Portugali

Vilamoura Long Stay

Long Stay Portugalin Vilamouraan!

Algarven alue on täydellinen Long stay -kohde aktiiviselle golfarille, joka haluaa lomallaan kokea ja nähdä elämää myös kenttien ulkopuolella. Marraskuussa Portugalin sää on kuin tehty golfin peluuseen, ja etelärannikon uskomattomat maisemat, miellyttävä ilmasto ja puhtaat hiekkarannat kruunaavat elämyksen.

 

"Lomalla Algarvessa pääset nauttimaan alueen korkeatasoisesta ruokakulttuurista, hyvästä palvelusta ja ihmisten ystävällisyydestä."

OnGolfin 29 vuorokauden Long Stay -pelimatkalla asut Vilamourassa korkeatasoisissa golfhuoneistoissa. Aktiivisesti läpi vuoden elävä Vilamouran keskus, kuuluisa huvivenesatama on vain lyhyen kävelymatkan päässä ja sen ympäriltä löytyvät ostosmahdollisuuksien ja ravintoloiden lisäksi myös kasino.

Majoitus

OnGolfin Long Stay -lomalla majoitutaan Laguna Golf Apartmentsissa, jonka huoneistot valoisia ja tilavia. Modernit huoneistot ovat tyylikkäästi sisustettuja ja tarvittavat palvelut ovat lähellä. Kaikki on suunniteltu niin, että golfari pääsee heti nauttimaan lomailusta.

Omassa huoneistoissa on mukava viettää iltaa tilavalla parvekkeella auringonlaskusta nauttien tai kokkailla hyvin varustellussa keittiössä. Välillä on mukava istua valmiiseen pöytään, joten matkan hintaan kuuluu myös kaksi yhteistä illallista jokaisen viikon aikana.

Lisätietoa huoneistosta: Laguna Golfin huoneistot ovat kauniisti sisustettuja ja niistä löytyy kaikki mitä tarvitset Long Stay lomailuun. Huoneistot ovat kaksioita, joissa on yhdistetty olo- ja makuuhuone. Keittiövarustukseen kuuluu jääkaappi, liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Huoneistossa on myös astian- ja pyykinpesukoneet sekä silitysrauta ja -lauta.

Golf

Algarven golfkattaus on yksi Euroopan hienoimpia. Maailmanluokan kilpakenttien haasteiden lisäksi tarjolla on lukuisia leppoisia ja laadukkaita lomagolfiin sopivia golfkeskuksia. OnGolfin matkaan kuuluu kaikkiaan 16 kierrosta golfia.

Pelipäivistä vietetään 12 läheisellä yksityisellä Pinheiros Altosin golfklubilla, josta löytyy kaikkiaan 27 reikää. Luonnonkaunis kenttä tarjoaa monipuolisia väyliä ja on kuuluisa hyvälaatuisista viheriöistään. Vaihtelevuutta kierroksiin saat yhdistelemällä erilaisia yhdeksän reiän lenkkiä, jotka kaikki starttaavat klubilta. Pinheiros Altosin komealla klubitalolla on hauska kohdata pelikavereita ja viettää aikaa harjoitellen tai jälkipelejä pelaillen. Kentille on ajomatkaa hotellista n 20 – 30 minuuttia.

Long Stay -matkan aikana pääset pelaamaan myös legendaarisen Vale do Lobon neljä kertaa. Vale do Lobo on yksi Algarven alueen tunnetuimpia ja arvostetuimpia golfkeskuksia. Täällä pääset testaamaan taitosi merenrannassa kulkevien väylien hulppeissa maisemissa.

Autonvuokraus:

Long Stay -pakettiin kuuluu autovuokra (H-kategorian auto Renault Clio tai vastaava / 2 henkilöä). Matkan alussa ja sen päätteeksi on järjestetty kuljetukset Lissabonista Vilamouraan ja takaisin. Matkan viimeinen yö nukutaan Lissabonissa lentokenttähotellista johtuen aikaisesta lentoaikataulusta Suomeen.

Vuokraukseen kuuluu vakuutus jonka omavastuu on 1000 € (D-luokka 1250 €). Autoihin on mahdollista saada myös Super CDW -täysvakuutus 10 euroa/päivä (D-luokka 12 €/pv). Vakuutus korvaa omavastuuosuuden ja se maksetaan autoa noudettaessa. Täysvakuutukseen ei kuulu renkaat, vanteet eikä avaimen mahdollinen rikkoutuminen)

OnGolf Pelimatka Vilamouraan

Hotelli: Huoneistohotelli Laguna Golf Resort
Ruokailut: 8 illallista
Golf: 16 kierrosta golfia
Autonvuokra: vuokra-auto 28 vrk (H-kategoria)
Lähtöpäivä: 28.10.2021
Hinta: 2985 €/29 vrk
Yhden hengen huoneen lisämaksu 650 €/29 vrk

Laguna Golf Apartments ****

Lisätietoja: Long Stay matkalla asutaan Laguna Golf Apartmentsissa, jonka huoneistot valoisia ja tilavia. Modernit huoneistot ovat tyylikkäästi sisustettuja. Kaikki on suunniteltu niin, että golfari pääsee heti nauttimaan lomailusta. Omassa huoneistoissa on mukava viettää iltaa tilavalla parvekkeella tai kokkailla hyvin varustellussa keittiössä.

Perushintaan sisältyy:  Huoneistot ovat kaksioita joissa on yhdistetty olo- ja makuuhuone. Keittiövarustukseen kuuluu jääkaappi, liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Huoneistossa on myös astian- ja pyykinpesukoneet sekä silitysrauta ja -lauta.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle.

Lisätietoja hotellista: Laguna Golf Apartments

 

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 37
 • Lentokentälle n. 3 tuntia
 • Uimarannalle 3 km
 • golfbägin säilytys klubilla
 • maksuton wifi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Portugaliin matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Portugalin suurlähetystöstä.

Matkalippu

Portugaliin lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 50 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Lissabonin lentokentältä Vilamouraan on n. 280 km, Matka kestää noin 3 tuntia.

Matkavaluutta

Portugalin valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Pinheros Alto
Tutustu kentään > Valle do Lobo
Pelimatka 28.10.-26.11.2021
 • 29.10 Pinheiros Altos 11:46
 • 30.10. Pinheiros Altos 11:54
 • 1.11.Vale do Lobo Ocean 9:35
 • 2.11. Pinheiros Altos 11:46
 • 4.11. Pinheiros Altos 12:02
 • 6.11. Pinheiros Altos 11:46
 • 8.11. Pinheiros Altos 11:46
 • 9.11. Vale do Lobo Royal 10:30
 • 11.11. Pinheiros Altos 11:46
 • 13.11. Pinheiros Altos 11:46
 • 15.11. Vale do Lobo Ocean 9:35
 • 16.11. Pinheiros Altos 11:46
 • 18.11. Pinheiros Altos 11:46
 • 20.11. Vale do Lobo Royal 9:30
 • 22.11. Pinheiros Altos 11:46
 • 23.11. Pinheiros Altos 10:00

Kuvagalleria

Videoita

Kartta

Varaa pelimatka:

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Lissabon-Helsinki
 • Matkatavara ruumaan lennolla (23 kg)
 • Käsimatkatavara lennolla (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Vuokra-auto 28 vrk (1 auto/huone, nouto ja jättö Vilamoura)
 • 28 vrk majoituksen 1MH huoneistossa Laguna Park Apartments ****
 • 2 illallista/vk eli 8 illallista koko matkan aikana
 • 16 kierrosta golfia kentät (12 x Pinheiros Altos ja 4 x Vale do Lobo)
 • Yöpyminen Lissabonissa matkan viimeinen yö
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelu

Lisämaksusta:

 • Toinen matkatavara ruumaan 50 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone 650 €
 • D-luokan auto 220 €/auto (Ford Focus Estate tai vastaava)
 • Golfkärryjen vuokraus 50 €

Lentoaikataulu

Helsinki 08:00 > Lissabon 10:50
Lissabon 06:35 > Helsinki 13:15

Vilamouran palvelut löytyvät lyhyen matkan päässä hotellilta.

OnGolf Birdiet

Vuokra-auto kuuluu matkasi hintaan. Pääset siis liikkumaan vapaasti lomasi aikana.

OnGolf Birdiet

Pääset pelaamaan kahdella tasokkaalla golfkentällä long stayn akana.

OnGolf Birdiet

Alueella on paljon nähtävää. Vapaapäivinä voit siis tehdä monipuolisesti retkiä.

OnGolf Birdiet

Matkalla on aina mukana suomalainen matkanvetäjä varmistamassa lomasi onnistumisen.

OnGolf Birdiet

Mielenkiintoinen kokonaisuus, jossa hienot kentät ja toimiva hotelli!

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Viimeinen yö yövytään Lissabonissa. Pääset siis näkemään myös pääkaupungin sykettä.

OnGolf Birdiet

Täällä on mukava välttää marraskuun ankeus.

OnGolf Birdiet

Matkaehdot

Haluamme että epävarmasta tilanteesta huolimatta, voit turvallisin mielin suunnitella tulevia matkoja. Tästä syystä tarjoamme joustavat peruutusehdot kaikkiin lähtöihin 31.5.2022 asti.

 • Matkan saa perua kuluitta 60 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa kohdetta tai lähtöpäivää kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa lähtijöiden nimiä kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Jos perumme matkasi koronatilanteen johdosta saat aina kaikki maksut täysimääräisenä takaisin
 • Peruutustilanteessa palautamme maksusi 7 vrk kuluessa.

Nämä ehdot ovat automaattisesti voimassa kaikkiin lähtöihimme 31.5.2022 asti ellei matka-esittelyssä muuten lue.

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.

Tutustu Yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdotYleiset matkapakettiehdot