Espanja

Almerimar

Suomen Golfseniorit ry on itsenäinen yhdistys, joka vastaa kaikista valtakunnallisista seniorikilpailuista. Lisäksi yhdistys tarjoaa runsaasti muuta toimintaa, tapahtumia ja matkoja golfaaville senioreille.

Almerimar on golfarin keidas Andalusian itäisellä rannikolla

Almerimarin idyllisen rannikkokaupungin golfalueet sijaitsevat Malagan itäpuolella – siis vastakkaisessa suunnassa kuin perinteisen Costa del Solin golfkentät. Monessa suhteessa Almerimar onkin vastakohta Aurinkorannikolle. Loma-alueet ovat astetta rauhallisempia, espanjalaisempia ja vähemmin turistien kansoittamia.

 

Almerimar golfmatka ongolf golfkenttä

"Tunnelma on aidompi ja rauhallisempi kuin aurinkorannikolla, mutta täälläkin sää on kuin tehty golfia varten.”

Aivan Hotel Golf Almerimarin vieressä on tarjolla kaikkiaan 27 reikää hyvää lomagolfia. Maisemaltaan vehreä ja kaunis kenttä on tasainen ja se on helppo kävellä. Kauniiden istutusten ja palmujen reunustavien väylien vesiesteet tuovat sopivasti haastetta kierrokseen. Vaihtelevuutta tuo myös se, että viikon aikana pelataan 18 väylää eri yhdistelmillä.

Golfhotelli Almerimarin vieressä, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä, on yksi Espanjan suurimmista huvivenesatamista. Upean rannan reunalla oleva rantabulevardi on nautittava paikka joko urheilulliseen tai leppoisampaan iltalenkkeilyyn. Tarjolla on mukavia ravintoloita, baareja ja liikkeitä.

Välipäivänä voit tutustua omatoimisesti upeaan Granadaan ja Alhambran palatsiin tai vierailla Almerian kaupungissa. Oman värinsä lomaan tuo monimuotoinen luonto, sillä lähiseutu on flamingojen suojelualuetta.

Seniorimatkat Almerimariin

Hotelli: AR Golf Almerimar
Ruokailut: Puolihoito
Golf: 5 kierrosta/viikko hotellin omalla 27-reikäisellä kentällä
Lähtöpäivät: 9.3. ja 16.3.2023
Hinta:  1 viikko 1380 €, 2 viikkoa 2250 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 260 €/vk

AR Golf Almerimar *****

Lisätietoja: Hotelli Golf Almerimar sijaitsee golfkentän välittömässä läheisyydessä. Hotellista on vain muutaman minuutin kävelymatka Almerimarin vilkkaalle Marinan alueelle josta löytyy useita ravintoloita ja kauppoja. Hotellin yleiset tilat on raikkaat ja valoisat. Hotellin kaikki 113 huonetta on sisustettu moderniin tyyliin ja niissä on parveke tai terassi. Pihalla on uima-allas ja auringonottotilat. Hotellin kattoterassilla on toinen uima-allas. Golf Almerimarissa on myös kaunis wellness-alue, jossa on poreallas, sauna, turkkilainen sauna, kuntosali, hierontaa ja erilaisia hoitoja. Golflomailu on helppoa sillä klubitalo on hotellin sisäpihalla. Golfbägit voi jättää säilytykseen klubitalolle.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle.

Lisätietoja hotellista: AR Golf Almerimar

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 115
 • Lentokentälle 185 km
 • Uimarannalle 300 m
 • golfbägin säilytys klubilla
 • maksuton wifi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 60 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Malagan lentokentältä Almerimariin on matkaa noin 190 km ja matka kestää noin 2 t.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Sebiorimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Almerimar
Seniorimatka 9.3.-16.3.2023
 • Startit kaikkina pelipäivinä klo 9:28
Seniorimatka 16.3.-23.3.2023
 • Startit kaikkina pelipäivinä klo 9:28

Kuvagalleria

Videoita

Kartta

Tämä matka on tarkoitettu Suomen Golfseniorit-yhdistyksen jäsenille ja ainakin yhden matkaseurueesta tulee olla jäsen.

Varaa seniorimatka:

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Seniorimatkan hintaan sisältyy:

 • Suorat Finnairin lennot Helsinki-Malaga-Helsinki
 • 1 Matkatavara ruumaan (23 kg) ja 1 käsimatkatavara (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus hotelli AR Golf Almerimar *****
 • Puolihoito
 • 5 Green feetä/vko
 • Suomalaisen golfmatkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen laukku ruumaan 60 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone +260 €/viikko

Lentoaikataulu

Helsinki 07:45 > Malaga 11:30
Malaga 12:25 > Helsinki 18:05

Matkanvetäjät

Anneli Tuominen

Almerimarin kenttä on 27-reikäinen ja loman aikana pelataan eri 9-reiän yhdistelmiä.

OnGolf Birdiet

Golfkenttä lähtee aivan hotellin ulkopuolelta. Golfkenttäkuljetuksia ei siis tarvita.

OnGolf Birdiet

Hyvää palautetta OnGolf-matkalaisilta kerännyt hotelli on tasoltaan 5 tähteä.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Almerimar alueena tarjoaa varmaa aurinkoa ja rauhallisen tunnelman golflomallesi.

OnGolf Birdiet

Lyhyen kävelymatkan päässä hotellista sijaitsee espanjan suurin huvivenesatama.

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matkalla on aina mukana suomalainen matkanvetäjä varmistamassa lomasi onnistumisen.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.