Gran Canaria

Meloneras

Suomen Golfseniorit ry on itsenäinen yhdistys, joka vastaa kaikista valtakunnallisista seniorikilpailuista. Lisäksi yhdistys tarjoaa runsaasti muuta toimintaa, tapahtumia ja matkoja golfaaville senioreille.

Suomen Golfseniorien jäsenmatka Melonerasiin

Lomaklassikko Gran Canaria on mainio valinta golflomalle. Maspalomasin vieressä sijaitsevalla tyylikkäällä Melonerasin alueella pääset keskittymään erinomaiseen golfiin ja asumaan laadukkaaseen hotelliin, Lopesan Villa del Condeen.

”Saaren ykköskenttä Anfi Tauro Golf on Arizona-tyylinen kenttä dramaattisissa Tauron maisemissa. Tarjolla on haasteiden lisäksi upeita visuaalisia elämyksiä.”

Gran Canarian eteläosaa pidetään säiden puolesta Kanarian saarten varmimpana golfkohteena talvikaudella. Yölämpötilat laskevat harvoin alle 15 asteen ja päivisin lämpötila voi nousta auringossa jopa 25 asteeseen.

Matkalla asutaan rantabulevardin päädyssä sijaitsevassa Lopesan Villa del Condessa. Tämä viiden tähden luokituksen saanut hotelli tarjoaa kanarialaisen kylämäisen kokemuksen ja sekä yleiset tilat että huoneet ovat erittäin laadukkaat ja tilavat. Hotellilta löytyy jokaiselle mieluisaa aktiviteettia hienon span, viiden uima-altaan sekä erilaisten harrastusten tai kuntoilun merkeissä.

Hotellin läheisyydessä sijaitsee saaren parhaisiin lukeutuva kenttä Meloneras Golf, jonka väyliltä avautuvat upeat merelliset maisemat. Viikon pelataan kahdesti saaren tasokkain kenttä Anfi Tauro. Pelimatkan aikana pelaat myös dyynien ja palmujen reunustaman Maspalomas Golfin.

Melonerasin loma-alue sijaitsee Gran Canarian eteläosassa, jonne on noin 45 minuutin bussimatka Las Palmasista ja puolen tunnin matka lentokentältä. Golfin ohella viihtyvyyden takaa kaunis rantabulevardi ravintoloineen ja alueen korkeatasoiset ostoskeskukset. Voit myös lähteä iltakävelylle Maspalomasin kuuluisalle hiekkarannalle.

Seniorimatkat Melonerasiin

Hotelli: Lopesan Villa del Conde
Ruokailut: Puolihoito (buffetaamiaiset ja -illalliset)
Golf: 5 green feetä/viikko (2 x Meloneras, 2 x Anfi Tauro, 1 x Maspalomas)
Lähtöpäivät: 28.11. ja 5.12.2023
Hinta: 1 viikko 2160 € ja 2 viikkoa 3690 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu alk. 270 €/vk

Lopesan Villa del Conde *****

Lisätietoja: Korkeatasoisesta hotellista löydät tyylikkäät ja tilavat huoneet, hyvää ruokaa ja paljon tekemistä vapaahetkiin. Hotellialueen erittäin laaja allas-alue sekä kanarialaisen kylän tyyliin tehty keskusaukio useine gourmetravintoloineen tekevät tästä hotellista monien asiakkaiden suosikin.

Viiden uima-altaan ja puutarha-alueen ympäristöstä löytyy jokaiselle jotakin, yhtä allasta ympäröi hiekkaranta ja hotellilta löytyy niin makean veden kuin merivesialtaitakin. Hotellin tasokas spa tarjoaa monenlaista hemmottelua. Voit rentoutua vaikkapa kellunta-altaassa, saunassa tai kauneushoidoissa. Vaihtelua golfille tarjoavat muun muassa tenniskentät ja kuntosali. Lenkkeilemään pääsee Melonerasin hienolla rantabulevardilla tai Maspalomasin dyyneillä, jotka molemmat ovat hotellin lähistöllä.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc, parveke tai terassi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle 2) huone osittaisella merinäköalalla

Lisätietoja hotellista: Lopesan Villa del Conde

 

 • Huoneita 561
 • Lentokentälle n. 30 min
 • Uimarannalle 200 m
 • maksuton wifi huoneissa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 60 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkasi hintaan. Las Palmasin lentokentältä Melonerasiin on matkaa noin 35 km ja matka kestää noin 30 min.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Senioreiden matkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Meloneras Golf
Tutustu kentään > Maspalomas Golf
Tutustu kentään > Anfi Tauro Golf
Seniorimatka 28.11.-5.12.2023
 • 29.11.23 Maspalomas  10:04
 • 30.11.23 Meloneras 10:04
 • 1.12.23 Anfi Tauro 10:04
 • 2.12.23 Vapaapäivä
 • 3.12.23 Meloneras 10:44
 • 4.12.23 Anfi Tauro 10:04
Seniorimatka 5.12.-12.12.2023
 • 06.12.23 Maspalomas 10:04
 • 07.12.23 Meloneras 10:04
 • 08.12.23 Anfi Tauro 10:04
 • 9.12.23 Vapaapäivä
 • 10.12.23 Meloneras 10:44
 • 11.12.23 Anfi Tauro 10:04

Kuvagalleria

Kartta

Tämä matka on tarkoitettu Suomen Golfseniorit- yhdistyksen jäsenille ja ainakin yhden matkaseurueesta tulee olla jäsen.

Varaa seniorimatka:

28.11.2023
1 vko
Alk. 2160€
28.11.2023
2 vko
Alk. 3690€
05.12.2023
1 vko
Alk. 2160€

Seniorimatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin lennot Helsinki–Las Palmas–Helsinki
 • 1 x matkatavara 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg
 • Majoitus Lopesan Villa del Conde *****
 • Lentokenttäkuljetukset
 • 5 green feetä viikossa kolmella eri kentällä
 • Puolihoito (buffetaamiainen ja illallinen)
 • Golfkenttäkuljetukset
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen matkatavara ruumaan 60 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone +270 €/viikko
 • Huone osittaisella merinäköalalla +140 €/hlö/viikko
 • Yhden hengen huone osittaisella merinäköalalla +470 €/viikko
 • Jaettu auto Anfi Taurossa 20 €/hlö/kierros (pakollinen, maksetaan paikan päällä)

Lentoaikataulu

Helsinki 08:20 > Gran Canaria 12:50
Gran Canaria 13:50 > Helsinki 22:05

Matkanvetäjä

Ole Johansson

Melonerasin alue on säävarminta Kanariaa.

OnGolf Birdiet

Golfit kolmella eri kentällä tuovat mukavasti vaihtelua peliohjelmaan.

OnGolf Birdiet

Hotelli sijaitsee Melonerasin eläväisen rantakadun päässä, monipuolisen ravintolakattauksen vieressä.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Anfi Tauron kenttä tarjoaa ikimuistoisen elämyksen!

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.