Espanja

Alicante, La Manga Long Stay

Suomen Golfseniorit ry on itsenäinen yhdistys, joka vastaa kaikista valtakunnallisista seniorikilpailuista. Lisäksi yhdistys tarjoaa runsaasti muuta toimintaa, tapahtumia ja matkoja golfaaville senioreille.

Suomen Golfseniorien long stay-matka La Mangaan

Syksyn Long Stay matka suuntautuu Espanjan Alicanten La Mangaan.
Reilun tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentoasemalta sijaitseva La Manga on korkeatasoinen täyden palvelun golf resort. Se on noussut vuosikymmenien aikana jo legendaksi golfkohteiden joukossa ja kuuluu edelleen Euroopan parhaimmistoon. Matkalla pelataan resortin kolmea tasokasta golfkenttää, jotka kaikki sijaitsevat lyhyen matkan päässä majoituksesta. Majoitus on Ona La Mangan hyvin varustelluissa huoneistoissa.

"La Mangan resortti on golfaaja unelmakohde! Kolme kenttää, laadukkaat huoneistot ja paljon palveluita ympärillä!"

Perillä ollaan 28 vuorokautta. La Mangan kuuluisa resortti tarjoaa kolmen golfkentän lisäksi hyvän kattauksen palveluita. LaMangan ympäristö onkin kuin pieni espanjalainen kylä kahviloineen ja ravintoloineen. Alueelta löytyy kaikki, mitä aktiivinen golflomailija kaipaa onnistuneelta lomalta.
Golfia matkalla pelataan 15 kierrosta resortin laadukkailla kentillä ja asutaan tasokkaissa huoneistossa aivan kenttien kupeessa. Oma vuokra-auto mahdollistaa tutustumisen Murciaan  ja lähiseutuihin. Kristallinkirkkaat hiekkarannat, Cartagenan kulttuuri ja esimerkiksi Cabo de Palosin majakka marinoineen ovat tutustumisen arvoisia!

Majoitus

Long Stay majoitus on laadukkaassa Ona Las Lomas Villagessa La Mangan resortin alueella. Golfkentät ovat huoneistojen vieressä ja kaikki resortin palvelut helposti käytettävissä. Matkalla majoitutaan yhden makuuhuoneen huoneistoissa.

Huoneistot on hyvin varusteltuja pitkää lomailua ajatellen. Ilmastoiduissa ja lämmitetyissä huoneistoissa on pyykinpesumahdollisuus. Keittiöt ovat laadukkaat ja aamiaista saa myös huoneistohotellista. Alueella on myös pysäköintimahdollisuus vuokra-autolle.

Golf

Matkalla pelataan neljän viikon aikana 16 kierrosta La Mangan kolmella vaihtelevalla kentällä. La Mangan kolmesta kentästä South on alueen maineikkain kilpakenttä ja se on isännöinyt myös European Tourin kisoja. North on puistomainen ja sopii erinomaisesti lomagolfiin. Parin kilometrin päässä sijaitseva West on maastoltaan kentistä mäkisin, ja tarjoaa upeat näkymät.

Matkan hintaan kuuluu myös 1 yhteinen illallinen/viikko resortin ravintoloissa, jotka matkaisäntä järjestää paikan päällä.

Autonvuokraus

Long Stay -pakettiin kuuluu autovuokra (C-kategorian auto Seat Ibiza tai vastaava / 2 henkilöä). Autot toimitetaan ja palautetaan resorttiin.

Vuokraukseen kuuluu vakuutus jonka omavastuu on 600 €. Autoihin on mahdollista saada myös Super CDW -täysvakuutus lisämaksusta 280 €/ 28 päivää. Täysvakuutus ostetaan ja maksetaan suoraan vuokraamolle paikan päällä. Vakuutus korvaa omavastuuosuuden ja se maksetaan autoa noudettaessa. Täysvakuutukseen ei kuulu renkaat, vanteet eikä avaimen mahdollinen rikkoutuminen.

Suomen Golfseniorien Long Stay La Manga

Hotelli: Huoneistohotelli Ona Las Lomas Village La Manga
Ruokailut: 4 yhteistä illallista
Golf: 16 kierrosta golfia resortin kolmella kentällä
Vuokra-auto: Luokka C (Seat Ibiza tai vastaava)
Matka-aika: 23.10.-21.11.2024
Hinta: 3395 €/28 vrk
Oman huoneen ja oman auton lisämaksu 1250 €/28 vrk

Ona Las Lomas Village

Lisätietoja: Ona Las Lomas Village sijaitsee La Mangan resortin sisällä, golfkenttien vieressä. Nämä laadukkaat 92 m² kokoiset yhden makuuhuoneen huoneistot on varustettu kaikella pitkällä lomalla tarvittavalla. Huoneistojen käytössä on viihtyisä uima-allasalue (sesongin mukaan). Resortin alue tarjoaa laajan kattauksen ravintoloita ja palveluita.

Lisätietoa huoneistosta: Huoneistoissa on tallelokero, jääkaappi, ilmastointi/lämmitys, suihku/kylpy, wc ja parveke tai terassi. Huoneistossa on myös hiustenkuivaaja, televisio, keittotasot, uuni ja mikroaaltouuni. Pyynnöstä myös grilli saatavilla lainaan.

Lisätietoja majoituksesta: Ona Las Lomas Village

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneistoja 199
 • Lentokentälle 120 km
 • Golfkentille 5 minuuttia
 • Murcian keskustaan 65 km / 45 min
 • Rannalla 4,5 km / 11 min

Golfkentät ja viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Long Stay 23.10.-21.11.2024
 •  26.10.2024 Norte 9:12
 • 27.10.2024 Sur 9:30
 • 29.10.2024 Sur 9:30
 • 30.10.2024 Oeste 9:30
 • 1.11.2024 Norte 9:48
 • 2.11.2024 Sur 9:03
 • 4.11.2024 Norte 9:03
 • 5.11.2024 Sur 9:03
 • 9.11.2024 Norte 9:57
 • 11.11.2024 Sur 10:33
 • 12.11.2024 Norte 10:06
 • 15.11.2024 Oeste 10:06
 • 17.11.2024 Oeste 9:48
 • 19.11.2024 Sur 9:03
 • 20.11.2024 Norte 10:15
Tutustu golfkenttiin
Tutustu kenttiin > La Manga 

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetään Norwegianin reittilennolla. Lähtöselvitys Norwegianin lennolle tehdään lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Norwegianin lennoilla yksi matkalaukku saa painaa 23 kg. Jos olet varannut golfbägin kuljetuksen, saat laittaa ruumaan lisäksi golfmatkasuojan, jonka enimmäispaino on 23 kg. Bäginkuljetuksen voi varata OnGolfilta 30 vrk ennen lähtöä asti. Bägin kuljetus maksaa Norwegianilla 70 €/meno-paluu.

Lisäksi matkustamoon saa ottaa kaksi käsimatkatavaraa, joiden yhteispaino ei saa ylittää 10 kg. Yhden käsimatkatavaroista saa laittaa matkatavarahyllylle ja sinne laitettavan laukun mitat saavat olla 55 x 40 x 23 cm. Toinen käsimatkatavaroista on sijoitettava edessä oleva penkin alle ja sen mitat saavat olla 30 x 38 x 20 cm.

 

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluvat lentokenttäkuljetukset kohteessa. Alicanten lentokentältä La Mangaan on n.120 km, matka kestää noin 1,5 tuntia.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Tämä matka on tarkoitettu Suomen Golfseniorit -yhdistyksen jäsenille ja ainakin yhden matkaseurueesta tulee olla jäsen.

Varaa seniorimatka:

23.10.2024
4 vko
Alk. 3395€

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Seniorimatkan hintaan sisältyy:

 • Norwegianin lennot Helsinki-Alicante-Helsinki
 • matkatavara lennolla 23 kg
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoituksen 1 makuuhuoneen huoneistoissa (2 hlöä/huoneisto)
 • 16 kierrosta golfia alueen kolmella kentällä
 • 4 illallista alueen ravintoloissa
 • Vuokra-auto loman ajaksi (luokka C, Seat Ibiza tai vastaava)
 • Seniorgolfin matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus Norwegianin lennolla 70 € meno-paluu
 • Huone ja vuokra-auto yhdelle +1250 €
 • Omavastuun poisto vuokra-autoon 280 € /28 päivää (maksetaan kohteessa)

Lentoaikataulu

23.10 Helsinki 15:55 > Alicante 19:20
21.11 Alicante 10:30 > Helsinki 15:50

Matkanvetäjä

Jouko Latvakangas

Resortin kolme hyvää kenttää tekevät pelaamisesta helppoa ja hauskaa

OnGolf Birdiet

Vuokra-auto kuuluu matkasi hintaan. Pääset siis liikkumaan vapaasti lomasi aikana.

OnGolf Birdiet

Kuukauden aikana ehdit rentoutua arjen kiireistä

OnGolf Birdiet

Resortin alue on kuin viihtyisä espanjalaiskylä

OnGolf Birdiet

Matkalla on mukana Seniorgolfin matkanvetäjä varmistamassa lomasi onnistumisen.

OnGolf Birdiet

Lähistöllä on nähtävää ja koettavaa

Pertti

OnGolf on parasta golfia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Golf sujuu leppoisimmin Espanjan auringon alla.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot