Kreikka

Kreeta | Crete Golf

Suomen Golfseniorit ry on itsenäinen yhdistys, joka vastaa kaikista valtakunnallisista seniorikilpailuista. Lisäksi yhdistys tarjoaa runsaasti muuta toimintaa, tapahtumia ja matkoja golfaaville senioreille.

Suomen Golfseniorien jäsenmatka Kreetalle

Kauan odotettu Kreetan saari saadaan syksylle seniorimatkojen ohjelmistoon. Golfia pelataan laajan uudistuksen kokeneella upealla Crete Golfin kentällä ja hotelli taas on aivan meren rannalla, mutta keskustassa, loistavien palveluiden äärellä.

“Uutuuskohde Kreetalla tarjoaa uudistetun, erittäin kauniin golfkentän sekä asumista palveluiden ja meren äärellä”

Matkalla nautitaan Glaros Beach Hotellin ilmapiiristä aivan meren äärellä ja Hersonissoksen keskustassa. Päivisin pelataan Crete Golf Clubilla, joka tarjoaa upeat vuoristo- ja merinäkymät. Pelipäivien jälkeen on mahdollisuus rentoututa uima-altaalla ja herkutella laadukkaalla ruoalla.  Kreetan matka yhdistää rentoutumisen, golfelämykset ja kreikkalaisen vieraanvaraisuuden.

Näyttävä ja hiljaittain uudistettu Crete Golf tarjoaa upeita luonnonkauniita maisemia. Kenttä on osittain mäkinen, joten matkalle sisältyy myös golfauton käyttö. Matka-aika hotellilta on noin 20-30 minuutti.

Hotelli Glaros Beach on valittu ennen kaikkea loistavan sijaintinsa puolesta. Hotelli sijaitsee pienen rannan poukamassa ja aivan kaupungin keskustassa, joten kaikki kaupat, ravintolat ja eläväinen marina-alue on vain lyhyen matkan päässä.

Glaros uudistettiin täydellisesti vuonna 2009 ja sen johdosta hotellissa on kauniit yleiset tilat , mukavat huoneet, tyylikäs ravintola ja virkistävä uima-allasalue. Hotellin huoneet kylpevät auringonvalossa ja tarjoavat näkymän hotellin puutarhaan. Kylpyhuoneet ovat moderneja ja toiminnallisia, kun taas huoneiden sisustus noudattaa rauhallista tyyliä.

Suomen Golfseniorien matkat Kreetalle

Hotelli: Hotelli Glaros Beach
Ruokailut: Puolihoito (aamiaiset ja illalliset)
Golf: 5 kierrosta Crete Golf Clubilla/viikko
Lähtöpäivät: 10.10. ja 17.10.2024
Hinta: 1 viikko 1690 € ja 2 viikkoa 2750 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 160 €/vk

Glaros Beach Hotel ***+

Lisätietoja: Glaros Beach on tyylikäs hotelli, joka sijaitsee upealla paikalla keskustassa, pienen rannan poukamassa. Hotellista avautuu upea merinäköala sekä rannanpuoleisesta à la carte -ravintolasta että toisen kerroksen baarista. Hotellin pihalla on uima-allas ja snackbaari, josta voi nauttia pientä purtavaa ja virvokkeita auringonoton lomassa. Rantapoukamaan pääsee helposti portaita pitkin.

Kaikki Hersonissoksen keskustan ravintolat ja kaupat ovat kätevästi hotellin läheisyydessä. Hersonissoksen vilkas satama-alue on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Lisäksi Glaros Beachin asiakkaat voivat käyttää naapurihotellin spa-osaston hierontoja ja sisäallasta lisämaksusta.

Hotellin omistajaperheelle laatu, tyyli ja viihtyvyys ovat ensisijaisen tärkeitä ja he uudistavatkin jatkuvasti hotellia.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, wc ja parveke/terassi. Hintaan kuuluu

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle

Lisätietoja hotellista: Glaros Hotel

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 160
 • Lentokentälle 175 km
 • Keskustassa ja rannalla
 • Maksuton wifi aulassa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Kreikkaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Bulgarian suurlähetystöstä.

Matkalippu

Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan (lisämaksusta)istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkustamoon saa ottaa käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Golfbägi on Finnairilla nykyään aina erikoismatkatavara, joka on ostettava erikseen. Laukkua ei voi enää vaihtaa veloituksetta golfbägiin. Golfbägin hinta etukäteen OnGolfilta ostettuna on 60 € meno-paluu (max 23 kg).

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkasi hintaan. Hanian lentokentältä hotellille on 175 km ja matka kestää noin 2,5 tuntia.

Matkavaluutta

Kreikan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Senioreiden matkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttiin > Crete Golf Club
Seniorimatka 10.10.-17.10.2024
 • 11/10 Crete Golf 11:40
 • 12/10 Crete Golf 08:30
 • 13/10 Crete Golf 08:20
 • 14/10 Vapaapäivä
 • 15/10 Crete Golf 11:40
 • 16/10 Crete Golf 08:20
Seniorimatka 17.10.-24.10.2024
 • 18/10 Crete Golf 11:40
 • 19/10 Crete Golf 08:30
 • 20/10 Crete Golf 08:20
 • 21/10 Vapaapäivä
 • 22/10 Crete Golf 08:20
 • 23/10 Crete Golf 08:20

Tämä matka on tarkoitettu Suomen Golfseniorit -yhdistyksen jäsenille ja ainakin yhden matkaseurueesta tulee olla jäsen.

Varaa seniorimatka:

10.10.2024
1 vko
Alk. 1690€
10.10.2024
2 vko
Alk. 2750€
17.10.2024
1 vko
Alk. 1690€

Seniorimatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Hania-Helsinki
 • 1 x matkatavara 23 kg ja käsimatkatavara
 • Lentokenttäkuljetus
 • Majoituksen Glaros Beach hotellissa ***+
 • Puolihoito
 • 5 kierrosta Crete Golf Clubilla/viikko
 • Golfauto kaikille kierroksille
 • Golfkenttäkuljetukset ohjelman mukaisina pelipäivinä
 • Seniorgolfin matkavetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla 60 €/meno-paluu
 • Kahden hengen huone yhdelle +160 €/viikko

Voit ilmoittautua tälle SGS:n matkalle myös puolikkaaseen huoneeseen, jolloin et joudu maksamaan lisämaksua omasta huoneesta. Tällöin jaat huoneesi toisen samalle matkalle ilmoittautuneen samaa sukupuolta olevan lähtijän kanssa.

Lentoaikataulu

Helsinki 15:45 > Kreeta 19:40
Kreeta 20:40 > 00:40(+1)

Matkanvetäjä

Ole Johansson

Uutuuskohde rakastetulla Kreetan saarella

OnGolf Birdiet

Hotelli sijaitsee saaren parhaalla paikalla!

OnGolf Birdiet

Uudistettu golfkenttä kauniissa maisemissa

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golfia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Kaupunkiasumista meren rannalla ja marinan vieressä

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot