Tšekki

Karlovy Vary

Suomen Golfseniorit ry on itsenäinen yhdistys, joka vastaa kaikista valtakunnallisista seniorikilpailuista. Lisäksi yhdistys tarjoaa runsaasti muuta toimintaa, tapahtumia ja matkoja golfaaville senioreille.

Suomen Golfseniorien pitkä viikonloppu Tšekeissä

Golfsenioreiden neljän päivän Short Break -matka suuntautuu kauniiseen Tšekin Karlovy Varyyn. Karlovy Vary on ihastuttava ja tunnelmallinen kylpyläkaupunki Tšekin länsiosassa. Kaupunki on tunnettu muunmuassa kuumista lähteistä ja viehättävästä vanhasta kaupungistaan.

“Pitkä viikonloppu, jossa pääsee nauttimaan 3 golfkentästä ja mukavista kylpyläkokemuksista”

Mielenkiintoisen historian omaavan Karlovy Vary Golfin väylät puikkelehtivat ikääntyneen metsän keskellä puistokenttämaisesti. Cihelny Golf on puolestaan Gary Player Signature Designin käsialaa ja sijaitsee Teplá Riverin kauniissa laaksossa, jota puiset vehreät kukkulat reunustavat. Lisäksi matkalla pelataan Tšekkien parhaimmistoon kuuluva Sokolov Golf.

Spa Resort Sanssouci on laaja ja moderni kylpylähotelli. Se sijaitsee rauhallisessa ja kauniissa luonnossa lähellä Karlovy Varyn vanhaa kaupunkia. Hotellilla on monipuolinen 1600 neliömetrin Spa & Wellness-alue, joka hyödyntää hotellille suoraan johdettua luonnon mineraalivettä. Kylpylästä löytyy uima-altaita, erilaisia saunoja sekä laaja valikoima hoitoja ja hierontoja. Spa on maksutta hotelliasiakkaiden käytössä, hoidot ja hieronnat ovat lisämaksullisia.

Hotellilta on vain reilun 5 minuutin kävelymatka Karlovy Varyn historialliselle spa-alueelle, josta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa. Keskustan maisemaa hallitsevat upeat jugend-rakennukset, joiden kivijaloissa sijaitsevat kahvilat, ravintolat ja baarit kutsuvat nauttimaan syksystä. Täällä voit rentoutua tyylillä, kuten monet kuninkaalliset ja myös Mannerheim ovat aikanaan tehneet.

Neljän päivän seniorimatka Karlovy Varyyn

Hotelli: Spa Resort Sanssouci
Ruokailut: aamiaiset, 3 illallista ja lounas tulopäivänä
Golf: 3 kierrosta kolmella eri kentällä
Lähtöpäivä: 26.9.2023
Hinta: 4 päivää 1395 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 90 €

Spa Resort Sanssouci ***+

Lisätietoja: Hotellin parvekkeelliset huoneet ovat kooltaan vähintään 19 m²  ja niistä löytyy kaikki tarpeellinen kuten tallelokero ja pieni jääkaappi. Spa:n uima-altaat, poreallas ja saunatilat ovat hotelliasiakkaiden vapaassa käytössä. Hotellin 1600 m² kokoisesta Spa & Wellness -alueelta löytyy erittäin laajat hoito- ja hierontapalvelut, joita voi varata erikseen ja ne ovat lisämaksullisia. Hotellilta on 5 minuutin kävelymatka Karlovy Varyn historialliselle spa-alueelle, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on parveke, kylpyamme tai erillinen suihku ja wc. Aamiaiset, tulopäivän lounas ja 3 illallista. 3 green feetä/4 päivää.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle

Lisätietoja hotellista: Hotel Spa Resort Sanssouci

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 337
 • Lentokentälle 115 km / 1,5 tuntia
 • Karlovy Varyn (Carlsbadin) keskustaan 2,5 km / 5-10 minuuttia
 • Prahan keskustaan 125 km / 2 tuntia
 • Maksuton wifi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Tsekkeihin matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Tsekin suurlähetystöstä.

Matkalippu

Tsekkeihin lennetään Finnairin suorille lennoilla.

Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 60 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Prahan lentokentältä hotelliin on matkaa noin 115 km ja matka kestää noin 1,5 tuntia. Matkalla hotellille pysähdytään lounaalle Botanikaan (kuuluu matkan hintaan).

Matkavaluutta

Latvian valuutta on koruna. Paikallista valuuttaa saa pankkiautomaateista. Yleisimmät luottokortit toimivat maassa melko laajasti, mutta tippejä varten on hyvä varata myös paikallista valuuttaa.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Peliohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Seniorimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Karlovy Vary Golf
Tutustu kenttään > Cihelny Golf
Tutustu kenttään > Sokolov Golf
Seniorimatka 26.9.-30.9.2023
 • 27.9. Karlovy Vary 10:00
 • 28.9. Cihelny 10:00
 • 29.9. Sokolov 10:00

Kuvagalleria

Kartta

Tulossa

Tämä matka on tarkoitettu Suomen Golfseniorit- yhdistyksen jäsenille ja ainakin yhden matkaseurueesta tulee olla jäsen.

Varaa seniorimatka:

26.09.2023
5 pv
Alk. 1395€

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Seniorimatkan hintaan sisältyy:

 • Suorat Finnairin lennot Helsinki-Praha-Helsinki
 • 1 matkatavara ruumaan (23 kg) ja käsimatkatavara (8 kg)
 • Lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset
 • Majoitus Spa Resort Sanssouci ***+
 • Buffetaamiainen, 3 illallista ja lounas
 • 3 kierrosta golfia kentillä Karlovy Vary, Cihelny ja Sokolov
 • SGS:n matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen matkatavara ruumaan 60 € (meno-paluu)
 • Yhden hengen huone +90 €

Lentoaikataulu

Helsinki 9:40 > Praha 10:50
Praha 11:35 > Helsinki 14:45

Matkanvetäjät

Jouko Latvakangas

Lyhyt lentomatka Prahaan Finnairin siivin.

OnGolf Birdiet

Kolme laadukasta golfkenttää neljän päivän aikana!

OnGolf Birdiet

Hotellilla on palkittu Spa, jonka allas- ja saunafasiliteetit kuuluvat hintaan

OnGolf Birdiet

OnGolf viikonloppumatkoilla minimoit vapaapäivien tarpeen ja maksimoit lomapäivät.

OnGolf Birdiet

Hotelli on luonnokauniilla paikalla aivan Karlovy Varyn historiallisen alueen kulmalla.

OnGolf Birdiet

SGS:n matkanvetäjä huolehtii hyvinvoinnistasi

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.