Pelimatka

Portugali | Quinta da Marinha

Tyylikästä rantaelämää, herkullista ruokaa ja loistavaa golfia Portugalin Rivieralla

Upealla golf- ja loma-alueella, vain puolisen tuntia Lissabonista sijaitseva tasokas Quinta da Marinhan hotelli on uusittu vuoden 2020 aikana. Portugalin tunnetuimpiin golfresorteihin lukeutuva viiden tähden hotelli on monen suosikkikohde juuri sijaintinsa ja hienojen pelimahdollisuuksien takia.

“Quinta da Marinhassa on helppo lomailla. Golfin lisäksi hotellin läheisyydessä on paljon nähtävyyksiä ja hieno kattaus huippuravintoloita.”

Aivan Cascaisin ja Estorilin läheisyydessä sijaitsevan golfkentän läheisyydestä löytyy paljon nähtävää ja mm. erinomaisia merenherkkuja tarjoavia ravintoloita. Cascaisissa vanhan kalastajakylän tunnelma kohtaa modernit palvelut ja ostosmahdollisuudet. Myös viereinen Estorilin Casino on alueen kuuluisa maamerkki.

Hotellin oma, pinjapuiden reunustama puistokenttä on Robert Trent Jonesin käsialaa. Kiehtovien väylien lisäksi tarjolla on postikorttimaisemat Atlantille ja Sintran vuoristoon. Jokainen väylä on mieleenpainuva ja kentälle on aina mukava palata. Trent Jones haastaa golfarin korotettujen viheriöiden sekä hienosti sijoitettujen bunkkereiden ja vesiesteiden kautta.

Viikon aikana vieraillaan legendaarisella Palacio Estorilin kentällä, missä on pelattu muun muassa Portugalin avoimet yli 20 kertaa. Toisena vierailukenttänä pelataan reilun viiden minuutin matkan päässä sijaitsevalla erittäin korkeatasoisella Oitavoksen kentällä, joka on rankattu maailman sadan parhaan kentän joukkoon ja on isännöinyt myös European Touria.

OnGolf Pelimatkat Quinta da Marinhassa

Hotelli: Onyria Quinta da Marinha
Ruokailut: Buffetaamiaiset  ja neljä illallista
Golf:  5 kierrosta/viikko (3 x Quinta da Marinha, 1 x Oitavos, 1 x Estoril Palacio)
Lähtöpäivät: 8.10. ja 15.10.2023
Hinta: Jaetussa kahden hengen huoneessa alkaen 1895 €/viikko ja 3190 €/2 viikkoa
Yhden hengen huoneen lisämaksu 260 €/viikko

Onyria Quinta da Marinha *****

Lisätietoja: Viiden tähden Onyria Quinta da Marinha on kokenut kasvojenkohotuksen vuoden 2020 aikana, ja palvelee nykyään entistäkin laadukkaampana golfhotellina. Puolisen tuntia Lissabonin lentokentältä sijaitseva kohde on saanut erityistä kiitosta hyvästä ja ystävällisestä palvelustaan.

Hotellista löytyy tyylikäs kylpyläosasto ja golfin lisäksi hotellialueella on mm. tenniskenttiä. Ravintoloita hotellialueella on neljä. Upeiden hotellihuoneiden lisäksi tarjolla on huoneistoja.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke. Puolihoito. 5 green feetä/viikko.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle.

Lisätietoja hotellista: Onyria Quinta da Marinha

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 188
 • Lentokentälle noin 35 km
 • Lissabon noin 25 km
 • maksuton wifi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Portugaliin matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Portugalin suurlähetystöstä.

Matkalippu

Portugaliin lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin, voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 60 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Lissabonin lentokentältä Cascaihin on n. 35 km, matka kestää noin puoli tuntia.

Matkavaluutta

Portugalin valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Peliohjelma

Matkanvetäjä suunnittelee päivä- ja viikko-ohjelman osallistujien mukaan. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ensimmäisistä tiiajoista.

Tutustu kenttään > Quinta da marinha
Tutustu kenttään > Palacio Estoril
Tutustu kenttään > Oitavos Dunes
Pelimatka 8.10.-15.10.2023
 • 9.10. Quinta da Marinha 8:49
 • 10.10. Quinta da Marinha 9:13
 • 11.10. Estoril Palacio 8:16
 • 12.10. Vapaapäivä
 • 13.10. Oitavos 12:24
 • 14.10. Quinta da Marinha 13:53
Pelimatka 15.10.-22.10.2023
 • 16.10. Quinta da Marinha 9:05
 • 17.10. Oitavos 10:48
 • 18.10. Quinta da Marinha 9:05
 • 19.10. Vapaapäivä
 • 20.10. Estoril Palacio 11:44
 • 21.10. Quinta da Marinha 10:17

Kuvagalleria

Kartta

Varaa pelimatka:

08.10.2023
1 vko
Alk. 1895€
08.10.2023
2 vko
Alk. 3190€
15.10.2023
1 vko
Alk. 1895€

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Lissabon-Helsinki
 • 1 x matkatavara 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg
 • Lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset
 • Majoitus Onyria Quinta da Marinha *****
 • Buffetaamiainen
 • Neljä illallista hotellilla
 • 5 kierrosta/viikko (3 x Quinta da Marinha, 1 x Oitavos, 1 x Estoril Palacio)
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen matkatavara ruumaan 60 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone alkaen 260 €/vko
 • Turistivero 2 €/hlö/päivä maksetaan hotellille

Lentoaikataulu

Helsinki 12:50 > Lissabon 15:40
Lissabon 17:20 > Helsinki 23:55

Vain 20 minuutin junamatkan päässä Lissabonista

OnGolf Birdiet

Kolme eri pelattavaa kenttää tuovat mukavan lisän peliohjelmaan.

OnGolf Birdiet

Cascais ja Estoril tarjoavat tarjoavat tekemistä ja lukuisia hyviä ruokapaikkoja.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Vapaapäivänä voit tehdä retken Lissaboniin.

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.