Espanja

Costa del Sol | Málaga Playa

Aurinkorannikon uutuuskohde Málaga Playa

Costa del Sol on lomagolfia parhaimmillaan. OnGolfin uusin kohde Aurinkorannikolla on Torroxin kylässä sijaitseva laadukas Iberostar Málaga Playa. Hyvä ilmasto ja mainiot golfkentät yhdessä välittömän paikallisen tunnelman kanssa takaavat rentouttavan lomatunnelman.

“Aurinkorannikon rauhallisempi puoli tarjoaa loistavat puitteet erinomaiselle golflomalle!”

Málagan itäpuolella olevat loma-alueet kasvattavat koko ajan suosiotaan. Kattaukseen kuuluvat kaikki Costa del Solin laadukkaan golfloman ainekset, mutta hieman rauhallisemmissa olosuhteissa kuin Málagan länsipuolen rannikolla. Málagan lentokentälle on matkaa vain kolme varttia.

Nerjan lomakaupungin läheisyydessä olevassa modernissa Iberostar Málaga Playassa pääset aistimaan paikallisesta andalusialaista elämänmenosta ja ystävällisestä palvelusta. Hotellin omassa puutarhassa ja terasseilla on kiva nauttia pelipäivän päätteeksi auringosta ja hyvästä seurasta. Illan tullen nautit hotellin monipuolisesta buffetpöydästä ja hotellin järjestämästä ohjelmasta.

OnGolfin pelimatkaan kuuluu viisi kierrosta golfia, joista kolme pelataan lyhyen ajomatkan päässä olevalla Baviera Golfin kentällä ja kaksi kierrosta Anoretassa jonne on matkaa hotellista noin puoli tuntia. Molemmilla kentillä voit käyttää halutessasi myös golfautoa, joka kuuluu kierroksen hintaan. Kentillä on siirtymiä ja jonkin verran myös korkeuseroja, mutta kentät ovat myös käveltävissä.

Bavieran luonnonkaunis kenttäalue on kuin suunniteltu golfia varten. José María Cañizaresin piirtämät väylät tarjoavat nautittavaa lomagolfia parhaimmillaan. Isokokoiset ja rohkeasti muotoillut viheriöalueet ovat kentän tunnusmerkki. Haasteita löytyy myös lukuisten esteiden muodossa, mutta kenttä sopii hyvin kaikentasoisille harrastajille.

Myös vuonna 1990 avattu Anoreta tarjoilee upeita maisemia, joita ei hevin unohda. Myös tämän 18-reikäisen kentän on suunnitellut Cañizares, joka yksi Espanjan arvostetuimpia kenttäarkkitehteja.

Meri ja hiekkaranta avautuvat Iberostar Málaga Playan edustalla. Läheisyydessä on paljon mukavia ravintoloita ja kahviloita, joihin voi suunnata iltakävelyllä. Kaikkialla on rauhallista mutta samaan aikaan alue tarjoaa kuitenkin kaupunkimaisen lomatunnelman palveluineen. Hotellilta löytyy myös oma uima-allas ja korkeatasoinen kylpyläalue.

OnGolfin pelimatkan välipäivinä on helppo vierailla esimerkiksi Granadassa ja upeassa Alhambran palatsissa. Matkaa sinne on vain tunti, ja vielä lähempää löytyvät idylliset Nerjan, Frigilaianan ja Rondan kaupungit. Esimerkiksi kuuluisaan Nerjan rantakaupunkiin on vain vartin matka ja siellä voit tehdä paikallisia ostoksia ja nauttia rannan chiringuito-ravintoloiden meren herkuista.

OnGolfin Pelimatkat Málaga Playaan Syksyllä 2024

Hotelli: Iberostar Málaga Playa ****
Ruokailut: Puolihoito (aamiaiset ja illalliset)
Golf: 5 green feetä/viikko kahdella kentällä
Lähtöpäivät: 10.10. ja 17.10.2024
Hinta: 1 viikko 1795 €, 2 viikkoa 2950 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 220 €/viikko
Huone osittaisella merinäköalalla 110 € / henkilö / viikko
Yhden hengen huone osittaisella merinäköalalla 330 € / henkilö / viikko

 

Iberostar Malaga Playa ****

Lisätietoja: Iberostar Play Malaga on viihtyisä andalusialaistyylinen merenrantahotelli. Se tarjoaa loistavan sijainnin lisäksi myös mukavat huoneet ja hyvät palvelut. Huoneet ovat kooltaan varsin riittävät 31 m² ja niissä kaikissa on oma parveke tai terassi. Hotellilla on monipuolisen buffet-ravintolan lisäksi useampia baareja ja myös snack bar. Hotellin läheisyydessä on myös paljon mukavia ravintoloita ja kahviloita.
Hotellilla on viihtyisä Spa-osasto, jossa on myös lämmitetty uima-allas sekä sauna. Halutessasi käytössä on myös pieni kuntosali ja mahdollisuudet jalkapallo tai koripallon pelaamiseen.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen huoneessa. Suihku, kylpy, wc, parveke tai terassi, wi-fi. Puolihoito (aamiaiset ja illalliset)

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle

Lisätietoja hotellista: Iberostar Malaga Playa

 • Paikallinen luokitus ****
 • Bavieran kentälle vajaa 20 minuuttia, Anoretaan noin puoli tuntia.
 • Lentokentälle vajaa tunti
 • Maksuton wifi huoneissa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetään Norwegianin reittilennolla. Lähtöselvitys tehdään lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Yksi matkalaukku saa painaa korkeintaan 20 kg. Jos olet varannut golfbägin kuljetuksen, saat laittaa ruumaan golfmatkasuojan, jonka enimmäispaino on 23 kg. Bäginkuljetuksen voi varata OnGolfilta 30 vrk ennen lähtöä asti.

Lisäksi matkustamoon saa ottaa kaksi käsimatkatavaraa, joiden yhteispaino ei saa ylittää 10 kg. Yhden käsimatkatavaroista saa laittaa matkatavarahyllylle ja sinne laitettavan laukun mitat saavat olla enintään 55 x 40 x 23 cm. Toinen käsimatkatavaroista on sijoitettava edessä oleva penkin alle ja sen mitat saavat olla enintään 30 x 38 x 20 cm.

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkasi hintaan. Matka Malagan lentokentältä hotellille kestää reilut 45 minuuttia.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Baviera Golf
Tutustu kenttään > Anoreta Golf
Pelimatka 10.10.-17.10.2024
 • 11.10. Baviera Golf 12:10
 • 12.10. Añoreta Golf 10:00
 • 13.10. Vapaapäivä
 • 14.10. Baviera Golf 10:00
 • 15.10. Añoreta Golf 10:16
 • 16.10. Baviera Golf 10:00
Pelimatka 17.10.-24.10.2024
 • 18.10. Baviera Golf 11:30
 • 19.10. Añoreta Golf 10:00
 • 20.10. Vapaapäivä
 • 21.10. Baviera Golf 10:00
 • 22.10. Añoreta Golf 10:00
 • 23.10. Baviera Golf 10:00

Kuvagalleria

Varaa Pelimatka:

10.10.2024
1 vko
Alk. 1795€
10.10.2024
2 vko
Alk. 2950€
17.10.2024
1 vko
Alk. 1795€

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Suorat Norwegianin lennot Helsinki-Málaga-Helsinki
 • 1 matkatavara ruumaan (20 kg) ja 1 käsimatkatavara (10 kg)
 • Lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset
 • Majoitus Málaga Playa ****
 • Puolihoito (buffetaamiaiset ja -illalliset)
 • 5 kierrosta golfia/vk 
 • Jaettu golfauto kaikille kierroksille
 • Suomalaisen golfmatkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla 70 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huonelisä alkaen +220 €/viikko
 • Huone osittaisella merinäköalalla alkaen +110 € / henkilö / viikko

Lentoaikataulu

Helsinki 06:35 > Malaga 10:20
Malaga 11:05 > Helsinki 16:40

Matkanvetäjät

10.10. ja 17.10.2024

Irma Hyvönen

Pääset pelaamaan kahta erilaista kenttää

OnGolf Birdiet

Erittäin aurinkoinen säätila hellii lomailijaa

OnGolf Birdiet

Rannan vieressä omassa rauhassa, mutta lähellä kaikkea!

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

OnGolfin Almerian uutuus tarjoaa loistavan hinta-laatusuhteen

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot