OnGolfin opetusmatkat

Suomen laajimmassa valikoimassa on entistä enemmän kohteita ja matkojen vetäjinä kokeneet suomalaiset opettajat. He kaikki ovat PGA pro -tason ammattilaisia, joten opetuksen taso ja tehokkuus pienryhmissä on huippua.

Opetusmatkat sopivat kaikentasoisille green cardin suorittaneille golfaajille. Voit valita sinulle parhaan matkakohteen, opettajan, kurssi- ja viikko-ohjelman. Kaikki on valmiiksi järjestetty ja voit keskittyä omien golftaitojesi tehokkaaseen kehittämiseen. OnGolfin opetusmatkojen opetuksesta vastaavat mm. ABC Golf (Riku & Peku), Pego Golf School, Marko Kallinen, Jarkko Raski, Tommi Laitto ja Mika Piltz.

Alla on esitelty OnGolfin yhteistyökumppanit ja heidän vetämänsä opetusmatkat, jotka avautuvat "Näytä matkat" -valikoista.

Tervetuloa hyvään oppiin! 

 • Empordan kaksi hienoa kenttää ja moderni hotelli muodostavat yhden alueen hienoimmista golfkeskuksista.

 • Nopeat startit matka lämpöön tammikuussa! Aurinkoa, tasokas hotelli ja pelit 2 kentällä. Lue lisää. 

 •  

  Reilun puolentoista tunnin matkan päässä Dubain lentokentältä sijaitsevaa Abu Dhabia pidetään yhtenä maailman upeimmista golfkohteista. Takuuvarma sää, huipputason hotellit ja kolme huipputason kenttää tekee golflomasta varmuudella onnistuneen. 

 • Suunnaksi Baijeri ja Euroopan suurin golfresort, monipuolinen Bad Griesbach

 • Resepti Belekin suosioon suosikkikohteena on ollut jo pitkään toimiva: mainio sää, suorat lennot sekä lyhyet siirtymiset hotelliin ja kentille.

 • Tehkoas viiden päivän paketti johon kuuluu 6 kierrosta golfia huippukentillä.

 • Cape Kaliakran kolme kenttää ovat maisemiltaan ja pelillisesti ainutlaatuisia ja maisemat ovat henkeäsalpaavia!

 • Viehättävä Pohjois-Italia ja Lombardin maalaismaisemat lähellä Lago Maggiorea.

 • Dubai on jännittävä sekoitus itämaista eksotiikkaa ja modernia suurkaupunkia. Auringon kimaltaessa loistohotellien ja korkeiden tornitalojen julkisivuissa kantautuu minareeteista rukouskutsu. Ylellisten, ilmastoitujen ostoskeskusten sekä kultabasaarien uskomattoman runsaat valikoimat yllättävät useimpien odotukset.

 • Fuenteventuralla pelataan Kanariansaarten hinta-laatusuhteeltaan edullisinta golfia ruuhkattomilla kentillä.

 • Klassikon asemaan noussut Citrus Golf on mukana OnGolfin tarjonnassa.

 • LADIES! Lähde mukaan hyvän olon viikonloppumatkalle kauniiseen Tšekin Konopisteeseen.

 • Puolen tunnin ajomatkan päässä Lissabonin lentokentältä sijaitsee moderni Montado Hotel & Golf Resort. Hotellin välittömässä läheisyydessä on sen oma 18-reikäinen golfkenttä. Hyvien harjoitusalueiden lisäksi hotellista löytyy kuntosali, spa, solarium, ravintola sekä pubi. Pitch and Putt -baarissa voit nauttia kevyitä aterioita ja mukavia juomia.

 • Kauniissa maisemissa sijaitseva golf resort on rauhallisella paikalla muttei kuitenkaan kaukana vilkkaasta Portimaon kaupungista ja Praia da Rochan kylästä. Hotellin kaksi omaa golfkenttää Morgado ja Alamos sijaitsevat hotellin edustalla ja ne ovat miellyttävät pelata ja aina erinomaisessa kunnossa. 

 • All inclusive golflomailua auringossa mainiolla hinta-laatu -suhteella.

 • Kesäkuussa 2017 avattu uusi West Cliff kenttä täydentää tätä upeaa golfkohdetta. Ohjelmassa mukana 3 maailmanluokan kenttää.

 • Portugalin rannikolla n. 45 min matkan päässä Lissabonista pohjoiseen sijaitsee Royal Obidos Spa & Golf Resort. Upeat puitteet tarjoava Royal Obidos hemmottelee kävijäänsä vuonna 2012 avatulla erinomaisella, nykyaikaista kenttäsuunnittelua edustavalla Royal Obidos -kentällä, jonka on suunnitellut Severiano Ballesteros.

 • Etelä-Afrikka on yhdistelmä eri kansoja ja kulttuureja, kaunista luontoa, kiinnostavia nähtävyyksiä ja hienoja makuelämyksiä tunnelmallisilla viinitiloilla. Pelaaminen mahtavan luonnon ympäröimillä, toinen toistaan upeammilla maailmanluokan kentillä toteuttaa kaikkien golfareiden unelmat. Rekan matkalla keskitytään Kapkaupungin ympäristöön ja viinialueisiin.

Pego Golf School

 

PEGON/OnGolfin opetusmatkoilla saat tehokasta opetusta pienryhmissä suomalaisen pron johdolla. Kurssit sopivat eritasoisille greencardin suorittaneille golfaajille.

Kurssin ohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita. Keskitymme oikeiden mailojen valintaan lähipelissä ja pelistrategian kehittämiseen. Keräämme myös tilastoja kierroksilta ja annamme sen pohjalta palautetta, mikä mahdollistaa pelaajan uudelle tasolle nousemisen.
 
Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki keskeiset osa-alueet. Ryhmät ovat pieniä ja opetus tehokasta. Opetuksesta vastaavat Pego Golfin Pro:t. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, jotka neuvovat kenttäpelissä.

Mika Piltz

 

Mika Piltz kuuluu suomalaisen ammattilaisgolfin pioneereihin ja on maamme ensimmäisiä Euroopan Tourin pelaajia. Pelaajauransa jälkeen Piltz on keskittynyt valmentamiseen ja noussut maamme arvostetuimpien golfopettajien ja valmentajien joukkoon. Kilpaurallaan Mika voitti enemmän kotimaisia kilpailuja kuin kukaan muu, mm. seitsemän PGA-mestaruutta ja kaikkiaan 50 ykkössijaa.

Toimin tällä hetkellä prona Tapiola Golfissa, jossa opetan päivittäin kaiken tasoisia pelaajia aina junnuista senioreihin. Klubipelaajien opettamisen lisäksi valmennan suomalaisia kärkiammattilaisia ja toimin Selänne & Piltz Golf Academyn head prona. Akatemiamme on toiminut vuodesta 2016 ja harjoitusryhmässä on mukana monia maajoukkuepelaajia.

Opetusmatkani ovat useasti suuntautuneet Katalonian suunnalle, josta onkin tullut oma suosikkikohteeni. Loistavien kenttien lisäksi alueen ruokakulttuuri on hieno, joten ryhmät viihtyvät varmasti hyvin myös illanvietoissa.

Matkoillani käyn läpi päivittäisissä harjoituksissa golfsvingiä kokonaisvaltaisesti. Lähipeliä ja puttaamista ei unohdeta ja hyvillä opeilla voi matkan aikana ottaa suuriakin kehitysaskeleita omaan peliin. Oppimisen kannalta tärkeää on itse pelitilanteet kentällä, joten kierrän matkan aikana kaikkien asiakkaiden kanssa vähintään yhdeksän reikää.

Marko Kallinen

 

Olen ollut PGA:n jäsen vuodesta 2005 ja ollut opetustöissä mukana jo yli 13 vuoden ajan. Olen innostunut, kärsivällinen, osaava ja mukava Pro.

Olen suorittanut seuravalmentajatutkinnon, golflajitutkinto 1:n, golflajitutkinto 2:n ja Ammattivalmentajatutkinnon. PGA opettajakategoria K4 Peruskoulutusten jälkeen olen kehittänyt ammattitaitoani käymällä PGA:n koulutuksissa ahkerasti, esim. TPI-, swingfitting, peili- ja sensomotoriikka sekä fysiikkakoulutuksissa. 

Bestgolfin tavoite on rento tunnelma, hyvä ryhmähenki ja sitä kautta avoin asenne oppimiseen/kehittymiseen matkoilla. Opetusmatkoilla opitaan uutta, parannetaan lyöntitekniikoita. Luomme harjoitteita ja treenejä omaan peliin. Opetus tapahtuu ryhmissä ja yksilöllisesti.

Viikon aikana järjestetään leikkimielisiä kisoja sekä haemme paikallisia elämyksiä tutustuen lomakohteeseen ja sen kulttuuriin.

Jarkko Raski

 

Olen kotoisin Oulusta ja asunut pääkaupunkiseudulla 2000-luvun alusta. Golfura sai lentävän lähdön vuonna -93 ollessani vaihto-oppilaana golfpron perheessä USA:n Minnesotassa, jääkiekkoilijana mentiin ja golfarina palattiin.

Golfprona toimin ensimmäisen kesän vuonna 2000 Gumböle Golfissa, jonka aikana huomasin että löysin "oman juttuni". Toimin GG:ssä muutama vuoden jonka jälkeen siirryin Vihti Golfiin, jossa toimin golf prona 10 vuotta. Tällä hetkellä toimin Suur-Helsingin Golfissa toimitusjohtajana ja ylläpidän opetustatsia golfmatkojen muodossa talvisin.

Ensimmäisen golfmatkani tein vuonna 2000 Espanjan Almeriaan, joka vei mennessään. Vuodesta 2000 asti olen järjestänyt golfmatkoja 3-5 kertaa vuodessa ja nautin niiden järjestämisestä edelleen täysin siemauksin. Mikään ei ole mukavampaa kuin sydän talvella päästä huippukuntoisille viheriöille opettamaan golfin saloja hyväntuulisille asiakkaille.

Tervetuloa mukaan matkalleni oppimaan golfia rennossa ilmapiirissä hymy huulilla!

M&R Golf School

 

Minni & Roope Golf School
Meidän tiimillämme on pitkä ja vankka kokemus kilpagolfin pelaamisesta sekä Suomessa että ulkomailla. Matkakohteiden valinnassa panostamme mielenkiintoisiin kenttiin, hyviin harjoitusolosuhteisiin sekä miellyttävään majoituskokemukseen. Tavoitteenamme on nimenomaan se, että asiakas viihtyy mukanamme reissussa ja samalla kokee ahaa-elämyksiä ja onnistumisen tunteita golfin parissa.

Opetusmatkoistamme vastaavat golfkoulumme valmentajat Tommi Laitto ja Tuomas Tuovinen. Osassa matkoistamme myös Minni ja Roope ovat mukana, sillä haluamme tuoda kilpapelaajan näkökulmaa opetukseen ja peliin.

Valmennuksen päätavoitteena on löytää jokaiselle pelaajalle hallittu ja helposti toistettava lyönti. Matkoillamme keskitytään taitojen viemiseen kentälle ja pelaamisesta nauttimiseen. Pelin kautta opettajamme pystyvät näkemään kehitysalueita pelissäsi, minkä jälkeen harjoittelu on helppoa ja kehitys taattua. Tommi tai Tuomas pelaavat jokaisen matkalla olevan kanssa samassa ryhmässä vähintään yhdeksän väylää.

Haluamme tarjota matkoillamme innostavan ja välittävän ilmapiirin, jossa golfin oppiminen on mukavaa ja tehokasta. Kaikki on etukäteen mietitty. Harjoittelulle löytyy oma aikansa ja paikkansa sekä tiiajat on varattu. Viikon aikana järjestämme myös leikkimielisiä kisoja ja pelaamme kivoja eri pelimuotoja.Eli eikun vaatteet matkalaukkuun, mailat bägipussiin ja kohti vihreitä nurmia!

Matkamme ovat tarkoitettu kaikille pelaajille pelitasosta ja iästä riippumatta. 

Tervetuloa mukaan kohti aurinkoa & yhden putin griinejä!
 

Petri Parviainen

 

Olen Golfvalmentaja Jyväskylästä. Golf vei mukaan jo vuonna 1984 ja Suomen PGA:n jäsenenä olen ollut vuodesta 2003. Toimin päävalmentajana Laukaan Peurunkagolfissa.

Olen yksi Euroopan 13:sta Senior-tason AimPoint-puttivalmentajista. Puttivalmennus on vienyt minut mm. Ruotsiin, Viroon, Dubaihin ja Qatariin valmentamaan pelaajia. Toimin myös ohjaaja- ja valmentajakouluttajana Suomen Golfiitossa.

Valmennan pelaajia aloittelijoista junioreiden kautta aina ammattilaispelaajiin saakka. Opetuksen tavoitteena on saada jokaiselle pelaajalle oma, toimiva ja toistettava tapa lyödä palloa. Yhtä mallia ei ole, kuten ei ole yhdenlaista ihmistäkään. Lisäksi opittu tekeminen on pystyttävä siirtämään kentälle pelaamiseen.

Olen tehnyt matkoja 10 vuotta mm. Turkkiin, Portugaliin, Italiaan ja Espanjaan. Matkoillani on aina ohjattuja harjoituksia ennen tai jälkeen kierroksen ja tämän lisäksi yksityisopetusta sitä haluaville. Yhteisissä harjoituksissa käydään viikon aikana kaikki pelin osa-alueet läpi. Ryhmät matkoilla ovat sen kokoisia että viikon aikana pelaan jokaisen kanssa samassa ryhmässä kentällä.

Tervetuloa mukaan matkoille!

ABC Golf

 

PGA prot Riku Aarnio ja Seppo ”Peku” Pekkarinen ovat vastanneet monien vuosien ajan Sun Golfin ja OnGolfin opetusmatkojen golf-ohjelmasta. Molemmilla on siis yli 10 vuoden kokemus matkojen järjestämisestä.

Luota ammattilaisiin, niin lomasi onnistuu varmasti!

ABC golfkoulun matkalla nautitaan peleistä upeilla kentillä ja hienossa seurassa. Viikon aikana on neljä vapaaehtoista klinikkatyyppistä opetussessiota. Lisäksi jokainen pääsee matkan aikana pelaamaan opettajien kanssa ja saa kentällä omaan peliinsä tärkeitä vinkkejä. Kentän ulkopuolella ABC Golfin matkoilla on tarjolla legendaariseksi muodostunut Riku Aarnion live-musiikki-ilta. Tervetuloa viihtymään ja oppimaan uutta ABC golfin opettajien johdolla.

Henrikki Tolonen

 

Olen ollut Suomen PGA:n jäsen vuodesta 1999. Toimin Helsingin Golfklubilla päävalmentajana sekä Suomen PGA:n kouluttajana. Golfia olen pelannut melkein koko elämäni viisivuotiaasta saakka. Voin rehellisesti sanoa, että golf on intohimoni. Aiemmin se oli pelaaminen ja viimeiset 18 vuotta se on ollut valmentaminen.

Päivittäisessä työssäni valmennan kaikenikäisiä ja -tasoisia pelaajia junioreista senioreihin sekä aloittelijoista ammattilaispelaajiin. Tavoitteena on löytää jokaiselle pelaajalle selkeä idea omaan tekemiseen sekä harjoituksissa että kentällä. Matkoilleni ovat tervetulleita mukaan kaikki pelaajat pelitasosta ja iästä riippumatta.

Golfmatkoillani on tarjolla reilusti valmennusta sekä harjoitusalueilla että kentällä. Pelaan tai kävelen ryhmien mukana ja jokainen voi osallistua harjoituksiin juuri omien tarpeiden ja jaksamisen mukaan, sillä loman pitää tuntua lomalta! Reissuilla on luvassa hyvä ja rento fiilis, paljon naurua sekä oppimista. Tervetuloa mukaan! www.hanktolonen.com

Jeah Golfkoulut

Jeah Golfkoulut toimii Tuusulan Golfklubilla, Kullo Golfissa ja Green Golf Malmin sisäharjoitushallissa. Kokeneet ja koulutetut opettajamme järjestävät peli- ja opetusmatkoja talven aikana.

Matkoillamme harjoitellaan monipuolisemmin ja intensiivisemmin kuin yksittäisellä kurssilla. Kehityt lajin kaikilla osa-alueilla päivittäisten treenien avulla - peliopetusta unohtamatta. Matkakohteiden valinnassa panostamme hyviin harjoitusolosuhteisiin, mielenkiintoisiin kenttiin sekä miellyttävään majoituskokemukseen.

Opetusmatkojemme ryhmäkoot ovat pieniä, jolloin henkilökohtaiseen oeptukseen jää enemmän aikaa. Suositulla Tehostartti -golfmatkallamme mukana on jopa 4 eri osa-alueen huippuvalmentajaa.

Tervetuloa golfmatkoillemme kehittymään golfissa kanssamme!

Opettajamme: Heini Haapala ja Ari Savolainen yhdessä vierailevien PGA ammattilaisten kanssa
Tehostartti-opettajat: Heini Haapala, Ari Savolainen, Henrikki Tolonen ja Petri Parviainen

www.jeahgolf.com

Jan Forsell

 

Jan Forsell on yksi Suomen kokeneimmista golfvalmentajista. Hän on toiminut kaiken tasoisten golfarien (ammattilaisista ja kilpagolfaajista aloittelijoihin) valmentajana Suomessa ja Ruotsissa vuodesta 1987. 

Janne kuuluu sekä Ruotsin että Suomen PGA korkeimpaan
valmentajakategoriaan ja hän on hankkinut laajan kansainvälisen koulutuksen Ruotsissa ja USA:ssa. Janne on saanut henkilökohtaista koulutusta maailman parhailta valmentajilta mm. David Leadbetter, Butch Harmon ja Jim McLean. Tämä kaikki oman opetuskokemuksen myötä on antanut hänelle ainutlaatuisen ja vankan ammattitaidon.

Opetusmatkoilla käsittelemme monipuolisesti svingin tekniikkaa sekä kattavasti lähipeliä. Saat juuri sinun svingisi kehityksen kannalta kehittäviä harjoitteita. Olen mukana kentällä auttamassa strategiassa ja antamassa vinkkejä erilaisiin pelitilanteisiin. Yksi ilmainen, ennen matkaa tapahtuva, 50 min opetustunti sisältyy matkan hintaan, jotta voin räätälöidä opetuksen vastaamaan pelaajien tasoa ja tavoitteita.

Valitut matkakohteet ovat huippulaatuisia kenttien, harjoitusalueiden, hotellien ja ruuan osalta. Pidän matkaryhmät pieninä. Tavoitteena on rento ja nautinnollinen lomakokemus, jossa kehitytään golfaajina ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Käy tutustumassa www.jfga.com 

Tervetuloa!