Aasian kiertomatka

Borneo, Kuala Lumpur & Doha
10.1.-27.1.2025

Borneo, Kuala Lumpur ja Doha –
Upea ja ennenkokematon kiertomatka!

OnGolfin uutuusmatka niille, jotka ovat jo kolunneet maailman suosituimmat golfkohteet läpi tai muuten vain haluavat kokea eksotiikkaa ja nähdä erilaisia maailmankolkkia yhdellä reissulla. Matka kulkee Malesian pääkaupungista Kuala Lumpurista Borneon luonnonkauniille saarelle. Kotimatkalla pysähdytään vielä Qatarin pääkaupunki Dohaan pelaamaan kaksi huippukenttää.

“Kolme täysin erilaista kohdetta samalla matkalla. Luontoa, suurkaupungin sykettä ja Dohan parhaat kentät."

Malesian pääkaupunki Kuala Lumpur on sykkivä ja siisti suurkaupunki Kaakkois-Aasian keskellä. Kuala Lumpurissa asutaan viiden tähden Sheratonissa neljä yötä ja pelataan kolme loistavaa kenttää. Hotelli sijaitsee loistavalla sijainnilla aivan Kuala Lumpurin keskustassa.

Borneossa tukikohtana on rantakaupunki Kota Kinabalu saaren pohjois-osassa. Kaupunki on meren, luonnonpuistojen ja alueen korkeimman vuoren (Mount Kinabalu, 4095 m) ympäröimä. Lähialueella pelataan 6 kierrosta neljällä eri golfklubilla. Kentät ovat vaihtelevia, luontoon hienosti sopivia ja laadukkaita kokonaisuuksia. Kinabalussa asutaan viiden tähden Le Meridien-hotellissa, josta on helppo lähteä tutustumaan saareen joko vapaapäivänä tai vaikka kierroksen jälkeen.

Matkan lopuksi vietämme kolme yötä Qatarin pääkaupungissa Dohassa. Kotimatka katkeaa mukavasti ja samalla päästään pelaamaan kaksi huipputasoista golfkenttää. Myös Qatarissa majoitus on laadukkaassa viiden tähden hotellissa, josta pääsee helposti tutustumaan Dohan kauppoihin ja nähtävyyksiin.

OnGolfin kiertomatka Kuala Lumpuriin, Borneoon ja Dohaan

Hotellit: Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel, Le Meridien Kota Kinabalu, Grand Hyatt Doha
Ruokailut: Aamiaiset ja 5 illallista
Golf: 11 kierrosta golfia
Retket: 2 retkeä (Kuala Lumpur ja Borneo)
Matka-aika: 10.1.-27.1.2025 (17 päivää)
Hinta: 6450 €
Kahden hengen huone yhdelle +1530 € / 17 yötä

Kiertomatka 10.1.-27.1.2025

Päivä 1 (10.1.2025): Lento Suomesta Malesiaan Lento Finnairilla Dohaan, josta jatkamme Malaysian Airlinesilla Kuala Lumpuriin.

Päivät 2-5 (11.-15.1.2025): Kuala Lumpur Saavuttuamme Kuala Lumpuriin, siirrymme viiden tähden Sheraton Kuala Lumpur -hotelliin. Ensimmäiset neljä yötä vietetään tässä ylellisessä hotellissa, joka tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiseen ja matkaväsymyksen karkoittamiseen.

Golfpäivät Kuala Lumpurissa:

 • 12.1.: Kierros Templer Park Golf Clubilla
 • 13.1.: Kierros Glenmarie Golf & Country Clubilla.
 • 14.1.: Kierros Kuala Lumpur Golf & Country Clubilla (ent. TPC Kuala Lumpur).
 • Jokainen kierros sisältää caddyn ja golfauton. (tippi n. 10 € maksetaan caddylle)

Päivä 5 (15.1.2025): Siirtyminen Borneoon Nautitaan aamiainen hotellilla ennen siirtymistä lentokentälle. Lento Malaysian Airlinesilla Kota Kinabaluun. Sisäänkirjautuminen Le Meridien Kota Kinabalu -hotelliin, jossa vietämme seuraavat yhdeksän yötä.

Päivät 6-14 (16.-24.1.2025): Kota Kinabalu, Borneo Borneo tarjoaa henkeäsalpaavat maisemat ja upeat golfkentät.

Golfpäivät Borneossa:

 • 16.1.: Kierros Sutera Harbour Golf & Country Clubilla.
 • 17.1.: Kierros Sutera Harbour Golf & Country Clubilla.
 • 18.1.: Kierros Sabah Golf & Country Clubilla.
 • 19.1.: Vapaapäivä. Mahdollisuus tutustu Kota Kinabalun nähtävyyksiin.
 • 20.1.: Kierros Sabah Golf & Country Clubilla.
 • 21.1.: Kierros Nexus Golf Resort Karambunailla.
 • 22.1.: Kierros Dalit Bay Golf & Country Clubilla.
 • Jokainen kierros sisältää caddyn ja golfauton (tippi n.10 € maksetaan caddylle)

Päivä 15 (24.1.2025): Siirtyminen Dohaan Aamulla hyvästelemme Kota Kinabalun ja lennämme Kuala Lumpurin kautta Qatariin, Dohaan. Majoitus tasokkaassa viiden tähden hotellissa.

Päivät 16-18 (25.-27.1.2025): Doha Doha tarjoaa hienostuneen yhdistelmän perinteistä ja modernia kulttuuria sekä maailmanluokan golfkenttiä.

Golfpäivät Dohassa:

 • 25.1.: Kierros Doha Golf Clubilla.
 • 26.1.: Kierros Education City Golf Clubilla.
 • Molemmat kierrokset sisältävät golfauton.

Päivä 19 (27.1.2025): Lento takaisin Suomeen Aamulla nautimme viimeisen aamiaisen Dohassa ennen siirtymistä lentokentälle. Finnairin lento takaisin Suomeen.

Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel *****

Lisätietoja: Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel tarjoaa ylellistä majoitusta kaupungin sydämessä. Hotellissa on monipuoliset palvelut ja modernit huoneet, jotka takaavat miellyttävän oleskelun. Hotellin keskeinen sijainti mahdollistaa lyhyet siirtymät kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja ostosmahdollisuuksiin.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen-huoneessa, joissa on suihku, kylpyamme, wc, parveke.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle.

Lisätietoja hotellista: Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel

Tutustu virtuaalisesti: Sheraton Imperial Kuala Lumpur

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 385
 • Huonekoko vähintään 42 m²
 • Kuala Lumpurin keskustassa
 • Wifi

Le Meridien Kota Kinabalu *****

Lisätietoja: Le Meridien Kota Kinabalu tarjoaa modernia tyylikkyyttä kauniilla merinäkymillä. Hotelli sijaitsee kätevästi lähellä kaupungin keskustaa ja tarjoaa erinomaisia ruokailu- ja rentoutumisvaihtoehtoja. Hotellissa voit  nauttia tyylikkäästä sisustuksesta ja laadukkaista palveluista.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen-huoneessa, joissa on suihku, kylpyamme, wc, parveke.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle.

Lisätietoja hotellista: Le Meridien Kota Kinabalu

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 412
 • Huonekoko vähintään 42 m²
 • Kota Kinabalun keskustassa
 • Meren rannalla
 • Wifi

Grand Hyatt Doha Hotel & Villas *****

Lisätietoja: Grand Hyatt Doha Hotel & Villas on viiden tähden hotelli, joka tarjoaa ylellistä majoitusta, nykyaikaisia mukavuuksia ja kauniin merinäköalan. Hotelli sijaitsee West Bay Lagoonin alueella, lähellä tärkeimpiä nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia. Sen tilavat huoneet, monipuoliset ravintolavaihtoehdot ja hienostuneet palvelut tarjoavat optimaalisen viimeisen majoituksen tälle kiertomatkalle.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen-huoneessa, joissa on suihku, kylpyamme, wc, parveke.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle.

Lisätietoja hotellista: Grand Hyatt Doha Hotel & Villas

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 249
 • Huonekoko vähintään 40 m²
 • Doha Golf Clubille vajaa 10 min
 • Meren rannalla
 • Wifi

Kuvagalleria

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee tälle matkalle matkustusasiakirjaksi passin jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta Malesiasta poistumisesta. Lapsilla tulee olla oma passi. Matkustajan tulee voida pyynnöstä esittää paluu- tai jatkolentolippu, hotellivaraus sekä todiste siitä, että hänellä on riittävästi varoja kattamaan oleskelun kustannukset (n.100 USD/pvä). Katso lisätietoa Ulkoministeriön sivuilta www.formin.fi  Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Malesian ja Qatarin suurlähetystöstä.

Henkilökohtaiset lääkkeet ja maahantulomuodollisuudet

Ota käyttämiesi reseptilääkkeiden resepteistä mukaan englanninkielinen käännös. Mikäli mukanasi on muita vahvoja lääkkeitä, sinulta saatetaan pyytää englanninkielinen lääkärintodistus, josta ilmenee, että kyseessä olevan lääkkeen käyttäminen on sinulle välttämätöntä. Lisätietoja 

Matkalippu

Matkalle lennetään Qatar Airwaysin reittilennoilla, joita operoi Qatar/Finnair/Malaysian Airlines. Väli Helsinki-Doha-Kuala Lumpur on samalla lipulla eli niiden välillä matkatavarat siirtyvät automaattisesti. Sisäiset lennot lennetään Malaysian Airlinesilla (Kuala Lumpur-Kota Kinabalu-Kuala Lumpur)

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Helsingin ja Kuala Lumpurin välisillä lennoilla sinulla saa olla yhteensä 32 kg tavaraa ruumassa (esimerkiksi matkalaukku ja golfbägi). Matkustamoon saa ottaa käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Kuala Lumpurin ja Kota Kinabalun välisillä Malesian sisäisillä lennoilla sinulla saa olla yhteensä 20 kg tavaraa ruumassa (esimerkiksi matkalaukku ja golfbägi) Sekä käsimatkatavara. Ylikilot maksavat 8 USD/kg/suunta ja ne punnitaan sekä maksetaan lentoasemalla.

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on viimeistään kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi ja tulee paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluvat lentokenttäkuljetukset.

Matkavaluutta

Malesian valuutta on Ringgit (MYR) ja Qatarin Rial (QAR). Matkalle kannattaa varata paikallista käteistä etenkin pakollisia caddie tippejä varten. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä monissa hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Sähkö

Malesiassa jännite on 220 V. Pistorasiat ovat kolmireikäisiä, mutta suureen osaan käyvät suoraan myös eurooppalaiset pistokkeet. Varmuuden vuoksi mukaan voi ottaa myös A- tai B-tyypin adapterin. Useimmat hotellit myös lainaavat välikappaleen, tai sellaisen voi ostaa kaupasta.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Varaa kiertomatka:

10.01.2025
18 pv
Alk. 6450€

Kiertomatkan hintaan sisältyy:

 • Qatarin lennot Helsinki-Doha-Kuala Lumpur-Doha-Helsinki
 • Malaysian Airlines sisäiset Kuala Lumpur-Kota Kinabalu-Kuala Lumpur
 • Kansainvälisillä lennoilla 32 kg tavaraa ruumaan ja käsimatkatavara
 • Sisäisellä lennolla 20 kg tavaraa ruumaan ja käsimatkatavara
 • Majoitus kolmessa viiden tähden hotellissa
 • Buffetaamiaiset ja 5 illallista
 • 11 kierrosta golfia
 • 2 retkeä (Kuala Lumpur ja Borneo)
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Caddie feet (ei sisällä tippiä n. 10 €/kierros)
 • Suomalaisen OnGolf matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Sisäisellä lennolla yli 20 kg menevä osuus +8 USD/kg/suunta (maksetaan kentällä)
 • Kahden hengen huone yhdelle +1530 €/koko matka
 • Caddyn tipit n. 10 €/kierros (maksetaan suoraan caddylle)
 • Mahdolliset turistiverot hotelleissa (maksetaan paikan päällä)

Lentoaikataulut

10.1. QR 6121 (Finnair)
Helsinki 16:05 > Doha 23:50
11.1. QR 4991 (Malaysian Airlines)
Doha 01:30 > Kuala Lumpur 13:55

15.1. MH 2614 Malaysian Airlines
Kuala Lumpur 12:40 > Kota Kinabalu 15:20

24.1. MH 2611 Malaysian Airlines
Kota Kinabalu 13:00 > Kuala Lumpur 15:40
24.1. QR 853 Qatar Airways
Kuala Lumpur 20:00 > Doha klo 22:40

27.1 QR 6122 (Finnair)
Doha 08:05 > Helsinki 14:20

Kolme täysin erilaista kohdetta samalla kertaa.

OnGolf Birdiet

11 kierrosta golfia loistavilla kentillä

OnGolf Birdiet

Matkalla asutaan tyylikkäissä viiden tähden hotelleissa

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golfia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Dohassa on kaksi maailmanluokan kenttää

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Borneo tarjoaa ennennäkemättömiä kokemuksia

OnGolf Birdiet

Matkalla on aina mukana suomalainen matkanvetäjä varmistamassa lomasi onnistumisen.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot:

Ennakkomaksu 1500 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta.
Loppumaksu erääntyy 60 vuorokautta ennen lähtöä.