Espanja

Valle del Este
Joulun ja uudenvuoden matka 23.12. -3.1.2025

Vietä joulu ja uusi vuosi Alicanten auringon alla.
Golfia kolmella kentällä ja rentoa lomailua!

Joululomaltaan aurinkoa ja letkeää golflomailua etsivä suuntaa Espanjan Valle del Esteen. Andaluciassa, Almerian provinssissa sijaitseva golfkeidas on Espanjan aurinkoisinta ja vähäsateisinta aluetta. Tällä lomalla päästään pelaamaan 8 kierrosta suoraan hotellin edessä olevaa kotikenttää ja kaksi erilaista, mutta laadukasta vierailukenttää. Puolihoitoon kuuluvien illallisten lisäksi nautitaan joulun ja uuden vuoden gaalaillallisista.

"Valle del Estessä on hyvä majoittautua keskellä kenttää sijaitsevaan neljän tähden hotelliin, joka on tehty täysin golflomailijan ehdoilla."

Keskellä omaa kenttää sijaitseva Valle del Esten golfresort on suunniteltu golflomailijaa varten. Valle del Estea voi luonnehtia hyvän mielen golfkentäksi. Se on lomagolfia parhaimmillaan kaiken tasoisille harrastajille. Vaihteleva väylät ovat mieleenpainuvia ja viheriöt isoja. Vaikka kentältä löytyy myös korkeuseroja, soveltuu se hyvin käveltäväksi. Valle del Estessä halutaan, että golfarit viihtyvät. Siksi kenttä ja laadukkaat harjoitusolosuhteet löytyvät vain lyhyen lähestymislyönnin päästä hotellilta.

Vierailukentistä Desert Springs on mieleenpainuva Arizona-tyyppinen kenttä, joka tarjoaa laadukkaan ja mieleenpainuvan kokemuksen. Aguilon taas on upea kenttä, jossa on paljon korkeuseroja ja vesiesteitä. Näyttävä kenttä sisältää pitkiä siirtymiä, ja golfauto kuuluukin tällä matkalla hintaan.

Valle del Estessä on hyvä majoittautua keskellä kenttää sijaitsevaan neljän tähden hotelliin, joka on tehty täysin golflomailijan ehdoilla. Puolihoito tarjoillaan hotellin buffet-ravintolassa ja voit nauttia ateriasi myös ravintolan terassilla. Hotellin ravintolassa on tarjolla mm. almerialaisen keittiön herkkuja. Golfklubi sijaitsee hotellin yhteydessä ja golfkentälle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Hotellin vieressä sijaitsee pieni plaza-alue, josta löytyy muutaman ravintolan ja baarin lisäksi myös supermarketti. Loman kruunaa hotellin viihtyisä uima-allasalue, ja hintaan 2 kertaa sisältyvä kylpylä saunoineen ja porealtaineen.

Halukkaat pääsevät Valle del Estessä pelaamaan myös padelia tai krokettia resortin omilla kentillä.

Läheisestä, kymmenen minuutin päässä olevasta Garruchan kaupungista löytyy lisää hyviä ravintoloita ja baareja. Valle del Esteen matkustetaan Alicanten kautta. Suoran lennon jälkeen matkaa golfresortiin on pari tuntia. Andalucian koillisnurkassa, Almerian provinssissa sijaitseva golfkeidas on Espanjan aurinkoisinta aluetta.

OnGolf Joulumatka Valle del Esteen

Hotelli: Valle del Este
Ruokailut: Puolihoito sekä joulun ja uudenvuoden juhlaillalliset
Golf: 8 x Valle del Este, 1 x Aguilon, 1 x Desert Springs
Matka-aika: 23.12.2024-3.1.2025
Hinta: 2380 € /11 vrk
Kahden hengen huone yhdelle 400 €/11 vrk

Valle del Este ****

Lisätietoja: Valle del Este on täyden palvelun resortti, joka sijaitsee noin 2 tunnin bussimatkan päässä Alicanten lentokentältä. 30 neliömetrin kokoiset huoneet on sisustettu moderniin ja kodikkaaseen tyyliin. Huoneissa on ilmainen wifi. Kaikkiin huoneisiin kuuluu myös parveke tai terassi. Puolihoito tarjoillaan hotellin Buffet-ravintolassa ja voit nauttia ateriasi myös ravintolan terassilla. Ruoka on laadukasta, mutta illallisen tarjonta on kohtuu suppea. Hotellista löytyy kahvila, joka tarjoilee lounas aikaan á la carte -listalta annoksia ja pientä purtavaa. Golfklubi sijaitsee hotellin yhteydessä ja golfkentälle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Vapaapäivänä voit nauttia esimerkiksi hotellin Spasta, jonne hotellivierailla on kaksi veloituksetonta sisäänpääsyä. Huoneissa on minibaari, joka toimii myös jääkaappina.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle 2) Huone golf/allasnäkymällä

Lisätietoja hotellista: Valle del Este resort

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 142
 • Desert Spring kentälle 11 km
 • Lentokentälle 2 tuntia
 • maksuton wifi huoneissa

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Valle de Este
Tutustu kenttään > Desert Springs
Tutustu kenttään > Aguilon Golf
Joulumatka 23.12-3.1.2025
 • 24.12. Valle del Este 09:00
 • 25.12. Valle del Este 09:00
 • 26.12.Valle del Este 09:00
 • 27.12. Aguilon (aika vahvistuu lähempänä)
 • 28.12.Valle del Este 09:00
 • 29.12.Valle del Este 09:00
 • 30.12. Valle del Este 09:00
 • 31.12. Valle del Este 09:00
 • 1.1. Desert Springs (aika vahvistuu lähempänä)
 • 2.1. Valle del Este 09:00

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetään Norwegianin suorilla lennolla.

Lähtöselvitys Norwegianin lennolle tehdään lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle 3-7 vrk ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Norwegianin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Lisäksi matkustamoon saa ottaa kaksi käsimatkatavaraa, joiden yhteispaino ei saa ylittää 10 kg. Yhden käsimatkatavaroista saa laittaa matkatavarahyllylle ja sinne laitettavan laukun mitat saavat olla enintään 55 x 40 x 23 cm. Toinen käsimatkatavaroista on sijoitettava edessä oleva penkin alle ja sen mitat saavat olla enintään 30 x 38 x 20 cm.

Golfbägi on aina erikoismatkatavara, joka on ostettava erikseen. Laukkua ei voi vaihtaa veloituksetta golfbägiin. Golfbägin hinta etukäteen OnGolfilta ostettuna on 70 € meno-paluu (max 23 kg).

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkasi hintaan. Alicanten lentokentältä Valle del Esteen on matkaa noin 200 km ja matka kestää noin kaksi tuntia.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Kuvagalleria

Varaa pelimatka:

23.12.2024
11 pv
Alk. 2380€

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Norwegian lennot Helsinki-Alicante-Helsinki
 •  matkalaukku ruumaan 23 kg ja käsimatkatavara 10 kg
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoituksen Valle del Este Resortissa
 • Puolihoito
 • Jouluillallinen (ei sisällä juomia)
 • Uuden vuoden gaalaillallinen (sisältää juomat)
 • 8 kierrosta Valle del Esten kentällä
 • 1 kierros Desert Springs -kentällä
 • 1 kierros Aguilon Golf-kentällä
 • Golfauto Aguilon Golfissa
 • Golfkärryt Valle del Esten ja Desert Springsin kentilllä
 • Kuljetukset Desert Springsin ja Aguilonin kentille
 • 2 sisäänpääsyä Spahan

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennoilla +70 €/meno-paluu
 • Kahden hengen huone yhdelle +400 €/11 vrk
 • Huone allas- ja golfnäkymällä +200 €/huone/11 vrk
 • Senior Suite with view +400 €/huone/11 vrk
 • Golfauto Valle del Esten 8 kierrokselle +280 €

Lentoaikataulu

23.12. D82908
Helsinki 6:20 > Alicante 9:45

3.1. D85422
Alicante 15:35 > Helsinki 20:55

Resortin 18-reikäinen kenttä tarjoaa vaihtelevaa haastetta.

OnGolf Birdiet

Desert Springs tarjoaa uniikin Arizona-elämyksen.

OnGolf Birdiet

Jopa 300 aurinkoista päivää vuodessa.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Hotellin viereiset padel-kentät tarjoavat vaihtelua golfiin.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot