Ranska

Côte d’Azur | Château de la Bégude

Provence tarjoilee golfelämysten lisäksi unohtumattomia makunautintoja

Charmikkaampaa paikkaa kevään golfkauden aloitukselle tuskin löydät. OnGolfin vappumatkalla nautit golfista Ranskan Rivieran kevätauringossa ja pääset tutustumaan ikimuistoisiin makuelämyksiin.

“Juhli vappua tyylillä Ranskan Rivieran kauniissa maalaismaisemissa!”

Tunnelmallinen Château de la Bégude sijaitsee aivan Côte d’Azurin sydämessä vain puolen tunnin päässä Nizzan lentokentältä. Suojaisalla puistoalueella oleva hotelli on kunnostettu tyylikkäästi 1600-luvun maalaistaloon ja sen piharakennuksiin.

Neljän tähden boutique-hotelli on saanut kiitosta uniikkien huoneiden lisäksi erityisesti keittiöstään. Jo lounaat golfklubilla toimivassa ravintolassa ovat unohtumattomia. Kierroksen jälkeen klubin terassin rentoa tunnelmaa ei malttaisi jättää, ellei tietäisi, että illalla pääsee sukeltamaan uudelleen upeiden provencelaisten makujen maailmaan.

Hotellialueelta löytyy uima-allas, ja mikä parasta, hotellin oman kentän harjoitusalue ja ykköstii ovat pihapiirissä.

Opio Valbonnen oma kenttä on Donald Harriden suunnittelutyö 60-luvulta ja sen kaksi yhdeksän reiän lenkkiä kulkevat hotellialueen läheisyydessä. Väylät kulkevat kauniissa puistomaisemassa, jossa muinaiset vesijohtojärjestelmät, akveduktit, muistuttavat alueen historiasta. Kenttä testaa takuuvarmasti pelaajan rautamailat ja lähipelin, mutta antaa mahdollisuuden myös lyödä draiveria.

Pelimatkan toinen kenttä, La Grande Bastide sijaitsee lähellä Grassen kuuluisaa hajuvesikaupunkia. Cabell Robinsonin suunnittelema kenttä on tunnettu leveistä väylistä, mutta lähestyttäessä viheriötä myös vesiesteet ja bunkkerit laittavat pohtimaan lyöntivalintoja. Kentältä aukeaa upea näkymät niin Grasseen, Opioon ja Châteauneuf de Grasseen sekä niitä ympäröiville kauniille kukkuloille.

OnGolfin pelimatkan hintaan kuuluu kaksi illallista hotellilla sekä neljä kierrosta golfia. Välimatkat Nizzaan ja Cannesiin ovat lyhyitä, ja välipäivien ohjelmaksi löytyy myös hotellin läheisyydestä lukuisia pittoreskeja pikkukyliä.

OnGolfin Pelimatkat Château de la Bégudeen

Hotelli: Château de la Bégude ****
Ruokailut: Aamiaiset ja 2 illallista
Golf: 4 green feetä kahdella eri kentällä
Matka-aika: 29.4.-4.5.2024
Hinta: 1 viikko 1690 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 300 €/5 yötä

Château de la Bégude ****

Lisätietoja: Vilkkaan Côte d’Azurin sydämessä, mutta silti omassa rauhassa luonnon ympäröimänä sijaitsee 4 tähden boutique-hotelli Château de la Bégude, joka pitää sisällään sekä provencelaista charmia, että modernia sisustusta.

Hotelli tarjoaa lämminhenkistä palvelua ja tunnelmallista majoitusta sekä ravintolan, uima-altaan ja 18-reikäisen golfkentän, kaikki rauhallisessa ympäristössä Opio Valbonne Sophia-Antipoliksen vierellä.

Château de la Bégude koostuu kahdesta päärakennuksesta, kunnostetusta maalaistalosta ja 1600-luvun tallirakennuksesta. Majoitus on deluxe-huoneissa, huoneiden pohjaratkaisut ja tyylit saattavat vaihdella sen mukaan kumpaan rakennukseen majoitus osuu. Kaikissa huoneissa on sama varustelutaso ja ne ovat kooltaan vähintään 25 m². Rakennuksissa on maksimissaan 3 kerrosta, eikä niissä ole hissiä tai esteetöntä kulkua.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen Deluxe- huoneessa. Suihku ja kylpyamme, wc, säädettävä ilmastointi/lämmitys, wi-fi. Aamiaiset ja 2 illallista.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle

Lisätietoja hotellista: Chateau de La Begude

 • Huoneita 41 kpl
 • Paikallinen luokitus ****
 • Golf: Opio Valbonne hotellin vieressä, Le Grande Bastideen noin 10 minuuttia
 • Lentokentälle noin puoli tuntia
 • Maksuton wifi huoneissa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Ranskaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi.

Matkalippu

Ranskaan lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Golfbägi on Finnairilla nykyään aina erikoismatkatavara, joka on ostettava erikseen. Laukkua ei voi enää vaihtaa veloituksetta golfbägiin. Golfbägin hinta etukäteen OnGolfilta ostettuna on 60 € meno-paluu (max 23 kg).

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkasi hintaan. Matka Nizzan lentokentältä hotellille kestää noin 30 minuuttia.

Matkavaluutta

Ranskan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > d´Opio Valbonne
Tutustu kenttään > De la Grande Bastide
Pelimatka 29.4. - 4.5.2024
 • 30.4. Opio Valbonne 10:10
 • 1.5. Grande Bastide 10:00
 • 2.5. Vapaapäivä
 • 3.5. Opio Valbonne 10:00
 • 4.5. Opio Valbonne 9:20

Kuvagalleria

Varaa Pelimatka:

29.04.2024
5 pv
Alk. 1690€

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin lennot Helsinki-Nizza-Helsinki
 • 1 x matkatavara 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg
 • Majoitus Chateau de la Begude ****
 • Aamiaiset ja 2 illallista
 • 4 kierrosta golfia (3 x Valbonne ja 1 x Grand Bastide)
 • Lentokenttä ja golfkenttäkuljetukset
 • Suomalaisen golfmatkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla 60 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huonelisä +300 €/5 yötä

Lentoaikataulu

29.4 Helsinki 16:35 > Nizza 18:55
4.5
Nizza 19:45 > Helsinki 23:55

Pääset pelaamaan kahta erilaista kenttää kauniissa Provencen maisemissa

OnGolf Birdiet

Pittoreskit maisemat ympäröivät koko matkan ajan

OnGolf Birdiet

Ranskan upea ruokakulttuuri ympäröi sinua kaikkialla

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Mahdollisuus tutustua Ranskan Rivieran lähikaupunkeihin

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot