Turkki | Belek

Gloria Golf Long Stay

Nyt Belekiin tarjolla Long Stay -lomia – Helmikuussa 2022 myös kolmen viikon matkoja

Belekin upea golfalue Turkissa on monen golfaajan toivekohde. Helmikuussa 2022 OnGolf tarjoaa sinulle mahdollisuuden aloittaa kausi todellisella long stay -lepolomalla.  Belekin kenttätarjonta on Euroopan parhaimmistoa ja hotellit todella tasokkaita. Kun ystävälliseen palveluun yhdistetään vielä all inclusive -paketti, voit keskittyä kuukaudeksi vain lataamaan akkuja. Nautit rennosta olosta ja pelaat golfia – tämän lähemmäksi golfaajan paratiisia on vaikea päästä.

 

“Arvostetut 18-reikäiset Old ja New -kentät kuuluvat Turkin kenttien parhaimmistoon ja testaavat takuuvarmasti pelaajan taidot sekä palkitsevat hyvät lyönnit reilulla tavalla.”

Belekin Long Stay -lomalle voit lähteä neljän viikon lisäksi myös kolmeksi viikoksi. Hotelliksi olemme valinneet Belekin suosituimpien hotelleihin kuuluvan Gloria Golfin.  All inclusive -majoituspakettien lisäksi matkan hintaan kuuluu 16 kierrosta golfia (12 kierrosta 21 päivän matkalla). Ja mikä parasta: koska OnGolf on kokenut Belekin matkojen järjestäjä, pystymme tarjoamaan long stay -lomalaisille erinomaiset lähtöajat.

Majoitus

Gloria Golf on Belekin golfalueen hienoimpia resorteja ja sen alueella on paljon aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia.  Glorian korkeatasoinen, useista rakennuksista koostuva hotelli on Belekin kävijöiden kestosuosikki. Laajalla puutarha-alueella on kaksi uima-allasta ja kilometrin pituinen uimaranta löytyy aivan hotellin edestä. Tyylikkäiden oleskelutilojen ja laadukkaiden ravintoloiden lisäksi hotellin kylpyläosastolla on mm. uima-allas, sauna sekä turkkilainen sauna.

Long stay -lomalla majoitutaan joko hotellin sivurakennuksen tai päärakennuksen 2 hengen huoneissa. Tarjolla on myös hieman tilavampia huoneita (junior sviitti) tai sviittejä, joissa on sekä makuu- että olohuone. Huoneet ovat korkeatasoisesti varusteltuja hotellihuoneita, mutta niissä ei ole ruoanlaittomahdollisuutta.

Belekistä on helppo lähteä vapaapäivinä esimerkiksi Antalyaan ja Alanyaan sekä tehdä erilaisia päiväretkiä. Urheilumahdollisuuksien lisäksi paikalliset retkijärjestäjät tekevät mielenkiintoisia luonto- ja elämysretkiä alueen läheisyyteen. Myös ostosmahdollisuudet ovat lähialueella hyvin monipuoliset.

Golf

Glorian golfklubi  on Turkin suurin klubi 45 väylällään ja sen kolme kenttää tarjoavat sopivasti haasteita ja testaavat takuuvarmasti pelaajan taidot. Samaan aikaan kentät antavat pelielämyksiä myös pidemmän loman ajaksi. Golfklubi sijaitsee vajaan kilometrin päässä hotellilta, ja sinne on järjestetty ilmainen kuljetus. 18-reikäiset Old ja New -kentät kuuluvat Turkin kenttien parhaimmistoon ja Verde-kenttä on hieno lisä pelimahdollisuuksiin yhdeksällä reiällään.  Klubin harjoitusmahdollisuudet ovat korkeatasoiset joten Long Stay -loma antaa hyvät mahdollisuudet kehittää omaa peliä.

New Coursen väylät kiertelevät suurten pinjapuiden keskellä ja kentällä on neljän ison tekojärven lisäksi lähes 70 bunkkeria. Muutaman pitkän par 4 -väylän vastapainona on lyhyehköjä par 4 ja par 5 -väyliä.  Enemmän tarkkuutta vaativa Old Course on puolestaan kapeahko championship-kenttä, jonka väyliä varjostavat myös komeat puut. Old on erittäin selkeä ja kaunis puistokenttä, ja siitä on muodostunut monen Belekin kävijän suosikki.

Kuljetukset:

Long Stay -matkaan kuuluu lentojen lisäksi lentokenttäkuljetukset. Itse lomakohteessa liikkuminen on helppoa, koska Glorian golfkentille pääset helposti shuttle-bussilla. Matkaa kentille on alle viisi minuuttia.  Belekin alueella on helppo liikkua taksilla ja bussilla.

OnGolf Long Stay matka Belekiin

Hotelli: Gloria Golf Hotel
Ruokailut: kaikki ruokailut kuuluvat all inclusive-pakettiin
Golf: 16 kierrosta golfia Gloria Old, New ja Verde-kentillä /4 viikkoa, 12 kierrosta /3 viikkoa
Lähtöpäivä: 2.2.2022. Matkalle voi osallistua myös kolmeksi viikoksi ajalle 9.2.-2.3.2022
Hinta: alkaen 3750 €/4 viikkoa, 3350 €/3 viikkoa
Yhden hengen huoneen lisämaksu alkaen 880 €/4 viikkoa, 660 €/3 viikkoa
Lisämaksu päärakennuksen huoneesta alk. 120 €/4 viikkoa
Lisämaksu Junior Suitesta alk. 280 €/4 viikkoa
Lisämaksu Suitesta alk. 460 €/4 viikkoa

Gloria Golf hotel *****

Lisätietoja: Lisätietoja: Korkeatasoinen, useista rakennuksista koostuva hotelli on monen Belekin kävijän suosikki. Hotelli on tunnettu hyvästä ja lämminhenkisestä palvelusta. Laajalla hotellin puutarha-alueella on kaksi uima-allasta ja hotellialueelta johtaa silta uimarannalle. Tyylikkäät oleskelutilat, kaksi buffetravintolaa ja kolme Á la carte -ravintolaa.

Hotellin kolme tasokasta golfkenttää sijaitsevat reilun kilometrin päässä ja niille on järjestetty ilmainen kuljetus. Golfpäivän päätteeksi voit vierailla hotellin kylpyläosastolla, jossa on uima-allas, sauna sekä turkkilainen sauna.  Hotellin vastaanoton yhteydessä on golfbägien säilytyshuone. Osa allas-alueista ja hotellin palveluista on suljettu talvikaudella riippuen sääolosuhteista. Yleisissä tiloissa on langaton internetyhteys.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi. All inclusive (sisältää virvoitus ja alkoholijuomat, ei vuosikertaviinejä, samppanjaa tai konjakkeja).

Lisämaksusta: 1) Huone yhdellle 2) Huone päärakennuksesta 3) Junior Suite 4) Suite

Lisätietoja hotellista: Gloria Golf hotel

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 515
 • Lentokentälle: Antalya 1 h ja Gazipasa 2 h
 • Uimarannalla
 • golfbägin säilytys hotellin vastaantossa
 • maksuton wifi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Turkkiin matkustusasiakirjaksi passin, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Turkin suurlähetystöstä.

Matkalippu

Turkkiin lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 50 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Antalyan lentokentältä Belekiin on matkaa noin 45 km ja matka kestää noin tunnin. Gazipasan lentokentältä on Belekiin matkaa 150 km ja matka kestää reilu 2 tuntia.

Matkavaluutta

Liira. Turkissa valuuttana toimii liira, josta käytetään yleisesti lyhennettä TL. Matkavaluutaksi voi myös ottaa euroja pieninä seteleinä. Belekin kylän liikkeissä ja hotelleissa voit maksaa euroilla. Turkin liira (TRY) jakaantuu 100 kurusiin. Päivän kurssi www.forex.fi. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Palveluraha

Maan tapoihin kuuluu palvelurahan antaminen tarjoilijoille, kantajille, siivoojille sekä taksi- ja bussikuskeille.

Sähkö

230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Gloria New
Tutustu kentään > Goria Old
Tutustu kentään > Goria Verde
Pelimatka 2.2.-2.3.2022
 • 3.2. New 10:00
 • 4.2. Old 10:00
 • 5.2. Vapaapäivä
 • 6.2. Verde 10:00/12:15
 • 7.2. New 09:06
 • 8.2. Vapaapäivä
 • 9.2. Vapaapäivä
 • 10.2. Old 09:33
 • 11.2. Verde 10:00/12:15
 • 12.2. Vapaapäivä
 • 13.2. Old 10:18
 • 14.2. New 11:30
 • 15.2. Vapaapäivä
 • 16.2. Vapaapäivä
 • 17.2. Verde 10:00/12:15
 • 18.2. New 10:36
 • 19.2. Vapaapäivä
 • 20.2. Old 10:45
 • 21.2. Verde 09:15/11:30
 • 22.2. Vapaapäivä
 • 23.2. Vapaapäivä
 • 24.2. Old 10:45
 • 25.2. New 09:51
 • 26.2. Vapaapäivä
 • 27.2. Old 12:24
 • 28.2. New 07:27
 • 1.3. Vapaapäivä

Kuvagalleria

Videoita

Kartta

Varaa pelimatka:

02.02.2022
4 vko
Alk. 3750€
09.02.2022
3 vko
Alk. 3350€

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot
 • Matkatavara ruumaan lennolla (23 kg)
 • Käsimatkatavara lennolla (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Gloria Golf- hotellissa
 • All inclusive
 • 16 green feetä/4 vk hotellin kentillä, 12 green feetä/3 vk
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla 50 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone alkaen 880 €/4 viikkoa, 660 €/3 viikkoa
 • Huone päärakennuksessa alk. 120 €/4 viikkoa
 • Junior Suite alk. 280 €/4 viikkoa
 • Suite alk. 460 €/4 viikkoa

Lentoaikataulu

Helsinki 07:30 > Gazipasa 12:25
Gazipasa 13:20 > Helsinki 16:20

Matkanvetäjät

Tulossa…

Pidetty hotelli jakautuu päärakennukseen ja puutarhan puolella oleviin rakennuksiin.

OnGolf Birdiet

Hotellissa on monipuoliset palvelut golfarille ja tekemistä löytyy varmasti täydentämään lomaohjelmaa.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

All inclusive-lomailun helppous viehättää ja kaikki ruoat ja juomat hotellissa sekä golfklubilla kuuluvat matkan hintaan.

OnGolf Birdiet

Matkalla on aina mukana suomalainen matkanvetäjä varmistamassa lomasi onnistumisen.

OnGolf Birdiet

Alueella on 16 tasokasta golfkenttää. Halutessasi voit vapaapäivänä varata green feen hotellin ulkopuoliselle kentälle.

OnGolf Birdiet

Lomalla pelataan 18-reikäisiä Gloria New ja Gloria Old kenttiä sekä 9-reikäistä Gloria Verden kenttää.

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matkaehdot

Haluamme että epävarmasta tilanteesta huolimatta, voit turvallisin mielin suunnitella tulevia matkoja. Tästä syystä tarjoamme joustavat peruutusehdot kaikkiin lähtöihin 31.5.2022 asti.

 • Matkan saa perua kuluitta 60 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa kohdetta tai lähtöpäivää kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa lähtijöiden nimiä kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Jos perumme matkasi koronatilanteen johdosta saat aina kaikki maksut täysimääräisenä takaisin
 • Peruutustilanteessa palautamme maksusi 7 vrk kuluessa.

Nämä ehdot ovat automaattisesti voimassa kaikkiin lähtöihimme 31.5.2022 asti ellei matka-esittelyssä muuten lue.

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.

Tutustu Yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdotYleiset matkapakettiehdot