Bulgaria

Cape Kaliakra | Lighthouse

Cape Kaliakran upeat kentät Mustanmeren kauniilla maisemilla

Euroopan golfkohteiden eturiviin noussut Lighthousen golfresort löytyy Mustanmeren rannikon unohtumattomista maisemista.  Cape Kaliakran loma-alue Bulgariassa on kasvattanut suosiotaan jatkuvasti kiehtovien kenttien ja erinomaisen hinta-laatu -suhteen avulla. OnGolfin pelimatkalla pääset kokemaan kaikki kolme alueen laadukasta kenttää.

“Et löydä näin ainutlaatuista kenttää mistään muualta tällä planeetalla, totesi Gary Player Thracian Cliffsistä.”

Kentän ja hotellin laatukriteereistä kertoo paljon se, että Lighthouse on hyväksytty mukaan European Tour Destinations -ryhmään, joka koostuu parhaista golfresorteista ympäri maailman. OnGolfin matkalla pääset pelaamaan Lighthousen omalla kentällä rajattomasti koko viikon ajan ns. unlimited golfia.

Lighthousen vuonna 2008 avatun kentän on suunnitellut Ian Woosnam ja se on vain lyhyen kävelymatkan etäisyydellä hotellista. Lisäksi sinulle on varattu tiiajat Black Sea Raman ja Thracian Cliffsin kentille, jotka löytyvät alle kymmenen minuutin matkan päästä.

Gary Playerin suunnittelema Thracian Cliffs on yksi Euroopan näyttävimmistä kentistä. Ns. cliff top -kentällä koet väyliä ja näkymiä, jotka piirtyvät muistiin ikiajoiksi. Hieman enemmän sisämaassa sijaitseva, mutta yhtälailla merinäköaloja tarjoava Black Sea Rama on myös Playerin suunnittelutyö.

Lighthousen resortin hotelli sijaitsee komealla paikalla Mustameren rannalla, lähes kallionjyrkänteen reunalla. Niin hotellilta, kuin allasalueelta avautuu upeat maisemat Mustallemerelle.

Lighthouse on all inclusive -hotelli eli pelimatkan kaikki ruokailut ja juomat kuuluvat hintaan. Kiitellyn buffet-ravintolan lisäksi hotellista löytyy myös a la carte ravintola. Yleiset tilat ja huoneet ovat tilavia ja raikkaita, ja päivän päätteeksi voit vierailla isolla kylpyläosastolla, jossa on uima-allas ja sauna.

Matkalla kannattaa vierailla myös viereisessä Balchikin idyllisessä rantakaupungissa. Koskemattomasta pikkukaupungista löydät vielä viehättäviä paikallisia ravintoloita ja aitoa tunnelmaa.

OnGolfin pelimatka Bulgarian Lighthouseen

Lennot: Norwegian Helsinki-Burgas-Helsinki
Hotelli:
Lighthouse Golf & Spa Resort
Ruokailut: all inclusive
Golf: Unlimited golf hotellin kentällä (ennakkoon varattuna 4 x Lighthouse, 1 x Black Sea Rama, 1 x Thracian Cliffs /viikko)
Lähtöpäivä: 6.10. ja 13.10.2023
Hinta: 1 viikko alkaen 1650 €, 2 viikkoa 2890 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 200 €/vk

Lighthouse Golf & Spa Resort ****

Lisätietoja: Valkeiden kukkuloiden päällä henkeäsalpaavissa merimaisemissa sijaitseva Lighthousen hotelli pitää sisällään 172 huonetta, tyylikkään spa:n, sekä hyvät ravintolavaihtoehdot. Yleiset tilat on sisustettu tyylikkäästi ja elegantisti ja sen huoneet ovat tilavia ja minimalistisia mutta kodikkaita. Kaikista huoneista on näkymät joko merelle tai golfkentälle ja kaikissa on oma parveke tai terassi. Huoneet ovat kooltaan 30 m².

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpyamme, wc, parveke/terassi, ilmastointi, all inclusive (kaikki ruuat ja juomat)

Lisämaksusta: 1) Yhden hengen huone

Lisätietoja hotellista: Lighthouse Golf & Spa Resort

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 172
 • Lentokentälle vajaa 3 h
 • Balchikiin 10 minuuttia
 • Maksuton wifi huoneissa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Bulgariaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Bulgarian suurlähetystöstä.

Matkalippu

Bulgarian lennetään Norwegianin reittilennolla. Reittilennolle et tarvitse erillistä matkalippua. Lähtöselvitys Norwegianin lennolle tehdään lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Lähtöselvitystä varten tarvitaan lentoyhtiötunniste joka lähetetään kaikille matkalaisille matkadokumentin yhteydessä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Bulgariaan lennetään Norwegianin reittilennolla. Golfbägin kuljetus maksaa 70 euroa (meno-paluu) ja sen voi ostaa matkaa varatessa OnGolfista.

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Burgasin lentokentältä Cape Kaliakraan on matkaa noin 170 km ja matka kestää vajaat 3 tuntia.

Matkavaluutta

Bulgarian valuutta on Leva ja sen lyhenne on BNG. Paikallista valuuttaa voi vaihtaa lentokentällä ja nostaa automaatista kohteessa.

Sähkö

230 V, 50 Hz ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Peliohjelma

Golfopettajat suunnittelevat päivä- ja viikko-ohjelman osallistujien mukaan. Seuraavan päivän opetusaikataulun ja starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Opetusmatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ensimmäisistä tiiajoista.

Tutustu kenttään > BlackSeaRama
Tutustu kenttään > Lighthouse Golf
Tutustu kenttään > Thracian Cliffs
Pelimatka 6.10.-13.10.2023
 • Starttiajat tulossa
Pelimatka 13.10.-20.10.2023
 • Starttiajat tulossa

Kuvagalleria

Kartta

Varaa pelimatka:

06.10.2023
1 vko
Alk. 1650€
06.10.2023
2 vko
Alk. 2890€
13.10.2023
1 vko
Alk. 1690€

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Norwegianin lennot Helsinki-Burgas-Helsinki
 • Matkalaukun (23 kg) ja käsimatkatavaran (10 kg) kuljetuksen lentokoneessa
 • Lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset
 • Majoituksen Lighthouse Golf & Spa Resort -hotellissa
 • All inclusive
 • Unlimited Golf Lighthousen kentällä
 • 6 varattua kierrosta golfia/viikko (1 x Black Sea Rama, 4 x Lighthouse Golf ja 1 x Thracian Cliffs)
 • Jaetun golfauton Thracian Cliffsin kentällä
 • Ilmaiset golfkärryt ja rangen käyttö Black Sea Ramassa
 • Suomalaisen golfmatkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Majoitus yhden hengen huoneessa +200 €
 • Golfbägin kuljetus lennolla +70 €/meno-paluu

Lentoaikataulu

Helsinki 19:55 > Burgas 23:00
Burgas 23:45 > Helsinki 02:45 (+1)

Kenttien maisemat ovat vertaansa vailla

OnGolf Birdiet

Thracian Cliffs, ei toista vastaavaa tällä planeetalla.

OnGolf Birdiet

Samalla matkalla all inclusive ja unlimited golf!

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.