JVG & OnGolf

Turkki, Belek | Titanic Deluxe

Lähde Belekiin tarunhohtoiselle golfreissulle JVG:n kanssa

OnGolf esittelee syksyllä 2021 kaikkien aikojen golfmatkan – yhteistyössä JVG:n kanssa toteutettavan reissujen reissun. Suomen ykkösbändi on mukana golfaamassa ja pitämässä hauskaa Belekin golfalueelle suuntautuvalla matkalla. Loman kruunaa The Night with JVG, jolloin pääsemme juhlimaan bändin parhaiden biisien rytmissä.

“Titanicin Golf Club tarjoaa 36-reikää tasokasta golfia, ja All inclusive -paketti on voimassa myös golfklubilla.”

Titanicin golfkenttien väylät kulkevat komeissa metsä- ja merimaisemissa tarjoten hyvän yhdistelmän elämyksiä ja haasteita kaikentasoisille. Resortin oma klubi Titanic Golf Club sijaitsee vain lyhyen shuttle-matkan päässä. Golfklubille avataan uusi ysi kuluvan vuoden aikana, jolloin reikiä on kaikkiaan 36.
Matkan aikana on ohjelmassa viiden golfkierroksen lisäksi paljon muutakin aktiivista toimintaa; tennistä, beach volleyta ja futista.

Titanic on suunniteltu joenrantaan, tyylikkäästi hoidetulle alueelle, jossa on paljon puita, kukkia sekä istutuksia. Resortissa on modernien huoneiden lisäksi mm. Belekin suurin kylpyläosasto, neljä ravintolaa, baareja ja yökerho. Spassa tarjolla on mm. saunoja, kylmähuone, kuntosalit sekä kauneushoitola ja kampaamo.

Titanicin uima-allasalueet ovat vaikuttavat ja muitakin liikuntamahdollisuuksia löytyy vaikkapa tenniksestä ohjattuihin jumppa- ja pilatestunteihin. Vuoden 2019 aikana uudistetussa hotellissa on myös hyvä valikoima myymälöitä.

Buffet-ravintolan lisäksi Titanicin turkkilainen, italialainen sekä liha- ja kalaruokaan erikoistuneet ravintolat ovat saaneet kiitosta lomailijoilta. Ja mikä parasta, Titanicin all inclusive -paketti on voimassa hotellin lisäksi myös kentällä ja klubilla.

Vuoden odotetuimmalle golfreissulle on tarjolla kaksi lähtöä. Kun matkaohjelmat ovat pari päivää päällekkäin, juhlitaan JVG-iltaa kaikkiaan 140 golfarin voimin. Tätä reissua et voi jättää väliin!

Tällä reissulla golfin lisäksi nautitaan huippumusasta, erinomaisesta seurasta, vauhdikkaista illoista sekä porukalla pelailusta vaikkapa futis- tai tenniskentällä.

Jos osuu, niin lähde messiin!

JVG x OnGolf Belekissä

Hotelli: Titanic Deluxe Belek
Ruokailut: all inclusive
Golf: 5 kierrosta/viikko
Lähdöt: 1.12.-8.12. ja 4.12-11.12.2021
Hinta: 1 viikko 1180 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 175 €/vk

Matka maksetaan kahdessa osassa. Ennakkomaksu 250 €/henkilö varauksen yhteydessä ja loput 45 vrk ennen lähtöä.

Titanic Deluxe Belek *****

Lisätietoja: Upealla joenrannalla sijaitseva Titanic on Belekin hienoimpia luksushotelleja, jossa on tarjolla monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja erinomainen spa. Hotellissa on myös lukuisia kauppoja ja hyvät ostosmahdollisuudet.

Buffet-ravintolan lisäksi Titanicin turkkilainen, italialainen sekä liha- ja kalaruokaan erikoistuneet ravintolat ovat saaneet loistavat arvosanat matkailijoiden palautteessa.

Oman yli kilometrin pituisen rannan lisäksi Titanicissa on 11 uima-allasta ja vesipuisto. Yksi altaista on Belekin suurin. Resort on kuin puutarha mäntymetsän ympäröimällä upealla alueella, jossa upeat istutukset ja kukkaloisto luovat ainutlaatuisen tunnelman. Titanic Deluxe on myös palkittu Green Star merkillä, sillä sen hyvin hoidetulla piha-alueella on tavattavissa yli 109 eri lintulajia, yli 2000 puuta 26 eri lajissa sekä 9 erilaista kasvilajia. Puitteet ovat siis erinomaiset rentouttavalle golflomalle.

Yleisissä tiloissa on langaton internetyhteys.

Perushintaan sisältyy: Majoitus  kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdellle

Lisätietoja hotellista: Titanic Deluxe Belek

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 594
 • Lentokentälle: Antalya 1 h ja Gazipasa 2 h
 • Joen varrella, omalle rannalle shutte tai vesibussikyyditys
 • golfbägin säilytys hotellin vastaanotossa
 • maksuton wifi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Turkkiin matkustusasiakirjaksi passin, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Turkin suurlähetystöstä.

Matkalippu

Turkkiin lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 50 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Antalyan lentokentältä Belekiin on matkaa noin 45 km ja matka kestää noin tunnin. Gazipasan lentokentältä on Belekiin matkaa 150 km ja matka kestää reilu 2 tuntia.

Matkavaluutta

Liira. Turkissa valuuttana toimii liira, josta käytetään yleisesti lyhennettä TL. Matkavaluutaksi voi myös ottaa euroja pieninä seteleinä. Belekin kylän liikkeissä ja hotelleissa voit maksaa euroilla. Turkin liira (TRY) jakaantuu 100 kurusiin. Päivän kurssi www.forex.fi. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Palveluraha

Maan tapoihin kuuluu palvelurahan antaminen tarjoilijoille, kantajille, siivoojille sekä taksi- ja bussikuskeille.

Sähkö

230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Titanic Deluxe Golf

JVG x OnGolf Belekissä
Viikko 1 (1.12.-8.12.)
2.12. 9:06-12:33
3.12. 9:06-12:33
4.12. 9:06-12:33
5.12. Vapaa päivä
6.12. 8:12-11:39
7.12. 8:21-11:48


Viikko 2 (4.12.-11.12.)
5.12. 9:06-12:33
6.12. 8:30-11:57
7.12 9:06-12:00
8.12. vapaapäivä
9.12. 9:06-12:33
10.12. 8:12-11:39

Matkan aikana järjestämme myös halukkaille tennisturnauksen, beach volleyta, futista yms muuta sporttailua.

Kuvagalleria

Kartta

Varaa pelimatka:

Saamme matkalle lisäpaikkoja lähiviikkojen aikana.

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot
 • Matkatavara ruumaan lennolla (23 kg)
 • Käsimatkatavara lennolla (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Titanic Deluxe Belek- hotellissa
 • All inclusive
 • 5 green feetä/vk
 • Night with JVG
 • Monipuolinen matkaohjelma
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen matkatavara ruumaan 50 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone alkaen 175 €/viikko

Lentoaikataulu

Helsinki 07:30 > Gazipasa 12:25
Gazipasa 13:20 > Helsinki 16:20

Mikä hienompaa kun käydä pelaamassa aamulla tennistä ja pelata sen jälkeen golfia parhaiden ystävien seurassa.

Jare ja VilleGalleJVG

Yksi Belekin hienouksista on, että kun valitsee itselle uuden hotellin, on kuin menisi uuteen kokonaan kohteeseen. Tämä kohde kestää siksi vuodesta toiseen vetovoimaisena.

JaninaOnGolf

Upea hotelli on tasoltaan puhdas viisi tähteä.

OnGolf Birdiet

All inclusive-lomailun helppous viehättää ja kaikki ruoat ja juomat hotellissa sekä golfklubilla kuuluvat matkan hintaan.

OnGolf Birdiet

Hotelli on palkittu Green star-merkillä ja puutarha-alueella voit tavata lukuisia erilaisia kasveja ja puita sekä lintuja ja hyönteisiä.

OnGolf Birdiet

Matkalla on aina mukana suomalainen matkanvetäjä varmistamassa lomasi onnistumisen.

OnGolf Birdiet

Alueella on 16 tasokasta golfkenttää. Halutessasi voit vapaapäivänä varata green feen hotellin ulkopuoliselle kentälle.

OnGolf Birdiet

Titanicin 27-reikäinen kenttä laajenee syksyllä 2021 uudella ysillä.

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matkaehdot

Haluamme että epävarmasta tilanteesta huolimatta, voit turvallisin mielin suunnitella tulevia matkoja. Tästä syystä tarjoamme joustavat peruutusehdot kaikkiin 2021 lähtöihin.

 • Matkan saa perua kuluitta 60 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa kohdetta tai lähtöpäivää kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa lähtijöiden nimiä kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Jos perumme matkasi koronatilanteen johdosta saat aina kaikki maksut täysimääräisenä takaisin
 • Peruutustilanteessa palautamme maksusi 7 vrk kuluessa.

Nämä ehdot ovat automaattisesti voimassa kaikkiin lähtöihimme 31.12.2021 asti ellei matka-esittelyssä muuten lue.

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.

Tutustu Yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdotYleiset matkapakettiehdot