Hyvä tietää

OnGolf-matkan varaaminen

Varaa matkasi OnGolf-nettikaupasta tai asiakaspalvelumme kautta.

Helppo ja vaivaton OnGolf-nettikauppa on aina auki

Nettikauppamme on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden! Sieltä voit varata golfmatkasi hetkessä ja maksaa varausmaksun joko verkkopankkisi kautta tai luottokortilla.

Matkojen etsimisen ja varauksen tekemisen voi aloittaa suoraan etusivulta. Voit rajata hakua pelimatkoihin, opetusmatkoihin tai teemamatkoihin valitsemalla hakupalkin ylälaidasta kyseisen välilehden. Voit myös halutessasi rajata hakua päivämäärän tai matkakohteen mukaan. Mikäli rajauksia ei tehdä ja olet valinnut välilehdeksi Kaikki matkat, saat hakuun kaikki vapaana olevat matkat.

Matkan varaus käy kätevästi myös kohdesivuilla. VARAA GOLFMATKA -valikossa näkyvät kaikki kyseisen kohteen matkat sekä niiden varaustilanne. Klikkaa haluamaasi lähtöä.

Omaan ikkunaan avautuvalla varaussivulla voit vielä tarkentaa hakuasi yhden tai kahden hengen matkaksi. Järjestelmä ohjaa varauksen tekemistä ja etenemistä. Hotellin osalta sinun tulee valita, montako huonetta haluat varata. Jatka painikkeella pääset eteenpäin varauksessa. Varausta tehtäessä pakollisia tietoja ovat nimi, sukupuoli, syntymäaika, osoite, sähköposti ja puhelinnumero.
Hyväksymällä matkaehdot pääset maksamaan matkasi ennakkomaksun. Kun varaat nettikaupasta, maksat ennakkomaksun varauksen yhteydessä.

Puhelinmyyntimme neuvoo ja palvelee

Voit varata OnGolf-matkasi myös puhelimitse numerosta 0300 870 520. Jos sinulla on lomaasi liittyviä kysymyksiä, et välttämättä osaa päättää sopivaa lomakohdetta tai joku muu asia vielä mietityttää, anna meidän auttaa. Etsimme sinulle mieleisesi vaihtoehdon valikoimastamme. Tavoitat meidät puhelimitse arkisin kello 09.00 – 17.00 (kesällä 9-15 sekä korona-aikana 9-15). Voit myös lähettää kyselysi sähköpostilla osoitteeseen info@ongolf.fi.

Puhelinpalvelusta varatusta matkasta lähetämme sinulle pankki- ja viitetiedot sähköpostiisi. Loppumaksun voit suorittaa myös luottokortillasi. Sähköpostin liitteenä on linkki josta pääset maksamaan matkasi loppuosuuden kätevästi Paytrailin kautta. Puhelujen hinnat: 8,35 snt/puhelu + 25,65 snt/min.

Maksutavat

Voit maksaa matkasi verkkopankin kautta, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla.

Verkkomaksu pankin kautta

Mikäli varaat matkasi netistä, voit maksaa ennakko- ja loppumaksun seuraavien pankkien tileiltä: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.  Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Loppumaksun voit suorittaa myös kortillasi. Matkavahvistus sähköpostin liitteenä on linkki, josta pääset maksamaan matkasi loppusouuden kätevästi Paytrailin kautta.

Verkkomaksu luottokortilla

Mikäli haluat maksaa nettivarauksesi ennakko- ja loppumaksun Visa, Visa Electron, Amex, Diner Club tai MasterCard-korteilla, OnGolf toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj ja toimii Visa, Visa Electron, Amex, Diner Club tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, Puhelin: 0207 181830.

Maksu Jousto Laskulla ja Osamaksulla

Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Mitä matkalle mukaan

Alla matkalla hyväksi todettuja tarvikkeita, jotta saisit golfmatkastasi eniten irti.

Matkasuojat ja golfbägit

Laadukas golfmatkasuoja pitää mailoistasi huolta koko matkustamisen ajan. Bägiä matkalle pakatessa on myös tärkeää huomioida lentoyhtiöiden painorajat. Kevyet golfbägit ja matkasuojat reissuun löydät Golf Centerista.

Verkkokaupaan

Golfpallot

Uusille kentille mentäessä kannattaa varata tarpeeksi palloja mukaan. Golf Centerin valikoimasta löydät pelipallot kaikkille golfareille.

Verkkokaupaan

Etäisyysmittarit ja -kellot

Vieraalla kentällä etäisyyksien arvioiminen on aina haastavampaa ja etäisyysmittarille löytyy varmasti käyttöä. Pidit sitten kiikarimallisesta mittarista, joka mittaa etäisyyden haluttuun pisteeseen tai kellosta, joka näytää mitat ja kentän layoutin ruudulla, kannattaa varuste pakata matkalle mukaan.

Verkkokaupaan

Tarvikkeet

Nauti lomagolfista kohteessa ja varmista jo kotimaassa, että bägistäsi löytyvät kaikki kentällä tarvittavat varusteet. Golfhanskat, merkkausnastat, greenihaarukat, tiit, aurinkorasvat, aurinkolasit, rakkolaastarit ja lippikset kannattaa täydentää varastoihin jos ennen lähtöä.

Verkkokaupaan

Matkavakuutus

Aina ei kuitenkaan kaikki mene matkoilla ihan putkeen

Matkavakuutus sisältää matkustajavakuutuksen ja matkatavaravakuutuksen

Matkustajavakuutus korvaa esimerkiksi matkasairauden hoitokulut, ja matkatavaravakuutus varkaus- ja rikkoutumisvahinkoja. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan mikäli joudut peruttamaan matkan ennen lähtöä. Matkavakuutukseen voi sisältyä myös muita ominaisuuksia, kuten päiväraha tai haittakorvaus, mutta näistä on sovittava erikseen. Oman matkavakuutuksen sisältö selviää vakuutuskirjasta ja matkavakuutusehdoista.

Matkavakuutus myönnetään yleensä vain vakituisesti Suomessa asuville, ja myöntämiselle on olemassa myös esimerkiksi yläikärajoja. Jos matkavakuutus on jo olemassa, kannattaa tarkistaa onko vakuutusmäärä riittävä kun matkustaa perheen kanssa. Tietynikäiset lapset kuuluvat usein vanhempiensa matkavakuutuksen piiriin ja joillakin yhtiöillä piiriin kuuluvat myös lastenlapset. Lasten ja lastenlasten ikärajat vaihtelevat vakuutusyhtiöittäin.

Kannattaa miettiä minkälaista vakuutusta kaipaa: matkakohtainen matkavakuutus on voimassa matkan keston ajan, jatkuva matkavakuutus on voimassa vuoden kerrallaan. Matkavakuutusten, sekä matkakohtaisen että jatkuvan, voimassaoloaika on rajattu usein 45 vuorokauteen tai 3 kuukauteen. Jos matka kestää yhtäjaksoisesti pidempään, on etukäteen sovittava vakuutuksen voimassaoloajasta. Jatkuva matkavakuutus sopii hyvin useita kertoja vuodessa matkaaville. Silloin ei tarvitse joka kerta erikseen miettiä ja tehdä vakuutussopimusta.

Matkavakuutuksissa on myös voimassaoloalue, joka vaihtelee yhtiöittäin. Matkavakuutusta otettaessa voi usein valita alueen, joka on joko Pohjoismaat tai koko maailma. Useat matkavakuutukset ovat voimassa myös Suomessa tehdyillä matkoilla. Vakuutustoimistot ovat vetäneet rajan, jonka ulkopuolella vakuutus astuu voimaan, kuten esimerkiksi 50, 70 tai 100 kilometrin päässä asumapaikasta. Siten matkavakuutukset ovat voimassa myös esimerkiksi kilometrirajan ylittävillä matkoilla sukulaisten luo.

Vakuutuksiin sisältyvä omavastuuosuus on se summa jonka joutuu vahingon sattuessa itse maksamaan, ja ylimenevän summan korvaa vakuutusyhtiö. Matkan keskeyttämiskorvaus maksetaan vain, mikäli matkaaja on joutunut sairaalan tai palaamaan pakottavasta syystä. Pilalle mennyttä lomaa ei matkavakuutus korvaa. Kannattaa huomioida, että kilpaurheilu tai sen harjoittelu, sekä eräät riskialttiit harrastukset on rajattu matkavakuutusten ulkopuolelle. Mikäli lomalla aikoo harrastaa lajeja, joihin sisältyy tavallista suurempi riski, niistä kannattaa jutella vakuutusvirkailijan kanssa vakuutusta ottaessa.

Matkavakuutuksen ottaminen

Matkavakuutusten miettimiseen ja ottamiseen kannattaa käyttää hieman aikaa. Vakuutuksia miettiessä voi vierailla eri vakuutusyhtiöiden toimistoissa, tai käyttää netissä olevia matkavakuutuslaskureita. Vakuutusasioista kannattaa kysellä rohkeasti, jotta saa selville edullisimman ja itselleen sopivimman vaihtoehdon. Käynti useammassa vakuutusyhtiössä kannattaa, jotta niistä saatuja tarjouksia voi rauhassa vertailla. Tarjousta pyytämällä ei sitoudu mihinkään. Kun keskustelee vakuutuksesta virkailijan kanssa, tämä usein antaa valmiit matkavakuutusehdot, jotka allekirjoittamalla sopimus astuu voimaan. Mikäli ottaa matkavakuutuksen lisäksi muita vakuutuksia, saattaa niistä samasta paikasta hankittuna saada alennuksia. Jos lähtee matkalle hetken mielijohteesta, eikä ehdi kiertää vakuutustoimiston kautta, voi vakuutuksen hankkia vielä lentokentän automaatista.

Yleisimmät matkavakuutukset saat Euroopplaiselta, If:ltä tai Tapiolasta.

teksti rantapallo.fi sivuilta

Tietosuoja

Tietosuojapolitiikkamme

TravelOn Matkat Oy noudattaa henkilötietojen käsittelyssä voimassa olevaa lainsäädäntöä. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme että koet turvalliseksi henkilökohtaisten tietojesi luovuttamisen meille. Tämän tietosuojapolitiikan sekä julkaisemiemme rekisteriselosteiden avulla haluamme osoittaa, miten varmistamme, että henkilötietojasi käsitellään sovellettavan lainsäädännön, henkilötietolain ja EU:n tietosuojalainsäädännön (GDPR) mukaisesti.

Rekisteriselosteissa kerromme tarkemmin mm.

• Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi

• Milloin saatamme jakaa henkilötietojasi yhteistyökumppaneillemme.

• Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi ja mitä tarkoituksia varten.

Rekisteriselosteet löydät alta:

Asiakasrekisteri

Markkinointirekisteri

Tietojen kerääminen ja käsittely

Keräämme tietoja matkavarausten yhteydessä, kilpailuihin osallistuttaessa ja markkinointikirjeidemme tilausten kautta. Lisäksi keräämme anonyymejä teknisiä tietoja siitä, miten sivujamme käytetään. Tietoja käsitellään yrityksen sisällä TravelOn Matkojen tarjoamien palveluiden toteuttamiseksi, lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi sekä palveluidemme kehittämiseksi ja markkinoimiseksi.

Tietoja siirretään kolmansille osapuolille, kuten hotelleille, lentoyhtiöille, vuokraamoille, golfkentille sekä muille yhteistyökumppaneille vain niiltä osin kuin on välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi. Tietosuoja on myös huomioitu TravelOn Matkojen yhteistyökumppaneiden, palveluntarjoajien ja EU/ETA-alueen ulkopuolisten toimijoiden välisissä sopimuksissa.

 

Tietojen elinkaari ja käyttö

Keräämiemme tietojen käsittely perustuu suostumukseen, sopimukseen tai laissa määriteltyyn muuhun perusteeseen. Tietoja käsitellään ja säilytetään niin kauan, kun on välttämätöntä, jotta tehty sopimus sekä ne käyttötarkoitukset, joiden vuoksi tiedot on kerätty, voidaan täyttää tai kun on viranomaismääräysten kannalta tarpeellista. Tarkemmat tiedot kerättyjen tietojen käsittelystä löydät rekisteriselosteista.

 

Rekisteröityjen oikeudet

Tietoja käsittelevät TravelOn Matkojen työntekijät, jotka on koulutettu käsittelemään rekisteröityjä tietoja tietosuojan edellyttämällä tavalla sekä yhteistyökumppanit, joiden kanssa on sovittu, miten henkilötietoja käsitellään turvallisesti ja riittävästi suojattuna niitä siirrettäessä tai jaettaessa. Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille eikä niitä luovuteta asiaankuulumattomille tahoille. Jos tietosuoja vaarantuu yrityksemme tietoturvatoimista ja ennaltaehkäisevästä toiminnasta huolimatta, niin ilmoitamme siitä vaadittavan aikarajan puitteissa viranomaiselle sekä rekisteröidyille.

Rekisteröidyillä on oikeus erillisestä pyynnöstä saada tietää, oikaista ja poistaa tiedot mitä hänestä on TravelOn Matkat Oy:n rekisterissä. Jos meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää tietoja esim. turvallisuutta, kirjanpitoa tai reklamaatioita koskien, noudatetaan soveltuvan lainsäädännön edellyttämiä tietojen säilytysaikoja.

 

Tietosuojaa valvova viranomainen

Tietosuojavaltuutettu on viranomainen, joka ohjaa, neuvoo ja valvoo henkilötietojen käsittelyä henkilötietolain mukaisesti. Tietosuojavaltuutettu käyttää päätösvaltaa tarkastusoikeuden toteuttamista ja tiedon korjaamista koskevissa asioissa sekä antaa ratkaisuja reksiterinpidon lainmukaisuudesta ja rekisteröityjen oikeuksien toteutumisesta.

 

Tietosuojaperiaatteiden päivittäminen

Voimme ajoittain päivittää tietosuojaperiaatteitamme. Tiedotamme muutoksista ja julkaisemme päivitetyn käytännön verkkosivuillamme.

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policyand Terms of Service apply.

Palaute

Kerro mielipiteesi OnGolf-matkoista. Kokemuksia, näkemyksiä, ehdotuksia. Kiitoksia tai risuja. Ne auttavat meitä kehittämään golfmatkojamme vieläkin paremmiksi. Jos viestisi koskee jotain erityistä matkaamme tai golfkohdettamme, niin laita tiedot siitä viestiisi. Kiitos.