Turkki | Belek

Gloria Verde

Gloria Verde tarjoaa ensiluokkaisen golfloman Belekissä

Yksi Belekin arvostetuimmista golfresorteista Gloria Golf Club on jo monen suomalaisgolfarin kestosuosikki.  Täällä vietät lomaa modernissa ja tasokkaassa ympäristössä ja pääset nauttimaan Belekin parhaista väylistä.

“Glorian resortisssa on tarjolla monipuolisia aktiviteetteja ja kilometrien mittainen hiekkaranta tuo lisämukavuutta lomailuun.”

Pinjametsän ympäröimä Gloria Verde-hotelli on loistava valinta Belekin lomalle. Verdessä majoitut huippuluokan hotellissa, joka samaan aikaan on kuitenkin viihtyisä ja tunnelmallinen. Ja huippuluokan kentät löytyvät vain lyhyen shuttle-matkan päästä.

Glorian klubillla on kaikkiaan 45 väylää: Turkin parhaimpiin arvostetut Old ja New sekä mainio yhdeksänreikäinen Verde. Pelattavaa ja mielenkiintoa riittää pidemmänkin pelimatkan ajaksi. Glorian väylät ja viheriöt ovat tunnettu hyvästä kunnostaan.

Glorian kentille tunnusomaista on väylien reunojen kauniit pinjapuut, jotka luovat ainutlaatuisen tunnelman kentille. Old ja New -kentät ovat suunnittelultaan onnistuneita täysiverisiä kilpakenttiä. Ne tarjoavat kuitenkin pelinautintoja myös vähemmän pelanneille, kunhan malttaa valita itselleen sopivat tiit.

Lokakuun 10 vuorokauden matkalla pelataan lisäksi uudistettu Titanicin Aspendos-kenttä kahdesti. Toisen kierroksista päätään pelaamaan osittain iltavaloissa auringon jo laskettua.

Klubi on toiminut lukuisten arvokilpailujen näyttämönä ja se on tunnettu laadukkaasta kentän hoidostaan. Upeiden kenttien lisäksi Glorian harjoitusmahdollisuudet ovat erinomaiset.

OnGolfin 10 vuorokauden pelimatka Gloria Verdeen

Lennot: Finnairin suorat lennot Gazipasaan
Hotelli:
Gloria Verde resort
Ruokailut: all inclusive
Golf: 7 kierrosta neljällä eri kentällä
Matka-aika: 26.10.-5.11.2023
Hinta: 2980 €/ 10 vuorokautta
Yhden hengen huoneen lisämaksu 600 €

OnGolfin pelimatkat Gloria Verdeen

Lennot: Finnairin suorat lennot Gazipasaan
Hotelli:
Gloria Verde resort
Ruokailut: all inclusive
Golf: 5 kierrosta hotellin kolmella kentällä
Lähtöpäivä: 15.11.2023
Hinta: 1850 €/ viikko
Yhden hengen huoneen lisämaksu 300 €

 

Gloria Verde hotel *****

Lisätietoja: Tyylikäs useista rakennuksista koostuva Gloria Verde Resort sijaitsee puutarhamaisissa maisemissa pinjametsikön keskellä. Hotelli on tunnelmaltaan rauhallisempi kuin monet muut alueen hotellit. Glorian golfklubi sijaitsee vajaan kilometrin päässä hotellilta, ja sinne on järjestetty ilmainen kuljetus. Hotellin tasokas all inclusive ja viihtyisät oleskelutilat tarjoavat hyvät puitteet onnistuneeseen golflomaan.

Hotellilla on kaksi Á la carte –ravintolaa, buffetravintola sekä kahvila. Hotellilla on hyvätasoinen Thalassoterapiakeskus, jossa on mm. merivesiallas, sauna ja turkkilainen sauna. Osa allas-alueista ja hotellin palveluista on suljettu talvikaudella riippuen sääolosuhteista. Yleisissä tiloissa on langaton internetyhteys.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi. All inclusive (sisältää virvoitus ja alkoholijuomat, ei vuosikertaviinejä, samppanjaa tai konjakkeja). Uuden vuoden matkalla lisäksi gaalaillinen.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle 2) Junior Suite kahdelle 3) Suite kahdelle

Lisätietoja hotellista: Gloria Verde hotel

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 272
 • Lentokentälle: Antalya 1 h ja Gazipasa 2 h
 • Uimarannalla
 • golfbägin säilytys klubilla
 • maksuton wifi

Gloria Old Course

Old Course on erittäin laadukas championship-kenttä, jonka väylät on tarkasti varjeltu reunustojen kookkailla pinjapuilla. Kenttä vaatii tarkkuutta ja kärsivällisyyttä, mutta palkitsee hyvät lyönnit rehdisti. Kenttä tarjoaa myös mukavia lyhyempiä par-4 -väyliä, joilla voi hyvillä lyönneillä parannella tulostaan. Hienot maisemat Taurus-vuorineen sekä loistava kunto kruunaavat nautinnollisen kierroksen.

 • Reikiä 18
 • Par 72
 • Avattu: 1997
 • Ruoholaatu: Bermuda
 • Matka hotellilta: Hotellin shuttlella
 • Harjoitusalueet: Kaksikerroksinen Trackman range (Lue lisää), ruohorange, 5 puttigriiniä, 3 bunkeroitua griiniä, 6 chippialuetta.
Tutustu kenttään > Old Course
Tuloskortti > Old Course
Stroke Saver > Old Course
360° Virtual Tour > Gloria Golf 

Klikkaa kuva isommaksi

Gloria New Course

Huipputasoinen New Course on yksi Belekin parhaista kentistä. Kenttä tarjoaa miellyttävää golfia ja sopivan määrän haastetta jokaiselle pelitasolle. Kentällä on pelattu kansainvälisiä ammattilaiskisoja, mutta kenttä ei rankaise myöskään klubipelaajia. Väylien reunustat on raivattu Old Coursea tehokkaammin, eivätkä pinjapuut tule yhtä tiukasti väylien päälle. Perinteisesti loistava kunto sekä mieleenpainuvat väylät tekevät tästä kentästä yhden Belekin helmistä.

 • Reikiä 18
 • Par 72
 • Avattu: 2005
 • Ruoholaatu: Bermuda
 • Matka hotellilta: Hotellin shuttle
 • Harjoitusalueet: Kaksikerroksinen Trackman range (Lue lisää), ruohorange, 5 puttigriiniä, 3 bunkeroitua griiniä, 6 chippialuetta.
Tutustu kenttään > New Course
Tuloskortti > New Course
Stroke Saver > New Course
360° Virtual Tour > Gloria Golf 

Klikkaa kuva isommaksi

Gloria Verde Course

Yhdeksänreikäinen Verde on yksi Euroopan parhaista yhdeksänreikäisistä kentistä. Takatiiltä lähes 3 kilometrin pituinen par-35 -kenttä tarjoaa haasteita ja kauniita väyliä. Muutamaa lyhyempää par-4-väylää täydentävät haastavammat väylät, joissa strategisesti sijoitetut vesi- ja hiekkaesteet rankaisevat huonoista lyönneistä.

 • Reikiä 9
 • Par 35
 • Ruoholaatu: Bermuda
 • Matka hotellilta: Hotellin shuttle
 • Harjoitusalueet: Kaksikerroksinen Trackman range (Lue lisää), ruohorange, 5 puttigriiniä, 3 bunkeroitua griiniä, 6 chippialuetta.
Tutustu kenttään >Verde Course
Tuloskortti > Verde Course
Stroke Saver > Verde Course
360° Virtual Tour > Gloria Golf 

Klikkaa kuva isommaksi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Turkkiin matkustusasiakirjaksi passin, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Turkin suurlähetystöstä.

Matkalippu

Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 60 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Antalyan lentokentältä Belekiin on matkaa noin 45 km ja matka kestää noin tunnin. Gazipasan lentokentältä on matkaa noin 150 km ja matka kestää vajaat 3 tuntia.

Matkavaluutta

Belekin hotelleissa ja kylän liikkeissä voit maksaa euroilla. Matkavaluutaksi voi ottaa euroja pieninä seteleinä. Yleisesti Turkissa valuuttana toimii liira, josta käytetään lyhennettä TL. Turkin liira (TRY) jakaantuu 100 kurusiin. Päivän kurssi www.forex.fi. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Palveluraha

Maan tapoihin kuuluu palvelurahan antaminen tarjoilijoille, kantajille, siivoojille sekä taksi- ja bussikuskeille.

Sähkö

230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Katso Belekin kenttien alustavat uudelleenkylvöajat ja autonkäyttörajoitukset täältä.
10 vrk pelimatka 26.10-5.11.2023
 •  27.10.23 Old Course 09:51
 • 28.10.23 Cullinan Aspendos 13:00
 • 29.10.23 New Course 10:18
 • 30.10.23 Vapaapäivä
 • 31.10.23 Old Course 10:54
 • 01.11.23 New Course 09:51
 • 02.11.23 Vapaapäivä
 • 03.11.23 Cullinan Aspendos 14:30
 • 04.11.23 Verde Course x 2 09:15//11:30
Pelimatka 15.11.-22.11.2023
 • Tulossa

Kartta

Varaa pelimatka:

26.10.2023
10 pv
Alk. 2980€
15.11.2023
1 vko
Alk. 1850€


Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot Gazipasaan
 • Yksi matkatavara ruumaan lennolla (23 kg)
 • Käsimatkatavara lennolla (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Gloria Verde- hotellissa
 • All inclusive
 • Viikon matkalla 5 green feetä/vk hotellin kolmella kentällä.
  10 vrk matkalla 7 green feetä neljällä kentällä
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen matkatavara ruumaan 60 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone +300 €/vko,  +600 €/10 vuorokautta
 • Jaettu 2 hengen junior suite alk. +130 €/viikko
 • Jaettu 2 hengen suite alk. +200 €/viikko

Lentoaikataulu

26.10. lähdöllä
Helsinki 05:45 > Gazipasa 09:30
Gazipasa 13:20 > Helsinki 16:25

15.11. lähdöllä
Helsinki 07:30 > Gazipasa 12:25
Gazipasa 13:20 > Helsinki 16:25

Kaksi 18-reikäistä ja yksi 9-reikäinen kenttä takaavat monipuolisen peliohjelman lomalle.

OnGolf Birdiet

Tasokas, 5-tähden hotelli saa ongolf-matkalaisilta vuosi toisensa jälkeen erinomaista palautetta.

OnGolf Birdiet

Hotelli sijaitsee rauhallisessa miljöössä pinjapuiden ja ison puutarhan keskellä.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

All inclusive-lomailun helppous viehättää ja kaikki ruoat ja juomat hotellissa sekä golfklubilla kuuluvat matkan hintaan.

OnGolf Birdiet

Alueella on 16 tasokasta golfkenttää. Halutessasi voit vapaapäivänä varata green feen hotellin ulkopuoliselle kentälle.

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matkalla on aina mukana suomalainen matkanvetäjä varmistamassa lomasi onnistumisen.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.