Espanja

Valle del Este

Suomen Golfseniorit ry on itsenäinen yhdistys, joka vastaa kaikista valtakunnallisista seniorikilpailuista. Lisäksi yhdistys tarjoaa runsaasti muuta toimintaa, tapahtumia ja matkoja golfaaville senioreille.

Hyvää golfia ja lämpöä erinomaisella hinta-laatu -suhteella

Golfmatkallaan lämpöä ja mielenpainuvaa golfia etsivä suuntaa Valle del Esteen. Andalucian koillisnurkassa, Almerian provinssissa sijaitseva golfkeidas on Espanjan aurinkoisinta aluetta. Golfarille tämä tarkoittaa entistä pidempää pelikautta huippuluokan olosuhteissa. 

"Valle del Estessä on hyvä majoittautua keskellä kenttää sijaitsevaan neljän tähden hotelliin, joka on tehty täysin golflomailijan ehdoilla."

Keskellä omaa kenttää sijaitseva Valle del Esten golfresort on suunniteltu golflomailijaa varten. Valle del Estea voi luonnehtia hyvän mielen golfkentäksi. Se on lomagolfia parhaimmillaan kaiken tasoisille harrastajille. Vaihteleva väylät ovat mieleenpainuvia ja viheriöt isoja. Vaikka kentältä löytyy myös korkeuseroja, soveltuu se hyvin käveltäväksi. Valle del Estessä halutaan, että golfarit viihtyvät. Siksi kenttä ja laadukkaat harjoitusolosuhteet löytyvät vain lyhyen lähestymislyönnin päästä hotellilta.

Viikon aikana pelataan myös parikymmentä minuuttia Valle del Estestä sijaitseva Desert Springs.  Se on Arizona-henkinen upea autiomaakenttä, jossa väylät risteilevät kaktusten ja kivien välissä. Auringossa tummanvihreät väylät ja autiomaan karu luonto luovat hienon kontrastin ja ennen kokemattoman tunnelman. Kenttä vaatii tarkkuutta, mutta pallot löytyvät hyvin autiomaa-alueelta.

Valle del Estessä on hyvä majoittautua keskellä kenttää sijaitsevaan neljän tähden hotelliin, joka on tehty täysin golflomailijan ehdoilla.

Puolihoito tarjoillaan hotellin buffet-ravintolassa ja voit nauttia ateriasi myös ravintolan terassilla. Hotellin ravintolassa on tarjolla mm. almerialaisen keittiön herkkuja. Golfklubi sijaitsee hotellin yhteydessä ja golfkentälle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Hotellin vieressä sijaitsee pieni plaza-alue, josta löytyy muutaman ravintolan ja baarin lisäksi myös supermarketti. Loman kruunaa hotellin viihtyisä uima-allasalue, ja hintaan kertaalleen sisältyvän kylpylän saunat ja jacuzzit.

Läheisestä, kymmenen minuutin päässä olevasta Garruchan kaupungista löytyy lisää hyviä ravintoloita ja baareja. Valle del Esteen matkustetaan Alicanten kautta. Suoran lennon jälkeen matkaa golfresortiin on pari tuntia. Andalucian koillisnurkassa, Almerian provinssissa sijaitseva golfkeidas on Espanjan aurinkoisinta aluetta. Golfarille tämä tarkoittaa entistä pidempää pelikautta huippuluokan olosuhteissa.

OnGolf seniorimatkat Valle del Esteen

Hotelli: Valle del Este
Ruokailut: Puolihoito
Golf: 6 green feetä/viikko (5 x Valle del Este, 1 x Desert Springs)
Lähtöpäivä: 18.3. ja 25.3.
Hinta: 18.3. 1350 €/ 1 viikko, 2090 €/ 15 päivää
25.3. 1390 €/ 8 päivää
Yhden hengen huoneen lisämaksu alk. 240 €/vk

Valle del Este ****

Lisätietoja: Valle del Este on täyden palvelun resortti, joka sijaitsee noin 2 tunnin bussimatkan päässä Alicanten lentokentältä. 30 neliömetrin kokoiset huoneet on sisustettu moderniin ja kodikkaaseen tyyliin. Huoneissa on ilmainen wifi. Kaikkiin huoneisiin kuuluu myös parveke tai terassi. Puolihoito tarjoillaan hotellin Buffet-ravintolassa ja voit nauttia ateriasi myös ravintolan terassilla. Ruoka on laadukasta, mutta illallisen tarjonta on kohtuu suppea. Hotellista löytyy kahvila, joka tarjoilee lounas aikaan á la carte -listalta annoksia ja pientä purtavaa. Golfklubi sijaitsee hotellin yhteydessä ja golfkentälle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Vapaapäivänä voit nauttia esimerkiksi hotellin Spasta, jonne hotellivierailla on yksi veloitukseton sisäänpääsy. Hotellilla on minibaari, joka toimii myös jääkaappina.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle

Lisätietoja hotellista: Valle del Este resort

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 142
 • Desert Spring kentälle 11 km
 • Lentokentälle 2 tuntia
 • maksuton wifi huoneissa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetäänFinnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 60 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkasi hintaan. Alicanten lentokentältä Valle del Esteen on matkaa noin 200 km ja matka kestää noin kaksi tuntia.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Valle de Este
Tutustu kentään > Desert Springs
Seniorimatka 18.3.-25.3.2023
 • 19.3. Valle del Este 9:33
 • 20.3. Valle del Este 9:33
 • 21.3. Valle del Este 9:15
 • 22.3. Desert Springs 10:00
 • 23.3. Valle del Este 9:15
 • 24.3. Valle del Este 8:48
Seniorimatka 25.3.-2.4.2023
 • 26.3. Valle del Este 9:24
 • 27.3. Valle del Este 9:15
 • 28.3. Valle del Este 9:42
 • 29.3. Desert Springs 10:00
 • 30.3. Vapaapäivä
 • 31.3. Valle del Este 9:33
 • 1.4. Valle del Este 9:15

Kuvagalleria

Kartta

Tämä matka on tarkoitettu Suomen Golfseniorit-yhdistyksen jäsenille ja ainakin yhden matkaseurueesta tulee olla jäsen.

Varaa seinorimatka:

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Seniorimatkan hintaan sisältyy:

 • Suorat Finnairin lennot Helsinki-Alicante-Helsinki
 • 1 matkatavara ruumaan (23 kg) ja 1 käsimatkatavara (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus hotelli Valle del Este
 • Puolihoito
 • Yksi veloitukseton sisäänkäynti spa:han per viikko
 • 6 green feetä /viikko (5 x Valle del este, 1 x Desert Springs)
 • Kuljetukset Desert Springsin kentälle
 • Golfauton Desert Springsissä
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen matkatavara ruumaan +60 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huoneen lisämaksu 240-245 €/vk

Lentoaikataulu

Menolento:
18.3. / 25.3. Helsinki 06:45 > Alicante 10:10

 

Paluulento:
25.3. Alicante 11:05 > Helsinki 16:20
2.4. Alicante 23:25 > Helsinki 04:35 +1

Matkanvetäjät

Helena Rajala

Resortin 18-reikäinen kenttä tarjoaa vaihtelevaa haastetta.

OnGolf Birdiet

Desert Springs tarjoaa uniikin Arizona-elämyksen.

OnGolf Birdiet

Jopa 300 aurinkoista päivää vuodessa.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Hotellin viereiset padel-kentät tarjoavat vaihtelua golfiin.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.