Turkki | Belek

Gloria Verde

OnGolfin pelimatkoille Belekiin pääset suorilla lomalennoilla ja hyvillä lentoajoilla läheiselle Antalyan kentälle.
OnGolfin tilauslento on mukavin ja helpoin tapa aloittaa Belekin loma!

Gloria Verde tarjoaa ensiluokkaisen golfloman Belekissä

Yksi Belekin arvostetuimmista golfresorteista Gloria Golf Club on jo monen suomalaisgolfarin kestosuosikki.  Täällä vietät lomaa modernissa ja tasokkaassa ympäristössä ja pääset nauttimaan Belekin parhaista väylistä.

“Glorian resortisssa on tarjolla monipuolisia aktiviteetteja ja kilometrien mittainen hiekkaranta tuo lisämukavuutta lomailuun.”

Pinjametsän ympäröimä Gloria Verde-hotelli on loistava valinta Belekin lomalle. Verdessä majoitut huippuluokan hotellissa, joka samaan aikaan on kuitenkin viihtyisä ja tunnelmallinen. Ja huippuluokan kentät löytyvät vain lyhyen shuttle-matkan päästä.

Glorian klubillla on kaikkiaan 45 väylää: Turkin parhaimpiin arvostetut Old ja New sekä mainio yhdeksänreikäinen Verde. Pelattavaa ja mielenkiintoa riittää pidemmänkin pelimatkan ajaksi. Glorian väylät ja viheriöt ovat tunnettu hyvästä kunnostaan.

Glorian kentille tunnusomaista on väylien reunojen kauniit pinjapuut, jotka luovat ainutlaatuisen tunnelman kentille. Old ja New -kentät ovat suunnittelultaan onnistuneita täysiverisiä kilpakenttiä. Ne tarjoavat kuitenkin pelinautintoja myös vähemmän pelanneille, kunhan malttaa valita itselleen sopivat tiit.

Klubi on toiminut lukuisten arvokilpailujen näyttämönä ja se on tunnettu laadukkaasta kentän hoidostaan. Upeiden kenttien lisäksi Glorian harjoitusmahdollisuudet ovat erinomaiset.

OnGolfin pelimatkat Gloria Verdeen syksyllä 2024

Lennot: Suorat lomalennot Helsinki-Antalya-Helsinki
Hotelli:
Gloria Verde Resort
Ruokailut: All inclusive
Golf: 5 kierrosta hotellin kolmella kentällä
Lähtöpäivät: 12.10., 19.10., 26.10., 2.11., ja 9.11.
Hinta: alkaen 1890 €/ vk ja 3190 € / 2 vk
Yhden hengen huoneen lisämaksu alkaen 370 € / vk

 

Gloria Verde hotel *****

Lisätietoja: Tyylikäs useista rakennuksista koostuva Gloria Verde Resort sijaitsee puutarhamaisissa maisemissa pinjametsikön keskellä. Hotelli on tunnelmaltaan rauhallisempi kuin monet muut alueen hotellit. Glorian golfklubi sijaitsee vajaan kilometrin päässä hotellilta, ja sinne on järjestetty ilmainen kuljetus. Hotellin tasokas all inclusive ja viihtyisät oleskelutilat tarjoavat hyvät puitteet onnistuneeseen golflomaan.

Hotellilla on kaksi Á la carte –ravintolaa, buffetravintola sekä kahvila. Hotellilla on hyvätasoinen Thalassoterapiakeskus, jossa on mm. merivesiallas, sauna ja turkkilainen sauna. Osa allas-alueista ja hotellin palveluista on suljettu talvikaudella riippuen sääolosuhteista. Yleisissä tiloissa on langaton internetyhteys.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi. All inclusive (sisältää virvoitus ja alkoholijuomat, ei vuosikertaviinejä, samppanjaa tai konjakkeja). Uuden vuoden matkalla lisäksi gaalaillinen.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle 2) Junior Suite kahdelle 3) Suite kahdelle

Lisätietoja hotellista: Gloria Verde hotel

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 272
 • Lentokentälle: Antalya 30 min ja Gazipasa 3 h
 • Uimarannalla
 • golfbägin säilytys klubilla
 • maksuton wifi

Gloria Old Course

Old Course on erittäin laadukas championship-kenttä, jonka väylät on tarkasti varjeltu reunustojen kookkailla pinjapuilla. Kenttä vaatii tarkkuutta ja kärsivällisyyttä, mutta palkitsee hyvät lyönnit rehdisti. Kenttä tarjoaa myös mukavia lyhyempiä par-4 -väyliä, joilla voi hyvillä lyönneillä parannella tulostaan. Hienot maisemat Taurus-vuorineen sekä loistava kunto kruunaavat nautinnollisen kierroksen.

 • Reikiä 18
 • Par 72
 • Avattu: 1997
 • Ruoholaatu: Bermuda
 • Matka hotellilta: Hotellin shuttlella
 • Harjoitusalueet: Kaksikerroksinen Trackman range (Lue lisää), ruohorange, 5 puttigriiniä, 3 bunkeroitua griiniä, 6 chippialuetta.
Tutustu kenttään > Old Course
Tuloskortti > Old Course
Stroke Saver > Old Course
360° Virtual Tour > Gloria Golf 

Klikkaa kuva isommaksi

Gloria New Course

Huipputasoinen New Course on yksi Belekin parhaista kentistä. Kenttä tarjoaa miellyttävää golfia ja sopivan määrän haastetta jokaiselle pelitasolle. Kentällä on pelattu kansainvälisiä ammattilaiskisoja, mutta kenttä ei rankaise myöskään klubipelaajia. Väylien reunustat on raivattu Old Coursea tehokkaammin, eivätkä pinjapuut tule yhtä tiukasti väylien päälle. Perinteisesti loistava kunto sekä mieleenpainuvat väylät tekevät tästä kentästä yhden Belekin helmistä.

 • Reikiä 18
 • Par 72
 • Avattu: 2005
 • Ruoholaatu: Bermuda
 • Matka hotellilta: Hotellin shuttle
 • Harjoitusalueet: Kaksikerroksinen Trackman range (Lue lisää), ruohorange, 5 puttigriiniä, 3 bunkeroitua griiniä, 6 chippialuetta.
Tutustu kenttään > New Course
Tuloskortti > New Course
Stroke Saver > New Course
360° Virtual Tour > Gloria Golf 

Klikkaa kuva isommaksi

Gloria Verde Course

Yhdeksänreikäinen Verde on yksi Euroopan parhaista yhdeksänreikäisistä kentistä. Takatiiltä lähes 3 kilometrin pituinen par-35 -kenttä tarjoaa haasteita ja kauniita väyliä. Muutamaa lyhyempää par-4-väylää täydentävät haastavammat väylät, joissa strategisesti sijoitetut vesi- ja hiekkaesteet rankaisevat huonoista lyönneistä.

 • Reikiä 9
 • Par 35
 • Ruoholaatu: Bermuda
 • Matka hotellilta: Hotellin shuttle
 • Harjoitusalueet: Kaksikerroksinen Trackman range (Lue lisää), ruohorange, 5 puttigriiniä, 3 bunkeroitua griiniä, 6 chippialuetta.
Tutustu kenttään >Verde Course
Tuloskortti > Verde Course
Stroke Saver > Verde Course
360° Virtual Tour > Gloria Golf 

Klikkaa kuva isommaksi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Turkkiin matkustusasiakirjaksi passin, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Turkin suurlähetystöstä.

SunExpress

Matkaliput

Lähtöselvitys SunExpressin lennolle tehdään perinteisesti lähtöselvitystiskillä Helsinki-Vantaan lentokentällä. Lähtöselvitystä varten tarvitset voimassa olevan passin ja varaustunnuksen lennolle. Varaustunnus lähetetään sinulle sähköpostitse noin viikko ennen lähtöä.

Lähtöselvitys aukeaa 2,5 tuntia ennen lähtöä. Varaa lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen tarpeeksi aikaa.

Ateriat ja muut lisäpalvelut lennoilla

Lennolla on mahdollista ostaa pientä purtavaa ja juomia. Koneessa ei ole business-luokkaa, mutta mikäli haluat ostaa käytävä tai ikkunapaikan tai varmistaa vierekkäiset paikat lennolla, voit ostaa istumapaikan ennakkoon Oma Loma-sivuilla tai OnGolfin asiakaspalvelun kautta. Istumapaikka tulee tilata viimeistään viikko ennen lähtöä. Linkki Oma loma-sivuille löytyy esimerkiksi sähköpostista, jonka liitteenä matkavahvistuksesi on tullut.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Lennolla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkatavara. Matkatavara saa painaa enintään 20 kg. Voit ottaa mukaasi myös yhden käsimatkavaran, jonka mitat ovat 55x40x23cm. Enimmäispaino käsimatkatavaralle on 8 kg. Golfbägi on aina lisämaksusta ja sen enimmäispaino on 15 kg. Bägin kuljetuksen voi varata Oma Loma-sivuilta tai OnGolfin asiakaspalvelun kautta hintaan 60 €/meno-paluu.

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Antalyan lentokentältä Belekiin on matkaa noin 45 km ja matka kestää noin tunnin. Gazipasan lentokentältä on matkaa noin 150 km ja matka kestää vajaat 3 tuntia.

Matkavaluutta

Belekin hotelleissa ja kylän liikkeissä voit maksaa euroilla. Matkavaluutaksi voi ottaa euroja pieninä seteleinä. Yleisesti Turkissa valuuttana toimii liira, josta käytetään lyhennettä TL. Turkin liira (TRY) jakaantuu 100 kurusiin. Päivän kurssi www.forex.fi. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Palveluraha

Maan tapoihin kuuluu palvelurahan antaminen tarjoilijoille, kantajille, siivoojille sekä taksi- ja bussikuskeille.

Sähkö

230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Tutustu kenttään > Gloria New
Tutustu kentään > Gloria Old
Tutustu kentään > Gloria Verde

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Katso Belekin kenttien alustavat uudelleenkylvöajat ja autonkäyttörajoitukset täältä.
Pelimatka 12.-19.10.2024
 • 13.10. New Course 08:30
 • 14.10. Verde Course 09:24 + 11:39
 • 15.10. New Course 08:39
 • 16.10. Vapaapäivä
 • 17.10. Verde Course 09:24 + 11:39
 • 18.10. New Course 11:21
Pelimatka 19.-26.10.2024
 • 20.10. New Course 11:48
 • 21.10. Verde Course 09:06 + 11:12
 • 22.10. Old Course 10:54
 • 23.10. Vapaapäivä
 • 24.10. New Course 09:42
 • 25.10. Old Course 09:06
Pelimatka 26.10.-2.11.2024
 • 27.10. New Course 08:39
 • 28.10. Verde Course 09:06 + 11:12
 • 29.10. Old Course 09:51
 • 30.10. Vapaapäivä
 • 31.10. New Course 10:18
 • 1.11. Old Course 10:00
Pelimatka 2.-9.11.2024
 • 3.11. New Course  08:48
 • 4.11. Verde Course 09:06 + 11:12
 • 5.11. Old Course 12:15
 • 6.11. Vapaapäivä
 • 7.11. Verde Course 12:15 + New Course 14:21
 • 8.11. Old Course 11:30
Pelimatka 9.-16.11.2024
 • 10.11. New Course 11:30
 • 11.11. Verde Course 09:06 + 11:12
 • 12.11. Old Course 10:36
 • 13.11. Vapaapäivä
 • 14.11. Old Course 08:03
 • 15.11. New Course 08:03

Kartta

Varaa pelimatka:

12.10.2024
1 vko
Alk. 2050€
12.10.2024
2 vko
Alk. 3590€
19.10.2024
1 vko
Alk. 2050€
19.10.2024
2 vko
Alk. 3590€
26.10.2024
1 vko
Alk. 2050€
26.10.2024
2 vko
Alk. 3490€
02.11.2024
1 vko
Alk. 1890€
02.11.2024
2 vko
Alk. 3190€
09.11.2024
1 vko
Alk. 1890€Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Pelimatkan hintaan sisältyy:

syksy 2024

 • Suorat SunExpessin lomalennot Helsinki-Antalya-Helsinki
 • Yksi matkatavara ruumaan lennolla (20 kg)
 • Käsimatkatavara lennolla (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Gloria Verde- hotellissa
 • All inclusive
 • Viikon matkalla 5 green feetä/vk hotellin kolmella kentällä.
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla 60 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone alkaen +370 €/vko
 • Jaettu 2 hengen junior suite  +140 €/viikko
 • Jaettu 2 hengen suite +290 €/viikko

Lentoaikataulu

Lokakuussa 2024:
Helsinki 16:05 > Antalya 20:15
Antalya 11:00 > Helsinki 15:15

Marraskussa 2024:
Helsinki 15:05 > Antalya 20:05
Antalya 11:00 > Helsinki 14:05

Syyskylvöt Belekissä

Verde Course
Kenttä suljettu 16.09.24 – 25.09.24, ei autoja 27.09.24 – 10.10.24
New Course
Kenttä suljettu 24.09.24 – 06.10.24, ei autoja 07.10.2024 – 21.10.2024
Old Course
Kenttä suljettu 07.10.24 – 21.10.24, ei autoja 22.10.2024 – 05.11.2024

Kaksi 18-reikäistä ja yksi 9-reikäinen kenttä takaavat monipuolisen peliohjelman lomalle.

OnGolf Birdiet

Tasokas, 5-tähden hotelli saa ongolf-matkalaisilta vuosi toisensa jälkeen erinomaista palautetta.

OnGolf Birdiet

Hotelli sijaitsee rauhallisessa miljöössä pinjapuiden ja ison puutarhan keskellä.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

All inclusive-lomailun helppous viehättää ja kaikki ruoat ja juomat hotellissa sekä golfklubilla kuuluvat matkan hintaan.

OnGolf Birdiet

Alueella on 16 tasokasta golfkenttää. Halutessasi voit vapaapäivänä varata green feen hotellin ulkopuoliselle kentälle.

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matkalla on aina mukana suomalainen matkanvetäjä varmistamassa lomasi onnistumisen.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot