Espanja

Costa de la Luz

Suomen Golfseniorit ry on itsenäinen yhdistys, joka vastaa kaikista valtakunnallisista seniorikilpailuista. Lisäksi yhdistys tarjoaa runsaasti muuta toimintaa, tapahtumia ja matkoja golfaaville senioreille.

Auringonvalon lisäksi Costa de la Luz houkuttelee erinomaisella golfilla

Valon rannikolla, Costa de la Luzilla, golfaria odottavat aurinko, rento lomailu sekä miellyttävät ja laadukkaat golfkentät.  Andalusian Atlantin puoleinen alue on aina ollut espanjalaisten oma suosikkikohde ja nyt Valon rannikon suosio kasvaa kovaa vauhtia kansainvälisten golfareiden keskuudessa.

 

“Costa de la Luzin kenttäkattaus ja harjoittelumahdollisuudet tyydyttävät vaativankin pelaajan toivomukset. Kaikki on lähellä ja voit keskittyä pelaamiseen.”

Costa de la Luzissa sijaitseva Real Novo Sancti Petri on Espanjan suurimpia klubeja ja se on yhden maan arvostetuimman golfalueen keskipiste. Aivan hotellin läheisyydestä löytyy kaikkiaan neljä huippuluokan puistokenttää, jotka takaavat haastavat, mutta samaan aikaan miellyttävät kierrokset.

Vuodesta 2016 Novo Sancti Petri etuliitteenä on ollut Real eli Royal. Tämä kuninkaallinen kunnianosoitus kertoo paljon golfklubin korkeista laatustandardeista. Real Novo Sancti Petrin Sea & Pines ja Center -kentät ovat golflegenda Seve Ballesterosin suunnittelemia ja sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellilta.

Molemmat Novo Sancti Petrin kentät edustavat Seven suunnittelua parhaimmillaan; ne tarjoavat haasteita mutta samaan aikaa golfkierros näillä upeilla väylillä on myös visuaalinen elämys. Kentät testaavat takuuvarmasti pelaajan taidot, mutta tarjoilevat myös upeita näkymiä merelle ja La Barrosan upealle hiekkarannalle.

opetusmatka espanja

Neljän tähden Royal Andalus –hotelli sijaitsee luonnonkauniin La Barossan hiekkarannan läheisyydessä. Rauhallinen hotellin ympäristö on aktiivilomailijan paratiisi, joten tekemistä riittää golfkierrosten jälkeenkin.

Vapaapäivänä voi myös tutustua omatoimisesti läheisiin kaupunkeihin, kuten Cadiziin, Jereziin tai vaikka alueen pääkaupunkiin Sevillaan. Alueen rikas ruoka- ja juomakultuuri tulee vielä kaupan päälle.

Seniorimatkat Costa de la Luziin

Hotelli: Iberostar Royal Andalus
Ruokailut: Puolihoito (buffetaamiaiset ja illalliset)
Golf: 5 green feetä/viikko (kahdella eri kentällä)
Lähtöpäivät: 19.10.2022 ja 26.10.2022
Hinta: alk. 1295 €/viikko ja 2190 €/2 viikkoa
Osittainen merinäköala +60 €/henkilö/viikko
Yhden hengen huoneen lisämaksu 250 €/viikko

Iberostar Royal Andalus****

opetusmatka Marko Kallinen

Lisätietoja:

Elegantti ja tilava Royal Andalus sijaitsee kuusi kilometriä pitkän, luonnonkauniin La Barrosa -rannan edustalla Novo Sancti Petrissä. Rauhallinen hotellin ympäristö on aktiivilomailijan paratiisi, joten tekemistä riittää golfkierrosten jälkeenkin.

Puhdasvetisen rannan ja golfin lisäksi tarjolla on mm. tenniskentät, kuntosali ja ratsastusmahdollisuudet. Pelipäivän jälkeen golfaria hemmottelevat hotellin kylpylä ja kolme erilaista ravintolaa. Alueen rikas ruoka- ja juomakultuuri tulee vielä kaupan päälle.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc , parveke tai terassi. Puolihoito ja 5 greenfeetä/viikko.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle 2) huone osittaisella merinäköalalla

Lisätietoja hotellista: Iberostar Royal Andalus

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 144
 • Lentokentälle n. 220 km
 • Uimarannalla
 • Maksuton wifi huoneissa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetään Norwegianin reittilennolla. Lähtöselvitys Norwegianin lennolle tehdään lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Norwegianin lennolla yksi matkalaukku saa painaa korkeintaan 23 kg. Jos olet varannut golfbägin kuljetuksen, saat laittaa ruumaan golfmatkasuojan, jonka enimmäispaino on 23 kg. Bäginkuljetuksen voi varata OnGolfilta 30 vrk ennen lähtöä asti.

Lisäksi matkustamoon saa ottaa kaksi käsimatkatavaraa, joiden yhteispaino ei saa ylittää 10 kg. Yhden käsimatkatavaroista saa laittaa matkatavarahyllylle ja sinne laitettavan laukun mitat saavat olla enintään 55 x 40 x 23 cm. Toinen käsimatkatavaroista on sijoitettava edessä oleva penkin alle ja sen mitat saavat olla enintään 30 x 38 x 20 cm.

 

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkasi hintaan. Malagan lentokentältä Costa de la Luziin on matkaa noin 220 km ja matka kestää n. 2,5 tuntia.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Seniorimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Mar
Tutustu kentään > Centro
Seniorimatka 19.10.-26.10.2022
 • 20.10. Campo B (Centro) 10:50
 • 21.10. Campo B (Centro) 12:40
 • 22.10. Campano Golf 11:30
 • 23.10. Vapaapäivä
 • 24.10. Campo B (Centro) 12:30
 • 25.10. Campo A (Mar) 11:10
Seniorimatka 26.10.- 2.11.2022
 • 27.10. Campo A (Centro) 11:00
 • 28.10. Campo B (Centro) 9:50
 • 29.10. Campo A (Centro) 11:00
 • 30.10. Vapaapäivä
 • 31.10. Campo B (Centro) 11:50
 • 1.10. Campo B (Centro) 9:00

Kuvagalleria

Videoita

Kartta

Varaa seniorimatka:

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Seniorimatkan hintaan sisältyy:

 • Suorat Norwegianin lennot Helsinki-Malaga-Helsinki
 • 1 matkatavara ruumaan (23 kg) ja 1 käsimatkatavara (10 kg)
 • Lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset
 • Majoitus Iberostar Royal Andalus ****
 • Puolihoito (buffetaamiainen ja illallinen)
 • 5 green feetä/viikko (kahdella eri kentällä)
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla 70 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huonelisä +250 €/viikko
 • Huone osittaisella merinäköalalla +60 €/henkilö/viikko

Lähtöpäivät ja hinnat

Seniorimatkat 19.10. ja 26.10.2022

Jaetussa kahden hengen huoneessa.
• 1 vk 1295 €, 2 vk 2190 € (standard huone)
• 1 vk 1355 €, 2 vk 2310 € (osittainen merinäköala)

Lisämaksusta:

• huone yhdelle 250 €/vk
• golfbägin kuljetus 70 € (meno-paluu)

Lentoaikataulu

19.10. Helsinki 13:50 -> Malaga 17:35
26.10. Malaga 18:20 -> Helsinki 23:55
26.10. Helsinki 13:50 -> Malaga 17:35
2.11. Malaga 14:00 -> Helsinki 19:45

Matkanvetäjät

Ari Mustonen

Loistavat kentät ja loistava keli takaavat loistavan loman!

OnGolf Birdiet

Alue on nimeltään valon rannikko. Nimi kertoo kaiken olennaisen alueen keleistä.

OnGolf Birdiet

Iberostar Royal Andalus-hotelli sijaitsee upean uimarannan vieressä

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golfia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Täällä voit harrastaa myös tennistä ja padelia, tai vuokrata polkupyörän käyttöösi

OnGolf Birdiet

Lähialueilla mielenkiintoisia retkikohteita; Cadiz, Jerez ja Sevilla

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.