Thaimaa

Chiang Mai & Bangkok 21.1.-3.2.2025

OnGolfin ja Suomen Golfseniorien yhteinen pelimatka

Chiang Mai ja Bangkok –
Koe Thaimaan piilotetut helmet kahden viikon unelmalomalla

OnGolf & Suomen Golfseniorit tarjoavat tammikuun loppupuolella golfareille hienon tilaisuuden lähteä golflomalle Thaimaahan ja kokea paratiisin upeat golfkentät. Pelimatka vie ensin Chiang Main alueen kuudelle parhaalle kentälle ja lopuksi Bangkokin lähistölle pelaamaan kaksi kierrosta, joista viimeinen vaikuttavassa iltavalaistuksessa.

“Kaksi viikkoa Thaimaan lämmössä parhaista golfkentistä ja laadukkaasta asumisesta nauttien"

Chiang Mai, joka sijaitsee vuorten ja vehreän maaseudun ympäröimänä, on täydellinen paikka golflomalle ja todellinen piilotettu helmi. Chiang Mai tunnetaan rennosta ja rauhallisesta ilmapiiristään, joka erottuu selvästi muista Thaimaan alueista. Se sijaitsee yli 300 metrin korkeudessa ja tarjoaa loistavat puitteet rentouttavalle lomalle. Chiang Maissa useimmat golfkentät sijaitsevat alle tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Runsaat aktiviteetit ja laadukkaat hotellit takaavat nautinnollisen loman.

Välipäivänä järjestetään Chiang Main kierros paikallisoppaan kanssa. Retkellä vieraillaan Chiang Main kiinnostavimmissa kohteissa kuten Doi Suthepin ja Phaladin temppeleissä, Orkidea ja perhosfarmilla sekä Hill Tribe Villagessa. Hintaan kuuluvat kuljetukset, opaspalvelut ja kaikki sisäänpääsymaksut.

Pelimatka jatkuu kolmen yön verran Bangkokin lähellä. Majoitumme viimeisten öiden ajaksi Windmillin golfhotelliin, joka sijaitsee kätevästi lähellä lentokenttää. Täällä pelataan kaksi kierrosta hotellin omalla kentällä, joista toinen on ainutlaatuinen yökierros iltavalaistuksessa.  Bangkok on lyhyen ajomatkan päässä, joten sinnekin on helppo tehdä retki golfkierroksen jälkeen.

Thaimaan kiertomatka Chiang Maihin ja Bangkokiin
Yhteistyössä Suomen Golfseniorit

Hotellit: Ratilanna Riverside ja Summit Windmill Golf Residence
Ruokailut: aamiaisbuffetit ja 4 illallista
Golf:  8 kierrosta golfia (Alpine, Mae Jo, Chiang Mai Highlands, Gassan Legacy, Gassan Khuntan, Summit Green Valley ja 2 x Windmill)
Matka-aika: 21.1.-3.2.2025
Hinta: 4950 €
Kahden hengen huone yhdelle 1200 €/2 viikkoa

Ratilanna Riverside Spa Resort *****

Lisätietoja: Chiang Main Ratilanna on alueen paras ja laadukkain hotelli, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Ping-joen varrella. Hotelli tarjoaa modernit mukavuudet yhdistettynä perinteiseen pohjoisthaimaalaiseen arkkitehtuuriin. Hotellissa on uima-allas, spa-palvelut, useita ravintoloita ja hyvin varustellut ja tilavat huoneet.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen-huoneessa, joissa on suihku, kylpyamme, wc, parveke.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle.

Lisätietoja hotellista: 

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita
 • Bangkokin lentokentältä noin  tuntia
 • Wifi

Summit Windmill Golf Residence *****

Lisätietoja: Windmillin valaistulla golfkentällä, aivan Bangkokin lentokentän vieressä sijaitsevat Windmillin asunnot ovat kooltaan valtavat 109 m². Niissä on keittiö, olohuone, ruokailutila, walk-in-vaatehuone, todella tilavat kylpyhuoneet sekä iso parveke golfkentälle.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen asunnossa, joissa on kylpyhuone, wc, ruokahuone, olohuone, keittiö ja parveke. Huoneistossa myös pesukone, astianpesukone ja silitysmahdollisuus.

Lisämaksusta: 1) Asunto yhdelle

Lisätietoja hotellista: Summit Windmill Residence

 • Huoneita 70
 • Bangkokin lentokentälle noin vartti
 • Suoraan golfkentän yhteydessä

Thaimaan kiertomatka

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan ohjelman, tarkemmat tiedot peliajoista päivittyvät lähempänä matkaa.

Tutustu kenttään > Alpine Golf Resort
Tutustu kenttään > Mae Jo Golf Club
Tutustu kenttään > Chiang Mai Highlands Golf and Spa Resort
Tutustu kenttiin > Gassan Golf, Legacy
Tutustu kenttiin > Gassan Golf, Khuntan
Tutustu kenttään > Summit Green Valley Chiang Mai Country Club
Tutustu kenttään > Summit Windmill Golf Course

Thaimaan kiertomatka 21.1.-3.2.2025

21.1.–22.1.2025
Lento Helsingistä Bangkokin kautta Chiang Maihin.


22.1.–31.1.2025 Chiang Mai

Lentokenttäkuljetus Chiang Main lentokentältä hotelliin.
Yhdeksän yön majoitus Ratilanna Riverside -hotellissa 5* deluxe-huoneessa parvekkeella (sisältäen aamupalan).

Golfkierrokset Chiang Maissa:
Kierros Alpine Golf Resort -kentällä.
Kierros Mae Jo Golf Club -kentällä.
Kierros Chiang Mai Highlands Golf and Spa Resort -kentällä.
Kierros Gassan Legacy Golf Club -kentällä.
Kierros Gassan Khuntan Golf Club -kentällä.
Kierros Summit Green Valley Chiang Mai Country Club -kentällä.

Green fee ja caddy fee sisältyvät. Tippinä maksetaan caddylle 400 THB (noin 11 €) kierroksen jälkeen.

29.1. Chiang Mai Tour:
Sisältää Kuljetukset, pääsyliput ja englanninkielisen oppaan.

Kohteet: Chiang Main kaupunkikierros, Doi Suthepin temppeli, Phalad-temppeli, Orchid & Butterfly Farm, Hill Tribe Village (mukaan lukien Long Neck).

31.1.–3.2.2025 Bangkok
Kuljetus Hotelli-Chiang Main lentokenttä. Lento Chiang Mai-Bangkok ja kuljetus Summit Windmilliin
Kolmen (3) yön majoitus Summit Windmillin Golf Residencessä (sisältäen aamupalan).

Golfkierrokset Bangkokissa:
1.2.: Kierros Summit Windmill -kentällä.
2.2.: Kierros Summit Windmill -kentällä.

Green fee ja caddy fee sisältyvät. Tippinä maksetaan caddylle 400 THB (noin 11 €) kierroksen jälkeen.

3.2.2025
Kuljetus: Summit Windmillistä Bangkokin lentokentälle hotellin omalla shuttlella.

Kuvagalleria

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Thaimaahan matkustusasiakirjaksi passin jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisesta. Lapsilla tulee olla oma passi. Matkustajan tulee voida pyynnöstä esittää paluu- tai jatkolentolippu sekä todiste siitä, että hänellä on riittävästi varoja (20 000 THB per henkilö tai 40 000 THB per perhe) kattamaan oleskelun kustannukset. Katso lisätietoa Ulkoministeriön sivuilta www.formin.fi  Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Thaimaan suurlähetystöstä.

Henkilökohtaiset lääkkeet ja maahantulomuodollisuudet

Ota käyttämiesi reseptilääkkeiden resepteistä mukaan englanninkielinen käännös. Mikäli mukanasi on muita vahvoja lääkkeitä, sinulta saatetaan pyytää englanninkielinen lääkärintodistus, josta ilmenee, että kyseessä olevan lääkkeen käyttäminen on sinulle välttämätöntä. Lisätietoja 

Matkalippu

Thaimaahan lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan (lisämaksusta)istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkustamoon saa ottaa käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Golfbägi on Finnairilla nykyään aina erikoismatkatavara, joka on ostettava erikseen. Laukkua ei voi enää vaihtaa veloituksetta golfbägiin. Golfbägin hinta etukäteen OnGolfilta ostettuna on 150 € meno-paluu (max 23 kg).

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

 

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluvat lentokenttäkuljetukset. Bangkokin lentokentältä Hua Hiniin on noin kolmen tunnin matka. Windmill Residencesistä lentokentälle on alle puolen tunnin ajomatka.

Matkavaluutta

Thaimaan valuutta on Baht (THB). Matkalle kannattaa varata Bahteja etenkin pakollisia caddie tippejä varten. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä monissa hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Sähkö

Thaimaassa jännite on 220 V. Pistorasiat ovat kolmireikäisiä, mutta suureen osaan käyvät suoraan myös eurooppalaiset pistokkeet. Varmuuden vuoksi mukaan voi ottaa myös A- tai B-tyypin adapterin. Useimmat hotellit myös lainaavat välikappaleen, tai sellaisen voi ostaa kaupasta.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Varaa kiertomatka:

21.01.2025
14 pv
Alk. 4950€

Kiertomatkan hintaan sisältyy:

 • Finnair Helsinki-Bangkok-Helsinki
 • Bangkok Airways Bangkok-Chiang Mai-Bangkok
 • Finnairilla 1 x matkalaukku (23 kg) ruumaan ja käsimatkatavara (8 kg)
 • Bangkok Airwaysilla 20 kg tavaraa ruumaan ja käsimatkatavara
 • Majoitus Ratilanna Riverside Spa ja Windmill Golf Residence
 • Buffetaamiaiset ja 4 illallista
 • 8 kierrosta golfia
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Caddie feen (ei sisällä tippiä n. 11 €/400-500 thb/kierros)
 • Suomalaisen OnGolf matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus Finnairin lennolla 150 €/meno-paluu
 • Bangkok Airwaysilla yli 20 kg menevä osuus +5 €/kg/suunta (maksetaan kentällä)
 • Yhden hengen huone +1200 €/2 viikkoa

Lentoaikataulu

21.1. Helsinki 13:50 > Bangkok 06:20 (+1)
3.2. Bangkok 15:00 > Helsinki 22:30
22.1. Bangkok 10:00 > Chiang Mai 11:20
31.1. Chiang Mai 12:10 > Bangkok 13:35

Thaimaa tarjoaa Ihanteellisen ilmaston talven golfmatkoille.

OnGolf Birdiet

Kaksi mielenkiintoista kohdetta samalla matkalla.

OnGolf Birdiet

Seitsemän eri golfkenttää takaavat monipuolisen golfkokemuksen

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Mahdollisuus tutustua Bangkokin eläväiseen kaupunkiin

OnGolf Birdiet

Chiang Mai on pillossa pysynyt golfarin paratiisi

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matkalla on aina mukana suomalainen matkanvetäjä varmistamassa lomasi onnistumisen.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot:

Ennakkomaksu 1500 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta.
Loppumaksu erääntyy 60 vuorokautta ennen lähtöä.