Espanja

Murcia | Mar Menor

Starttaa kausi Mar Menorissa – Laadukkaat kentät ja korkeatasoinen hotelli takaavat onnistuneet golfloman

OnGolf tarjoaa mainion mahdollisuuden aloittaa golfkausi yhdellä Espanjan tunnetuimmista golfalueista. Pelimatkalla asutaan viehättävässä Ona Mar Menorin viiden tähden hotellissa Murcian läheisyydessä ja päästään nauttimaan resortin mukavuuksista ja ystävällisestä palvelusta. 

“Ohjelmaan on valittu alueen halutuimmat lomakentät ja niille parhaat lähtöajat.”

Ona Mar Menor on ihanteellinen paikka aktiiviselle golfarille. Hotelli sijaitsee golfkentän vieressä ja tarjoaa keitaan, jossa voi panostaa omaan hyvinvointiin. Ona Mar Menorin kylpylä ja altaat tarjoavat hienot puitteet rentoutumiseen. Merenranta ja Euroopan suurin suolavesilaguuni löytyvät myös lyhyen matkan päästä. Tyylikkäästi sisustetut huoneet ovat tilavia, ja alueelta löytyy viiden ravintolan lisäksi supermarket ja pubi.

Golfpäivinä pelataan Mar Menorin 18-reikäinen kenttä kolmesti. Dave Thomasin alunperin suunnitteleman ja Nicklaus Designin remontoiman kentän väylät tarjoavat miellyttävän haasteen lomakierroksille. Viheriöt ovat hyvin bunkkeroituja ja vesi on läsnä monella väylällä. Koko matkan ajan käytössä ovat myös hyvin suunnitellut harjoittelualueet.

Peliviikkoon kuuluu myös kierrokset Saurinesin ja Hacienda del Alaman kentillä. Nicklaus Designin suunnittelema Saurines muistuttaa aavikkokenttää, jossa etenkin keskellä sijaitseva suuri vesieste on pelissä monilla väylillä. Täällä nautitaan leveistä väylistä ja massiivisista bunkkereista. Huolelliset mailavalinnat palkitaan kun lyöntejä lasketaan kierroksen jälkeen yhteen.

Hacienda del Alama on Dave Thomasin käsialaa, ja se on yli 6700 metrin pituudellaan yksi Espanjan pisimpiä kenttiä. Kenttäalueella vanhat palmupuut, oliivi- ja mantelipuut, kahdeksan järveä ja 84 hyvin sijoitettua bunkkeria luovat unohtumattoman miljöön. Kaupan päälle saat vielä huikeat näkymät läheisille vuorille ja tasangoille.

Ona Mar Menor sijaitsee viehättävän Torre Pachecon pikkukaupungin läheisyydessä. Alueella on myös paikallisia ravintoloita ja kahviloita sekä ostosmahdollisuuksia. Myös Murcian kaupunkiin on helppo tehdä päiväretki. OnGolfin pelimatka sisältää viiden golfkierroksen lisäksi suorat lennot ja kuljetukset. Hotellipakettiin kuuluu aamiaisen lisäksi 3 illallista hotellin kiitosta saaneissa ravintoloissa, muina päivinä voit syödä joko hotellilla tai alueen muissa ravintoloissa.

OnGolfin Pelimatkat Mar Menoriin

Hotelli: Ona Mar Menor Golf Resort & Spa *****
Ruokailut: Aamiaiset ja 3 illallista
Golf: 5 green feetä/viikko kolmella kentällä
Lähtöpäivä: 27.3.2024
Hinta: 1 viikko 1690 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu alk. 320 €/viikko

Ona Mar Menor Golf Resort & Spa*****

Lisätietoja:

Ona Mar Menor on golfkentän vieressä sijaitseva 5 tähden resortti, jossa on laajat tilat ja avoimet tilat, urheilumahdollisuuksia, laadukas spa ja joitain ravintoloita ja baareja. Niin hotelli kuin sen tilavat huoneetkin on sisustettu välimerellisellä tyylillä. Huoneissa on tyylikkäät kylpyhuoneet ja kaikissa huoneissa on parveke tai terassi. Hotellissa on viisi ravintolaa (sesongin mukaan), isokokoinen ulkoallas, kylpylä saunoineen ja muun muassa padel-kenttä.

Valittavana on deluxe huone myös allasnäkymällä. Hotellipakettiin kuuluvat aamiaiset sekä 3 illallista hotellin buffet-ravintolassa.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc, parveke tai terassi, wi-fi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle 2) Huone allasnäkymällä

Lisätietoja hotellista:Ona Hotel Mar Menor

 • Paikallinen luokitus *****
 • Mar Menorin kenttä hotellin vieressä
 • Lentokentälle reilu tunti
 • Maksuton wifi huoneissa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetään Norwegianin reittilennolla. Lähtöselvitys tehdään lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Yksi matkalaukku saa painaa korkeintaan 23 kg. Jos olet varannut golfbägin kuljetuksen, saat laittaa ruumaan golfmatkasuojan, jonka enimmäispaino on 23 kg. Bäginkuljetuksen voi varata OnGolfilta 30 vrk ennen lähtöä asti.

Lisäksi matkustamoon saa ottaa kaksi käsimatkatavaraa, joiden yhteispaino ei saa ylittää 10 kg. Yhden käsimatkatavaroista saa laittaa matkatavarahyllylle ja sinne laitettavan laukun mitat saavat olla enintään 55 x 40 x 23 cm. Toinen käsimatkatavaroista on sijoitettava edessä oleva penkin alle ja sen mitat saavat olla enintään 30 x 38 x 20 cm.

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkasi hintaan. Matka Malagan lentokentältä Mar Menoriin matka kestää reilun tunnin.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Mar Menor Golf
Tutustu kenttään > Saurines de la Torre
Tutustu kenttään > Hacienda del Alamo
Pelimatka 27.3. - 3.4.2024
28.3.2024 Mar Menor 13:15
29.3.2024 Saurines 09:30
30.3.2024 Vapaapäivä
31.3.2024 Hacienda Del Alamo 09:21
1.4.2024 Mar Menor 09:30
2.4.2024 Mar Menor 09:30

Kuvagalleria

Varaa Pelimatka:

27.03.2024
1 vko
Alk. 1690€

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Suorat Norwegianin lennot Helsinki-Alicante-Helsinki
 • 1 matkatavara ruumaan (20 kg) ja 1 käsimatkatavara (10 kg)
 • Lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset
 • Majoitus Ona Mar Menor *****
 • Aamiaiset ja 3 illallista
 • 5 kierrosta golfia/vk (3 x Mar Menor, 1 x Saurines, 1 x Hacienda del Alamo)
 • Suomalaisen golfmatkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla 70 €/meno-paluu
 • Jaettu huone allasnäkymällä +80 €/hlö/viikko
 • Yhden hengen huonelisä perushuoneeseen +320 €/viikko
 • Yhden hengen huonelisä huoneeseen allasnäkymällä +420 €/viikko

Lentoaikataulu

Helsinki 16:30 > Alicante 19:55
Alicante 20:05 > Helsinki 01:20 (+1)

Pääset pelaamaan kolmea erilaista kenttää

OnGolf Birdiet

Erittäin aurinkoinen säätila hellii lomailijaa

OnGolf Birdiet

Viiden tähden hotelli tarjoaa mukavuutta

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

OnGolfin Murcian uutuus tarjoaa loistavia kenttiä ja mukavaa asumista

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot