PGA Pro Esa Lehti | Peli- ja opetusmatka
Espanja, Costa de la Luz 3.4.-10.4.2024

Costa de la Luz sijaitsee valon rannikolla, noin 2,5 tunnin matkan päässä Malagasta. Siellä golfaria odottavat aurinko, rento lomailu sekä miellyttävät ja laadukkaat golfkentät. Andalusian Atlantin puoleinen alue on aina ollut espanjalaisten oma suosikkikohde ja nyt valon rannikon suosio kasvaa kovaa vauhtia kansainvälisten golfareiden keskuudessa.

Molemmat Novo Sancti Petrin kentät edustavat Seve Ballesteroksen suunnittelua parhaimmillaan; ne tarjoavat haasteita mutta samaan aikaa golfkierros näillä upeilla väylillä on myös visuaalinen elämys. Kentät testaavat takuuvarmasti pelaajan taidot, mutta tarjoilevat myös upeita näkymiä merelle ja La Barrosan upealle hiekkarannalle. Molemmat kentät ovat tasokkaita puistokenttiä ja niillä on pelattu myös Challenge Tourin -kilpailuita. Kolmena päivänä Esan valmennusklinikka noin 1,5h. Lisäksi viikon aikana palautetta omasta pelistä. Kolmena opetuspäivänä hintaan kuuluvat myös rangepallot ja työntökärryt.

“Costa de la Luzin kenttäkattaus ja neljän tähden hotelli tyydyttävät vaativankin pelaajan toivomukset. Kaikki on lähellä ja voit keskittyä pelaamiseen.”

Majoitus on vitivalkoisen hiekkarannan äärellä sijaitseva 4 tähden Iberostar Royal Andalus -hotellissa. Pelattavat golfkentät sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellilta, mistä on myös ilmainen kuljetus kentille. Vierestä löytyy myös hyvä tenniskeskus padelkenttineen. Kohde sijaitsee Novo Sancti Petrin loma-alueella, jossa lyhyen etäisyyden päästä löytyy monia golfkenttiä. Vapaapäivänä on mahdollisuus tutustua läheiseen kaupunkeihin, kuten Cadiziin, Jereziin tai vaikka alueen pääkaupunkiin Sevillaan.

Hinnat:

1690 € jaetussa kahden hengen huoneessa

2010 € omassa huoneessa (osittainen merinäköala)

Varaa matka | Costa de la Luz | 3.4.-10.4.2024

Matkan hintaan sisältyy:

– Airbalticin suorat lennot Tampere-Malaga-Tampere
– Käsimatkatavara (8 kg) ja 1 x matkalaukku ruumaan (23 kg)
– Golfbägin kuljetus lennoilla (23 kg)
– Lentokenttäkuljetus
– Majoitus Iberostar Royal Andalus
– Puolihoito
– 5 kierrosta golfia
– Shuttle kuljetus golfkentälle
– 3 x valmennusklinikka (sis. rangepallot)
– Esa Lehden matkanvetäjäpalvelut

Lentoaikataulu:

3.4. Tampere 06:00 > Malaga 09:45 BT525
10.4. Malaga 10:25 > Tampere 15:55 BT526

Lisätiedot:

Esa Lehti
esa.lehti75@gmail.com
0400 196 171

OnGolf toimisto
info@ongolf.fi
0300 870 520
(0,34 €/min + pvm/mpm)

Varausmaksu 300 €/henkilö. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen matkalle lähtöä.
Jos matkalle ei saada tarpeeksi lähtijöitä, niin varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan.