OnGolf Pelimatkavetäjä

Irma Hyvönen

Golfhanskan laitoin käteeni ensimmäisen kerran noin 10 vuotta sitten Vierumäellä innokkaan golffari esimieheni kannustamana. Pari ensimmäistä vuotta kuokin Vihdin peltomaisemissa ja taitojen karttuessa siirryin Peuramaalle. Neljän vuoden jakson kesytin Espoossa Master Golfin greenejä ja bunkkereita, kunnes tuli aika hakea peliin hieman pohjoista ulottuvuutta. Nykyisin tavoitat minut kesäaikaan parhaiten Sankivaaraasta, Oulusta. Intoa on vieläkin enemmän kuin taitoa, ja se onkin yksi asia mikä lajissa juuri viehättää ja koukuttaa, se että joka päivä voi kehittyä ja haastaa itseään parempiin suorituksiin ja onnistumisiin.

Olen myös innokas matkailija ja hyvän ruoan ystävä. Puoli maapalloa on tullut kierrettyä jo ennen golfin aloittamista ja matka jatkuu nyt mailojen kanssa. Nykyään mietinkin, että osaisiko sitä enää lentokentälle lähteäkään ilman bägiä. Mieleenpainuvimmat golf muistot ovat Etelä-Afrikan reissuilta ja upealta Simolan kentältä, sekä Vale de Lobon kentiltä Algarvesta.

Tyyppinä minua on kuvattu rennon jämäkäksi organisaattoriksi, jolla pysyy langat käsissä kaikissa tilanteissa. Myös sanaa ”tolkkupäinen” olen kuullut käytettävän. Eikä siitä mihinkään pääse, että savolainen kun olen juuriltani, myös huumorintajussani on tiettyjä ”kieroutuneita” piirteitä. Vastapainona vilkkaalle golfelämälle teen päivätyötä organisaatioiden ja henkilöstön kehittämisen parissa.

Itse arvostan ja odotan matka- ja lomakohteissani asioiden rentoa sujuvuutta, pieniä elämyshetkiä pelin tai vaikka hyvän ruoan äärellä sekä uusiin ihmisiin ja paikkoihin tutustumista. Näillä eväillä ja isolla innolla lähden kanssanne etsimään uusia elämyksiä OnGolfin upeisiin kohteisiin.

Irman vetämät matkat