Espanja

La Sella

Suomen Golfseniorit ry on itsenäinen yhdistys, joka vastaa kaikista valtakunnallisista seniorikilpailuista. Lisäksi yhdistys tarjoaa runsaasti muuta toimintaa, tapahtumia ja matkoja golfaaville senioreille.

La Sella – Vietä viiden tähden rentouttava golfloma Alicanten auringossa

La Sella on viime vuosina noussut monen OnGolfarin suosikiksi. Alicanten läheisyydessä nautit niin huippuluokan golfista kuin viiden tähden resortin palveluista. Postikorttimaisemissa sijaitseva La Sellan golfresort tarjoaa kaikkea, mitä kaipaat rentouttavalta golflomalta.

”La Sellan ihanteellinen sijainti takaa erinomaiset peliolosuhteet vuoden ympäri.”

La Sella kylpee auringossa 300 päivää vuodessa, ja vain kymmenen minuutin ajomatkan päästä löytyy Dénian lomakaupunki ja alueen parhaat hiekkarannat. La Sellan resort sijaitsee luonnonpuiston keskellä välimerellisissä maisemissa, ja tarjoaa rauhoittavat olosuhteet.

Resortin 27-reikäisen kentän on suunnitellut Masters-voittaja José María Olazábal, ja väylät ja viheriöt ovat erinomaiset viimeaikaisten suurien uudistustöiden jäljiltä. Kolmea yhdeksän reiän kenttää yhdistelemällä saa mukavasti vaihtelua pelimatkan golfpäiviin. La Sella on toiminut mm. naisten Euroopan Tourin kisakenttänä. Myös La Sellan harjoitusalueet ovat erinomaiset ja range sijaitsee suoraan hotellin edessä.

Seniorimatkalla asut aivan kentän vieressä, La Sella Resortin viiden tähden hotellissa. Myös Dénia La Sella Golf Resort & Spa on remontoitu juuri kokonaan ja sen modernit huoneet, huippuluokan spa ja ravintolanautinnot mahdollistavat täydellisen loman niin, että pelipäivän jälkeen ei välttämättä tarvitse poistua resortista. Matkalla asutaan golf- tai allasnäkymällä varustetuissa laadukkaammissa huoneissa.

Matkaa La Sellasta Alicanten lentokentälle on tunnin verran ja pohjoispuolelta löytyy Valencian kaupunki saman etäisyyden päästä. Välipäivänä löydät varmasti tekemistä ja mukavia retkikohteita.

Seniorgolfmatkat La Sellaan

Hotelli: Dénia La Sella Golf Resort & Spa
Ruokailut: aamiaiset ja 6 illallista ruokajuomineen/vko
Golf:  5 green feetä hotellin kentillä/vko
Lähtöpäivät: 4.11. ja 11.11.2023
Hinta: 1 viikko 1580 €, 2 viikkoa 2680 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 280 €/henkilö/viikko

Dénia La Sella Golf Resort & Spa*****

Lisätietoja: Täysin remontoitu Denia La Sella on tasokas ja rauhallinen resorthotelli, joka sijaitsee Montgón luonnonpuiston yhteydessä vain 10 minuutin matkan päässä Denian rantakaupungista. Näyttävän vuoren syleilyssä lepäävä viihtyisä hotelli tarjoaa asiakkailleen ystävällistä palvelua ja erinomaiset puitteet golflomalle. Hotelli on tasoltaan viisi tähteä ja sen palveluihin kuuluu mm. kolme ravintolaa, kuntosali ja kauneushoitola. Huoneet on sisustettu lämpimään espanjalaiseen tyyliin. Huoneissa on ilmainen wifi.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa allas- tai golfnäkymällä, jossa on suihku, kylpy, wc.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle

Lisätietoja hotellista: Denia La Sella Golf Resort & Spa

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 186
 • Keskustaan 5 km
 • Uimarannalle 8 km
 • Lentokentälle 100 km
 • maksuton wifi huoneissa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 60 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkasi hintaan. Alicanten lentokentältä La Sellaan on matkaa noin 100 km ja matka kestää noin tunnin.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Seniorimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > La Sella
Seniorimatka 4.11.-11.11.2023
 • 5.11. La Sella 8:56
 • 6.11. La Sella 8:48
 • 7.11. Vapaapäivä
 • 8.11. La Sella 12:24
 • 9.11. La Sella 8:48
 • 10.11. La Sella 8:16
Seniorimatka 11.11.-18.11.2023
 • 12.11. La Sella 8:48
 • 13.11. La Sella 8:48
 • 14.11. La Sella 12:24
 • 15.11. Vapaapäivä
 • 16.11. La Sella 8:48
 • 17.11. La Sella 8:48

Kuvagalleria

Kartta

Tämä matka on tarkoitettu Suomen Golfseniorit- yhdistyksen jäsenille ja ainakin yhden matkaseurueesta tulee olla jäsen.

Varaa seniorimatka:

04.11.2023
1 vko
Alk. 1580€
04.11.2023
2 vko
Alk. 2680€
11.11.2023
1 vko
Alk. 1580€

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Seniorimatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Alicante-Helsinki
 • 1 matkatavara ruumaan 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoituksen Denia La Sella *****
 • Buffetaamiaiset ja 6 illallista ruokajuomineen/vko
 • 5 kierrosta golfia (hotellin 27-reikäisellä kentällä)/vko
 • Ilmaiset golfkärryt
 • 1 ilmainen sisäänpääsy Spa-osastolle/vk
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen matkatavara ruumaan 60 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huoneen lisämaksu +280 €/viikko

Lentoaikataulu

Helsinki 6:45 > Alicante 10:10
Alicante 11:05 > Helsinki 16:20

Matkanvetäjät

Ari Mustonen

Resortin 27-reikäinen kenttä eri kombinaatioin antaa mukavasti vaihtelua pelipäiviin.

OnGolf Birdiet

Viiden tähden hotelli luonnonpuiston upeissa maisemissa.

OnGolf Birdiet

Jopa 300 aurinkoista päivää vuodessa.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Hintaan sisältyy yksi ilmainen sisäänpääsy hotellin huippuluokan spahan ja golfkärryt kaikille kierroksille.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.