Portugali

Lagos Long Stay

Vietä marraskuu Portugalin Lagosissa!

Kylmistä keleistä toipuu tutkimuksien mukaan hiukan vajaassa kuukaudessa! Suuntaa juurikin sen mittaiselle Long Stay matkalle viehättävään historialliseen pikkukaupunki Lagosiin. Lagos sijaitsee Portugalin kauniilla Algarven rannikolla. Lagos on myös arvostettu lomakohde, sillä se tarjoaa kävijöilleen upeat rannat ja viehättävän vanhan kaupungin, joka on säilyttänyt ainutlaatuisen luonteensa. 

 

"Lagos on eläväinen pikkukaupunki ympäri vuoden ja tasokkaan golfin lisäksi siellä on kodikas ja ystävällinen ilmapiiri."

Perillä ollaan ajankohdasta riippuen 28 tai 29 vuorokautta. Vanhan kaupungin ja rannan ravintolat tarjoavat nautintoa myös makunystyröille, kukkaroa rasittamatta. Lagos on erinomainen Long Stay kohde, sillä sieltä käsin voi myös tutustua koko Länsi-Algarven nähtävyyksiin ja kauniisiin pikkukyliin kuten Sagres, Silves, Luz ja Portimão. Lagosin Long Stay golfmatka on yhdistelmä viihtyisää kaupunkia, kaunista rannikkoa, miellyttävää ilmastoa, mukava huoneistohotelli ja tasokasta golfia!

Majoitus

Long Stay majoitus on tasokkaassa Marina Club Lagos sviittihotellissa, joka sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä rantaa ja venesatamaa. Kävelymatkan päässä hotellista on Lagosin keskusta, jossa on lukuisia viihtyisiä ravintoloita ja baareja. Marina Clubin huoneistot ovat kaksioita ja ne on sisustettu merellisen raikkaasti. OnGolfin asiakkaille kuuluu hintaan myös Span ja sisäuima-altaan käyttö.

Huoneistot on hyvin varusteltuja pitkää lomailua ajatellen. Keittiöissä on keittolevyt, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja leivänpaahdin (ei uunia). Huoneistoissa ei ole pyykinpesukonetta mutta hotellissa on tarjolla pesulapalvelu. Lisäksi Marinassa on pesukoneet pientä maksua vastaan ​​(noin 3 euroa). Hotellilla on myös ilmainen pysäköinti vuokra-autolle ja huoneistoissa ilmainen langaton Internet.

Golf

Matkan hintaan kuuluu ajankohdasta riippuen 15 tai 16 kierrosta golfia kolmella kentällä.

Onyria Palmares –kentällä pelataan 10 kierrosta. Se on erittäin tasokas 27 reikäinen golfkenttä noin 10 min ajomatkan päässä hotellista. Kenttä on valittu Portugalin parhaaksi kentäksi ja se on tällä hetkellä sijalla 23 Top 100 golf Euroopan listalla.

Kolme kierrosta pelataan Boavistan kentällä. Boavista on mielenkiintoinen kenttä, josta avautuu upeat maisemat merelle. Kenttä sopii kaikentasoisille pelaajille ja sen suunnittelussa on otettu huomioon maaston muodot. Kauniit puu-istutukset reunustavat väyliä. Marraskuussa pelataan kolme kierrosta tasokkaalla ja kauniilla Espichen kentällä, joka sijaitsee luonnonsuojelualuueella ja se tunnetaan yhtenä alueen tasokkaimmista golkentistä. Helmikuun matkalla pelataan kaksi kierrosta Morgadon kentällä. Morgadon kumpuilevat maastot tarjoavat leveitä väyliä ja laajoja griinejä, joilla puttitaidot pääsevät suureen rooliin. Kenttä on rakennettu kauniin luonnon keskelle, jossa sitruuna- sekä oliivipuiden välisille väylille sirotellut skottityyliset bunkkerit herättävät mielen takaisin golfin haasteisiin.

Matkan hintaan kuuluu myös 2 yhteistä illallista/viikko, jotka matkaisäntä järjestää paikan päällä. Matkan viimeinen yö nukutaan Lissabonissa lentokenttähotellissa johtuen aikaisesta lentoaikataulusta Suomeen.

Autonvuokraus:

Long Stay -pakettiin kuuluu autovuokra (H-kategorian auto Renault Clio tai vastaava / 2 henkilöä). Korotus suurempaan D-kategoriaan maksaa 280€. Matkan alussa ja sen päätteeksi on järjestetty kuljetukset Lissabonista Lagosiin ja takaisin. Matkan viimeinen yö nukutaan Lissabonissa lentokenttähotellista johtuen aikaisesta lentoaikatulusta Suomeen.

Vuokraukseen kuuluu vakuutus jonka omavastuu on 1000 € (D-luokka 1250 €). Autoihin on mahdollista saada myös Super CDW -täysvakuutus 10 euroa/päivä (D-luokka 12 €/pv). Vakuutus korvaa omavastuuosuuden ja se maksetaan autoa noudettaessa. Täysvakuutukseen ei kuulu renkaat, vanteet eikä avaimen mahdollinen rikkoutuminen)

OnGolf Long Stay Lagosiin helmikuussa 2022

Hotelli: Huoneistohotelli Marina Club Lagos
Ruokailut: 8 illallista
Golf: 15 kierrosta golfia
Lähtöpäivät: 1.2.2021
Hinta: 3295 €/29 vrk
Yhden hengen huoneen lisämaksu: 700 €/29 vrk

Marina Club Lagos ***+

Lisätietoja: Long Stay majoitus on tasokkaassa Marina Club Lagos sviittihotellissa, joka sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä rantaa ja venesatamaa. Kävelymatkan päässä hotellista on Lagosin keskusta, jossa on lukuisia viihtyisiä ravintoloita ja baareja. Marina Clubin huoneistot ovat kaksioita ja ne on sisustettu merellisen raikkaasti. OnGolfin asiakkaille kuuluu hintaan myös Span ja sisäuima-altaan ilmainen käyttö. Huoneistot on hyvin varusteltuja pitkää lomailua ajatellen. Keittiöissä on keittolevyt, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Huoneistoissa ei ole pyykinpesukonetta mutta hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Lisäksi Marinassa on pesukoneet pientä maksua vastaan ​​(noin 3 euroa) Ilmainen pysäköinti vuokra-autolle. Huoneistoissa on ilmainen langaton Internet. Huoneet siivotaan päivittäin.

Lisätietoa huoneistosta: Huoneistoissa on tallelokero, jääkaappi, ilmastointi/lämmitys, suihku/kylpy, wc ja parveke tai terassi. Huoneistossa on myös hiustenkuivaaja, satellitti tv, keittolevyt ja mikroaaltouuni.

Lisämaksusta: Näkymä marinaan/altaalle

Lisätietoja hotellista: Huoneistohotelli Marina Club Lagos

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 141
 • Lentokentälle n. 300 km
 • golfbägin säilytys klubilla
 • maksuton wifi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Portugaliin matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Portugalin suurlähetystöstä.

Matkalippu

Portugaliin lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 50 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Lissabonin lentokentältä Lagosiin on n. 300 km, Matka kestää noin 3 tuntia.

Matkavaluutta

Portugalin valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Boavista Golf
Tutustu kentään > Espiche Golf
Tutustu kentään > Onyria Palmares
Long Stay 2.11.-1.12.2021
 • 3.11. Espiche 11:10
 • 5.11 Palmares 08:51
 • 7.11. Palmares 8:51
 • 8.11. Espiche 8:20
 • 10.11. Palmares 8:51
 • 11.11. Palmares 8:51
 • 13.11. Palmares 8:51
 • 14.11. Boavista 9:20
 • 16.11. Espiche 8:10
 • 18.11. Palmares 8:51
 • 20.11. Palmares 8:51
 • 22.11. Boavista 9:30
 • 24.11. Palmares 8:51
 • 26.11. Boavista 10:30
 • 28.11. Palmares 08:51
 • 29.11. Palmares 08:51
Long Stay 1.2.-2.3.2022
 • 2.2. Palmares (Lagos) 10:03
 • 3.2. Palmares (Lagos) 10:03
 • 4.2. Palmares (Praia) 10:03
 • 5.2. Palmares (Alvor) 10:03
 • 6.2. Boavista 10:00
 • 7.2. Palmares (Alvor) 10:12
 • 9.2. Morgado 10:12
 • 11.2. Palmares (Praia) 10:03
 • 13.2. Boavista 9:50
 • 15.2. Morgado 10:30
 • 20.2. Boavista 10:10
 • 22.2. Palmares (Lagos) 12:36
 • 24.2. Palmares (Praia) 12:36
 • 26.2. Palmares (Praia) 10:12
 • 28.2. Palmares (Alvor) 10:12

Kuvagalleria

Videoita

Kartta

Varaa pelimatka:

01.02.2022
4 vko
Alk. 3295€

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Lennot Finnair Helsinki-Lissabon-Helsinki
 • Matkatavara lennolla (23 kg)
 • Käsimatkatavara lennolla (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset Lissabon-Lagos-Lissabon
 • Marraskuussa 27 vrk majoituksen 1 mh huoneistossa hotelli Marina Club Lagos
 • Helmikuussa 28 vrk majoituksen 1 mh huoneistossa hotelli Marina Club Lagos
 • Yöpyminen Lissabonissa matkan viimeinen yö
 • 2 illallista /vk eli 8 illallista koko matkan aikana
 • Marraskuussa 16 kierrosta golfia (10 x Onyria Palmares ja 3 x Boavista ja 3 x Espiche)
 • Helmikuussa 15 kierrosta golfia (10 x Onyria Palmares ja 3 x Boavista ja 2 x Morgado)
 • Vuokra-auto 28 vrk
 • Kuntosalin ja Span käyttö
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen matkatavara ruumaan 50 €/meno-paluu
 • Huone yhdelle 700 €
 • Näkymä uima-altaalle 100 euroa/henkilö/28 vrk (2H huoneessa)
 • Näkymä uima-altaalle 170 euroa/henkilö/28 vrk (1H huoneessa)
 • Golfkärryjen vuokraus 50 €/kk

Lentoaikataulu

Helsinki 18:20 > Lissabon 21:15
Lissabon 06:35 > Helsinki 13:15

Matkanvetäjät

Peter Hutton

2.11.2021

Tulossa…

1.2.2022

Majoitus sijaitsee keskellä eläväistä ja viehättävää Lagosin pikkukaupunkia.

OnGolf Birdiet

Vuokra-auto kuuluu matkasi hintaan. Pääset siis liikkumaan vapaasti lomasi aikana.

OnGolf Birdiet

Kuukauden matkan aikana pelataan kolmella tasokkaalla kentällä.

OnGolf Birdiet

Alueella on paljon nähtävää. Vapaapäivinä voit siis tehdä monipuolisesti retkiä.

OnGolf Birdiet

Matkalla on aina mukana suomalainen matkanvetäjä varmistamassa lomasi onnistumisen.

OnGolf Birdiet

Lagos on erinomainen long stay kohde sillä viehättävän Lagosin kaupungin palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

PerttiGolfseniorit

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Viimeinen yö yövytään Lissabonissa. Pääset siis näkemään myös pääkaupungin sykettä.

OnGolf Birdiet

Täällä on mukava välttää marraskuun ankeus.

OnGolf Birdiet

Matkaehdot

Haluamme että epävarmasta tilanteesta huolimatta, voit turvallisin mielin suunnitella tulevia matkoja. Tästä syystä tarjoamme joustavat peruutusehdot kaikkiin lähtöihin 31.5.2022 asti.

 • Matkan saa perua kuluitta 60 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa kohdetta tai lähtöpäivää kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa lähtijöiden nimiä kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Jos perumme matkasi koronatilanteen johdosta saat aina kaikki maksut täysimääräisenä takaisin
 • Peruutustilanteessa palautamme maksusi 7 vrk kuluessa.

Nämä ehdot ovat automaattisesti voimassa kaikkiin lähtöihimme 31.5.2022 asti ellei matka-esittelyssä muuten lue.

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.

Tutustu Yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdotYleiset matkapakettiehdot