Kanariansaaret

Costa Teguise | Lanzarote

Suomen Golfseniorit ry on itsenäinen yhdistys, joka vastaa kaikista valtakunnallisista seniorikilpailuista. Lisäksi yhdistys tarjoaa runsaasti muuta toimintaa, tapahtumia ja matkoja golfaaville senioreille.

Lanzarote on takuuvarma kohde keskitalvella – Costa Teguisessa pelaat mainiota lomagolfia aurinkoisissa olosuhteissa

Helmikuussa OnGolf tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden lähteä suorilla lennoilla seniorimatkalle kohti aurinkoista Lanzaroten saarta. Perillä sinua odottaa meren läheisyydessä sijaitseva Costa Teguisen lomakylä, jonka viihtyisässä Grand Teguise Playa -hotellissa pääset nauttimaan vaivattomasta lomailusta. Mitä muuta hyvän golfin lisäksi talven irtiotolta voitkaan toivoa?

”Näkymät Atlantille ja erinomaiset sääolosuhteet auttavat unohtamaan kotimaan talven. Lanzarote on vahva suositus keskitalven golfloman kohteeksi.”

OnGolfin pelimatkalla pelataan Costa Teguisen oma kenttä kolmesti ja Lanzarote Golf kahdesti. Molempien kenttien Atlantin valtamerelle avautuvat näköalat kruunaavat kierroksen. John Harris suunnitteli Costa Teguisen kentän vanhan tulivuoren rinteille, ja se luo ainutlaatuisen tunnelman kierrokselle. Kenttäalue ja sen 3000 palmua ovat vain viiden minuutin päässä hotellilta.

Myös hotellilta parinkymmenen minuutin päässä sijaitseva Lanzarote Golf on suunniteltu meren rantaan saaren etelärannikon rinteille. Kentän leveät väylät ja suuret griinit tekevät pelaamisesta leppoisaa kaikentasoisille harrastajille, mutta oikukas tuuli ei päästä pelaajaa liian helpolla.

Costa Teguisen lomalla voit nauttia golfkierrosten jälkeen hotellialueen kahdesta uima-altaasta, pelata tennistä, käydä kuntosalilla ja osallistua ohjattuihin liikuntahetkiin. Läheinen hiekkaranta kutsuu myös rentoutumaan. Alueella on myös runsaasti ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.

OnGolf seniorimatkat Lanzaroteen

Hotelli: Grand Teguise Playa
Ruokailut: Puolihoito (Aamiaisbuffet ja illalliset)
Golf:  5 Green feetä (3 x Costa Teguise + 2 x Lanzarote Golf)
Lähtöpäivät: 4.2. ja 11.2.2023
Hinta: 1 viikko 1775 €, 2 viikkoa 2945 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 205 €/viikko

Grand Teguise Playa ****-

Lisätietoja: Grand Teguise Playa on viihtyisä ja laadukas hotelli keskellä Costa Teguisen lomakylää. Huoneet ovat raikkaita ja nykyaikaisia. Kaikista huoneista on merinäköala. Hotelli on aivan rannalla ja loistavien palveluiden ääressä. Hotellilta löytyy muun muassa kaksi uima-allasta, tenniskenttä ja kuntosali.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on merinäköala, tv, suihku, parveke, wc.
Superior-huoneet sijaitsevat ylemmissä kerroksissa kuin perushuoneet.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle 2) Superior-huone

Lisätietoja hotellista: Teguise Playa Hotel

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 312
 • Uimarannalla
 • Costa Teguisan keskustassa
 • Lentokentälle 15 km
 • Maksuton wifi koko hotellissa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan/Kanarian saarille matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Lanzarotelle lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 50 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkasi hintaan. Arrecifen lentokentältä Costa Teguiseen on matkaa noin 15 km ja matka kestää noin 15-30 minuuttia.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Costa Teguise Golf
Tutustu kenttään > Lanzarote Golf
Seniorimatka 4.2.-11.2.2023
 • 5.2. Lanzarote Golf 9:00
 • 6.2. Costa Teguise Golf 9:55
 • 7.2. Vapaapäivä
 • 8.2. Costa Teguise Golf 9:55
 • 9.2. Costa Teguise Golf 9:55
 • 10.2. Lanzarote Golf 10:20
Seniorimatka 11.2.-18.2.2023
 • 12.2. Lanzarote Golf 9:00
 • 13.2. Costa Teguise Golf 9:55
 • 14.2. Vapaapäivä
 • 15.2. Costa Teguise Golf 9:55
 • 16.2. Costa Teguise Golf 9:55
 • 17.2. Lanzarote Golf 9:00

Kuvagalleria

Kartta

tulossa

Tämä matka on tarkoitettu Suomen Golfseniorit-yhdistyksen jäsenille ja ainakin yhden matkaseurueesta tulee olla jäsen.

Varaa seniorimatka:

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Seniorimatkan hintaan sisältyy:

 • Suorat Finnairin lennot Helsinki-Arrecife-Helsinki
 • 1 Matkatavara ruumaan (23 kg) ja käsimatkatavara (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Golfkenttäkuljetukset
 • Majoitus hotelli Grand Teguise Playa
 • Puolihoito (Aamiaisbuffet ja illalliset)
 • 5 green feetä /viikko (3 x Costa Teguise + 2 x Lanzarote golf)
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta seniorimatkalle:

 • Toinen matkatavara ruumaan +60 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huonelisä + 205 €/viikko
 • Superior-huone +80 € /henkilö/viikko

Lentoaikataulu

Helsinki 8:05 > Arrecife 12:20
Arrecife 13:15 > Helsinki 22:20

Matkanvetäjät

Anneli Tuominen

Aurinkoinen keli hellii keskitalvellakin

OnGolf Birdiet

Hotelli on tyylikäs ja laadukas

OnGolf Birdiet

Atlantin maisemat antavat mielenrauhaa

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Mukana on aina suomalainen matkanvetäjä

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.