Portugali

Algarve | 30 päivää

Suomen Golfseniorit ry on itsenäinen yhdistys, joka vastaa kaikista valtakunnallisista seniorikilpailuista. Lisäksi yhdistys tarjoaa runsaasti muuta toimintaa, tapahtumia ja matkoja golfaaville senioreille.

Oma villa omalla uima-altaalla Portugalin etelärannikolla koko kuukaudeksi!

Suomen Golfsenioreiden huippusuosittu Long Stay -matka suuntautuu tänä vuonna arvostettuun Portugalin Algarveen. Majoitus on tasokkaissa Salgados Beach Villoissa, golfkentän välittömässä läheisyydessä. Matkalla pelataan 16 kierrosta golfia kolmella eri kentällä. Matkan hintaan kuuluu oma vuokra-auto. Tämä matka täyttää vaativammankin lomailijan toiveet!

"Laadukkaissa villoissa on omat uima-altaat, golfkenttä vieressä ja hotellin palvelut käytettävissä!”

Matkalla pelataan 16 kierrosta golfia kolmella eri kentällä (Salgados Golf sekä Morgado Country Clubin kaksi kenttää). Kentät ovat keskenään erityyppisiä ja niistä saakin mukavan kombon matkalle. Salgadoksen kotikenttä sijaitsee laguunin ja dyynien välissä ja tarjoaa upeita maisemia ja kaunista luontoa. Väylät yhdistyvät monin paikoin laguuniin tarjoten myös sopivasti haasteita kierrokselle ja kentällä pääsee myös ihailemaan merimaisemia. Salgados on tasainen kenttä, joten se on helposti käveltävä.
Morgadon kaksi kenttää sijaitsevat puolen tunnin ajomatkan päässä ja tarjoavat kaksi täysin erityyppistä kokemusta. Kentistä vanhempi Morgados on leveä ja tilava kenttä, jossa haasteet tulevat skottityylisten bunkkerien muodossa. Uudempi Alamoksen kenttä taas on selkeästi kapeampi, mutta myös melko lyhyt kenttä. Kauniit maisemat sisältävät järviä, kukkuloita ja Portugalin maaseutua. Alamoksen griinit ovat kompaktit ja muodokkaat.

Tällä matkalla majoitutaan tasokkaissa Salgados Beach Villoissa, jotka sijaitsevat golfkentän naapurissa. Nykyaikaiset ja tyylikkäät villat ovat kodikkaasti sisustettuja. Kaikkien villojen pihalla on oma uima-allas. Huoneistot ovat kahdessa tasossa, alakerrasta löytyy täysin varusteltu keittiö ja yläkerran makuuhuoneesta pääsee myös parvekkeelle nauttimaan kauniista maisemista. Vieressä olevan hotellin palveluita, kuten punttisalia ja sisäuima-allasta voi käyttää ilman lisämaksua. Hotellissa voi myös syödä (lisämaksullisia) aamiaisia ja illallisia.

Villat sijaitsevat luonnonpuistossa Salgadoksen laguunin vieressä, aivan meren rannan läheisyydessä. Alue tarjoaa todellista luonnon kauneutta ja monimuotoisuutta. Golfkentälle on muutaman minuutin kävelymatka ja myös lähin kauppa on kävelymatkan päässä. Lähistöllä on paljon viehättäviä pikkukaupunkeja, joissa pääsee nauttimaan autenttisesta Portugalilaisesta tunnelmasta, Albufeiran kaupunkiin on 10 minuutin ajomatka ja Armação de Pêran pikkukaupunki on 5 minuutin ajomatkan päässä. Algarven alue sisältää yli 200 kilometriä rantaviivaa ja nauttii 300 aurinkoisesta päivästä per vuosi. Algarve yhdistää upealla tavalla rantaelämän, kauniin luonnon, historialliset nähtävyydet ja viehättävät pikkukaupungit.

Autonvuokraus:

Long Stay -pakettiin kuuluu autovuokra (H-kategorian auto Renault Clio tai vastaava / 2 henkilöä).

Vuokraukseen kuuluu vakuutus jonka omavastuu on 1300 € . Autoihin on mahdollista saada myös Super CDW -täysvakuutus lisämaksusta 15 €/päivä. Täysvakuutus ostetaan ja maksetaan suoraan vuokraamolle paikan päällä. Vakuutus korvaa omavastuuosuuden ja se maksetaan autoa noudettaessa. Täysvakuutukseen eivät kuulu renkaat, vanteet eikä avaimen mahdollinen rikkoutuminen.

Autot toimitetaan suoraan villoille, jonne on oma bussikyyti lentokentältä.

Seniorien long stay-matka Algarveen

Majoitus: Salgados Beach Villas
Ruokailut:  4 illallista
Golf: 16 green feetä kolmella eri kentällä.
Vuokra-auto: Luokka H
Matka-aika:  25.10.-24.11.2023
Hinta: Jaetussa kahden hengen huvilassa 3590 €/ henkilö/ 30 vuorokautta
Yhden hengen huoneiston lisämaksu 1150 €/ 30 vuorokautta

Salgados Beach Villas

Lisätietoja: Golfkentän vieressä sijaitseva kahden makuuhuoneen huvila, jonka makuuhuoneista vain toinen on käytössä, jos majoitus on kahdelle. Huoneistoista löytyy kylpyhuone, olohuone ja keittiö. Keittiöt ovat täysin varusteltuja ja niissä on myös astianpesukone. Villoissa on myös pesukone, ilmastointi, TV ja WiFi ja oma parkkipaikka. Kaikissa huviloissa on oma uima-allas ja jokaisesta löytyy parveke tai terassi.

Salgadosin alueelta löytyy pieni elintarvikekauppa. Isommat hankinnat kannattaa tehdä noin kymmenen minuutin matkan päässä sijaitsevista suuremmista kaupoista. Viereisen hotellin palveluista käytössä ovat ravintolapalvelut, sisäuima-allas ja kuntosali.

Lisätietoa  > Salgados Beach Villas

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen huoneistossa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi ja uima-allas.

Lisämaksusta: 1) Huoneisto yhdelle.

 • Oma uima-allas (ei lämmitetty)
 • Ilmastointi
 • Parveke/terassi
 • Varusteltu keittiö
 • Pesukone ja tiskikone
 • Kaapeli-TV
 • Maksuton Wi-Fi
 • Maksuton kuntosali ja sisäallas (viereisessä hotellissa)
 • Siivous ja vuodevaatteiden vaihto kerran viikossa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Portugaliin matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Menolento lennetään Norwegianin reittilennolla Tukholman kautta Faroon. Lähtöselvitys Norwegianin lennolle tehdään lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi.

Paluulento lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Lennolla yksi matkalaukku saa painaa korkeintaan 23 kg. Jos olet varannut golfbägin kuljetuksen, saat laittaa ruumaan golfmatkasuojan, jonka enimmäispaino on 23 kg. Bäginkuljetuksen voi varata OnGolfilta 30 vrk ennen lähtöä asti.

Lisäksi matkustamoon saa ottaa käsimatkatavaran, jonka paino ei saa ylittää 8 kg ja laukun mitat saavat olla enintään 55 x 40 x 23 cm.

Finnairilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 60 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluvat lentokenttäkuljetukset. Faron lentokentältä Salgadokseen on matkaa noin 50 km ja matka kestää noin 45 minuuttia. Lissaboniin on matkaa 250 km ja matka kestää noin 2,5 tuntia

Vuokra-auto

Long Stay -pakettiin kuuluu autovuokra (H-kategorian auto Renault Clio tai vastaava / 2 henkilöä).

Vuokraukseen kuuluu vakuutus jonka omavastuu on 1300 € . Autoihin on mahdollista saada myös Super CDW -täysvakuutus lisämaksusta 15 €/päivä. Täysvakuutus ostetaan ja maksetaan suoraan vuokraamolle paikan päällä. Vakuutus korvaa omavastuuosuuden ja se maksetaan autoa noudettaessa. Täysvakuutukseen ei kuulu renkaat, vanteet eikä avaimen mahdollinen rikkoutuminen.

Matkavaluutta

Portugalin valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä viimeistään edellisenä iltana. Seniorimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Salgados Golf
Tutustu kenttään > Morgado Golf
Tutustu kenttään > Morgado Alamos
Seniorimatka 25.10.-24.11.2023
 • 28.10.2023 Morgado 11:06
 • 29.10.2023 Salgados 08:56
 • 30.10.2023 Morgado Alamos 11:15
 • 31.10.2023 Salgados 08:48
 • 01.11.2023 Morgado 12:00
 • 03.11.2023 Morgado Alamos 09:54
 • 05.11.2023 Salgados 08:32
 • 07.11.2023 Morgado Alamos 10:21
 • 10.11.2023 Salgados 08:56
 • 12.11.2023 Morgado 10:48
 • 14.11.2023 Salgados 08:56
 • 15.11.2023 Morgado 11:06
 • 18.11.2023 Salgados 08:56
 • 19.11.2023 Morgado Alamos 11:33
 • 21.11.2023 Salgados 09:04
 • 23.11.2023 Salgados 08:56

Kuvagalleria

Tämä matka on tarkoitettu Suomen Golfseniorit-yhdistyksen jäsenille ja ainakin yhden matkaseurueesta tulee olla jäsen.

Varaa seniorimatka:

25.10.2023
31 pv
Alk. 3590€

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Seniorimatkan hintaan sisältyy:

 • Meno Norwegian Helsinki-Tukholma-Faro
 • Paluu Air Baltic Lissabon-Riika-Helsinki
 • 1 matkatavara ruumaan (23 kg) ja 1 käsimatkatavara (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoitus Salgados Beach Villas -huviloissa
 • 4 yhteistä illallista
 • 16 green feetä kolmelle eri kentälle
 • Vuokra-auto, luokka H (Renault Clio tai vastaava)
 • Seniorgolfin matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla 70 €/meno-paluu
 • Huoneisto yhdelle 1150 €/30 vrk
 • Kärryt golfkentillä 4-5,10 € (maksetaan suoraan caddiemasterille)

Lentoaikataulu

Helsinki 15:45 > Tukholma 15:45
Tukholma 16:45 > Faro 20:15
Lissabon 16:15 > Helsinki 22:50

Matkanvetäjät

Jouko Latvakangas

Matkan hintaan kuuluu 16 kierrosta huippugolfia.

OnGolf Birdiet

Jokaisessa villassa on oma uima-allas ja kotikenttä on muutaman askeleen päässä

OnGolf Birdiet

Algarven alue on maailman parhaita lomailuseutuja

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golfia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Lähistöltä löytyy paljon golfkenttiä ja valtavasti nähtävää

OnGolf Birdiet

Joka viikko kokoonnutaan yhteiselle illalliselle, joka kuuluu hintaan

OnGolf Birdiet

Vuokra-auto kuuluu matkan hintaan

OnGolf Birdiet

Matkalla on seniorigolfin matkanvetäjä varmistamassa lomasi onnistumisen.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.