Espanja

Costa Ballena

Valon rannikolle edullisesti talven pimeyttä pakoon!

Costa de la Luz, joka tarkoittaa Valon rannikkoa, sijaitsee Etelä-Espanjassa, Cádizin ympäristössä. Tällä alueella pääset nauttimaan hyvästä hinta-laatusuhteesta ja suhteellisen rauhallisista golfkentistä verrattuna moniin muihin Välimeren kohteisiin. Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort sijaitsee lähellä rantaa Cádizin pohjoispuolella. Hyvä ruoka, rento espanjalainen tunnelma sekä kauniit hiekkarannat ovat hyvä pohja rentouttavalle golflomalle!

“Costa Ballenan loistavat golfkentät ja miellyttävä ilmasto takaavat onnistuneen golfmatkan."

Costa Ballena Ocean Golf Clubin kentän on suunnitellut golflegenda José María Olazábal. 27-reikäinen kenttä tarjoaa sekä kauniita maisemia että tarjoaa sopivasti haasteita. Kenttä on suunniteltu siten, että se tarjoaa nautinnollisia pelikokemuksia niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin golfareille. Hotellista on pääsy puutarhan läpi rannalle, golf- ja tenniskentille sekä uima-altaille.

Golfkentät

Costa Ballenalla on tarjolla on yksi Euroopan suurimpia nurmirangeja, 2 chippigreeniä sekä iso puttigreeni. Golfklubin 27-reikäistä kenttää pelataan eri yhdistelmillä, joten kierroksille tulee sopivasti vaihtelua. Pääkentän lisäksi klubin yhteydessä on hyvätasoinen yhdeksänreikäinen par-3 kenttä, joka on myös vapaasti asiakkaiden käytettävissä.

Hotelli

Hyvätasoinen hotelli Elba Costa Ballena sijaitsee lyhyen matkan päässä klubilta ja periaatteessa sinne vaikka kävelee, mutta hotellin puolesta on järjestetty myös ilmainen shuttlekuljetus. Matkan hintaan sisältyy puolihoito eli buffetaamiaiset sekä illalliset hotellilla. Hotellilla on myös korkeatasoinen kylpyläosasto sekä aulabaari rentoutumista varten.

OnGolfin Pelimatkat Costa Ballenaan

Hotelli: Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort
Ruokailut: Puolihoito (lisämaksusta semi all inclusive)
Golf: 5 green feetä/viikko hotellin kentällä
Lähtöpäivät: 11.2. ja 18.2.2025
Hinta: 1 viikko 1270 € ja 2 viikkoa 1995 €

Kahden hengen huone yhdelle 200 €/vk
Huone golfnäkymällä 70€/huone/viikko

Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort ****

Lisätietoja: Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort on upea neljän tähden hotelli, joka sijaitsee Costa Ballenan kauniilla ranta-alueella. Sen tiloihin kuuluu muun muassa suuri ulkouima-allas, kauniit puutarhat ja suora pääsy hiekkarannalle. Vieraat voivat nauttia myös Thalasso Spa -keskuksen hemmottelevista hoidoista ja hyvinvointipalveluista. 

Hotellin huoneet ovat tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja, tarjoten modernit mukavuudet kuten ilmastoinnin, satelliitti-TV ja ilmaiset Wi-Fi-yhteydet. Useimmista huoneista on upeat näkymät joko merelle, golfkentälle tai hotellin vehreisiin puutarhoihin, mikä takaa viihtyisän ja rentouttavan majoituksen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke/terassi. Matkan hintaan kuuluu puolihoito.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle 2) Huone golfnäkymällä

Lisätietoja hotellista: Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort

 • Huoneita 234
 • Lentokentälle 250 km
 • Meren rannalle 250 m
 • Maksuton wifi huoneissa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetään Norwegianin reittilennolla. Lähtöselvitys Norwegianin lennolle tehdään lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle 3-7 vrk ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Norwegianin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Lisäksi matkustamoon saa ottaa kaksi käsimatkatavaraa, joiden yhteispaino ei saa ylittää 10 kg. Yhden käsimatkatavaroista saa laittaa matkatavarahyllylle ja sinne laitettavan laukun mitat saavat olla enintään 55 x 40 x 23 cm. Toinen käsimatkatavaroista on sijoitettava edessä oleva penkin alle ja sen mitat saavat olla enintään 30 x 38 x 20 cm.

Golfbägi on aina erikoismatkatavara, joka on ostettava erikseen. Laukkua ei voi vaihtaa veloituksetta golfbägiin. Golfbägin hinta etukäteen OnGolfilta ostettuna on 70 € meno-paluu (max 23 kg).

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkasi hintaan. Malagan lentokentältä hotellille on matkaa noin 250 km ja matka kestää noin 3 tuntia.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Ballena Golf
Tulossa

Varaa pelimatka:

11.02.2025
1 vko
Alk. 1270€
11.02.2025
2 vko
Alk. 1995€
18.02.2025
1 vko
Alk. 1270€

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Norwegianin suorat lennot Helsinki-Malaga-Helsinki
 • 1 x matkalaukku 23 kg ja käsimatkatavara 10 kg
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoitus Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort
 • Puolihoito (aamiainen ja illallinen)
 • 5 kierrosta golfia Costa Ballenan kentällä / viikko
 • 5 kierrosta Par 3 -kentällä / viikko
 • 5 spa käyntiä / hlö (käytettävä ma-pe)
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla 70 €/meno-paluu
 • Majoitus yhden hengen huoneessa +200 €/viikko
 • Huone golfnäkymällä 70€/huone/viikko
 • Semi All Inclusive (rajattomat juomat illallisilla ja lobby barissa 17-23) 160 €/hlö/vko

Lentoaikataulu

Helsinki 07:00 > Malaga 10:45
Malaga 11:30 > Helsinki 17:15

Costa Ballena on tunnettu upeiden golfkenttien lisäksi kultaisista hiekkarannoistaan.

OnGolf Birdiet

Neljän tähden hotelli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Shuttle kulkee myös tarvittaessa!

OnGolf Birdiet

Golfklubin 27-reikäistä kenttää pelataan erilaisilla yhdistelmillä, jolloin kierroksille tulee mukavasti vaihtelua.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golfia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Hyvä ruoka, rento espanjalainen tunnelma sekä kauniit hiekkarannat luovat yhdessä rentouttavan golfloman.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot