Espanja

Fairplay

Andalusian uutuuskohde Fairplay ihastuttaa aitoudellaan

Aurinkoinen Andalusia on ykkösosoite onnistuneelle golflomalle. OnGolfin pelimatkojen uutuuskohde Fairplay Golf & Spa Resort täydentää hienosti Espanjan etelärannikon tarjontaa upealla, juuri modernisoidulla kentällä ja viiden tähden hotellilla.

“Fairplay Resortin kenttää pidetään yhtenä alueen kauniimpana ja väyliltä avautuvat komeat
maisemat. Vaikka oliivilehdossa kulkevan par 73-kentän väyliä varjostavat tammet ja mäntypuut, on tilaa avauksille hyvin.“

Noin 20 minuutin ajomatkan päässä oleva Montenmedion golfkeskus huokuu vanhan ajan henkeä. Kenttä on klassinen puistokenttä, jossa luonto ja maasto luo puitteet mielenkiintoiselle pelille. Kentän väyliltä on upeat maisemat Vajerin, Benalupiin ja aina Afrikan rannikolle saakka.

OnGolfin peliviikon ohjelmaan kuuluu neljä kierrosta Fairplayn omalla kentällä ja yksi läheisellä Montenmedion kentällä.

Fairplayn viehättävällä klubilla viihtyy mainiosti kierroksen jälkeen ja hyvätasoiset harjoittelumahdollisuudet kutsuvat jälkipelienkin jälkeen hiomaan lyöntejä. Välipäivänä on aikaa rentoutua resortin kauniissa spassa, josta avautuu suuret ikkunat suistoalueelle. Spa on kokemisen arvoinen, sillä se on saanut myös kansainvälistä tunnustusta.

Viikon aikana kannattaa myös vierailla 15 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevassa pienessä Benalupin kylässä, jossa pääset vielä näkemään aitoa Andalusialaista elämää.

Andalusian ruoka- ja juomakulttuuri hakee vertaistaan. Pelimatkan puolihoitoon kuuluu aamiaisen lisäksi illalliset, joiden aikana pääsee nauttimaan resortin eri ravintoloiden herkkuja.

OnGolf Pelimatkat Fairplay Golfiin

Hotelli: Fairplay Golf & Spa Resort
Ruokailut: puolihoito
Golf: 5 green feetä/viikko
Lähtöpäivät: 30.10. ja 6.11.2020
Hinta: 1 viikko 1355 € ja 2 viikkoa 2295 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 160 €/vk

Fairplay Golf & Spa resort *****

Lisätietoja: Fairplay Golf & Spa Resort sijaitsee kahden tunnin ajomatkan päässä Malagan lentokentältä. Pieni ja viehättävä Benalipin kylä on kilometrin päässä hotellista. Laajahkolle alueelle levittäytynyt hotelli kostuu useasta rakennuksesta ja sen huoneet on sisustettu andalucialaiseen, aasialaiseen tai afrikkalaiseen teemaan. Kylämäiseen malliin rakennetut Fairplay resortin huoneet sijaitsevat vastaanoton ympärillä. Tunnelma on rauhallinen ja maisemat hotellin edessä ovat lumoavat. Edessä avautuu yhdet Espanjan suurimmista riisiviljelmistä. Yleiset tilat ovat harmoniset ja tyylikkäät. Hotellin kauniista SPA:ssa avautuu suuret ikkunat suistoalueelle. SPA on kokemisen arvoinen, sillä se on saanut myös kansainvälistä tunnustusta. Matkasi hintaan kuuluu yksi ilmainen SPA käynti.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc. Hotellihuoneisin kuljetaan aina ulkokautta.

Lisämaksusta: 1) Deluxe-huone parvekkeella

Lisätietoja hotellista: Fairplay Golf & Spa resort

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 134
 • Lentokentälle n. 2 h
 • golfbägin säilytys klubilla
 • maksuton wifi huoneissa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 50 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkan hintaan ja Malagan lentokentältä hotelliin matka kestää noin 2 tuntia.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Peliohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Fairplay Golf
Tutustu kenttään > Montenmedio Golf
Pelimatka 30.10.-6.11.2021
 • 31.10. Fairplay 10:00
 • 1.11. Fairplay 10:00
 • 2.11. Montenmedio 10:00
 • 3.11. Vapaapäivä
 • 4.11. Fairplay 10:00
 • 5.11. Fairplay 10:00
Pelimatka 6.11.-13.11.2021
 • 7.11. Fairplay 10:00
 • 8.11. Fairplay 10:00
 • 9.11. Montenmedio 10:00
 • 10.11. Vapaapäivä
 • 11.11. Fairplay 10:00
 • 12.11. Fairplay 10:00

Kuvagalleria

Videoita

Kartta

Varaa pelimatka:

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • suorat Finnairin lennot Helsinki-Malaga-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus Faiplay Golf & Spa Resort
 • puolihoito (buffetaamiainen ja -illalliset)
 • 5 green feetä (4 x Fairplay ja 1 x Montenmedio)/viikko
 • golfkenttäkuljetukset
 • suomalaisen golfmatkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen matkatavara lennolla 50 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone 160 €/viikko
 • DeLuxe-huone, jossa parveke 45 €/henkilö/viikko

Lentoaikataulu

Helsinki 08:00 > Malaga 11:45
Malaga 12:35 > Helsinki 18:10

Kauniin luonnon ympäröimä golfkeskus sijaitsee Gibraltarin salmen läheisyydessä.

OnGolf Birdiet

Aidon andalusialaisen tunnelman luovat resortin valkoiset rakennukset, jotka kunnioittavat alueen perintöä.

OnGolf Birdiet

Upea hotelli on tasoltaan viisi tähteä.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Palkittu Spa-osasto, jossa voit rentoutua kierroksen jälkeen

OnGolf Birdiet

Golfkentälle ei tarvita erillisiä kuljetuksia vaan Fairplayn kenttä lähtee suoraan hotellin edestä.

OnGolf Birdiet

Kerran viikon aikana käydään pelaamassa myös Montemedio Golf.

OnGolf Birdiet

Matkalla on aina mukana suomalainen matkanvetäjä varmistamassa lomasi onnistumisen.

OnGolf Birdiet

Matkaehdot

Haluamme että epävarmasta tilanteesta huolimatta, voit turvallisin mielin suunnitella tulevia matkoja. Tästä syystä tarjoamme joustavat peruutusehdot kaikkiin lähtöihin 31.5.2022 asti.

 • Matkan saa perua kuluitta 60 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa kohdetta tai lähtöpäivää kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa lähtijöiden nimiä kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Jos perumme matkasi koronatilanteen johdosta saat aina kaikki maksut täysimääräisenä takaisin
 • Peruutustilanteessa palautamme maksusi 7 vrk kuluessa.

Nämä ehdot ovat automaattisesti voimassa kaikkiin lähtöihimme 31.5.2022 asti ellei matka-esittelyssä muuten lue.

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.

Tutustu Yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdotYleiset matkapakettiehdot