Turkki | Belek

Gloria Golf

Gloria Golf hotelli edustaa Belekin laadukasta golflomailua parhaimmillaan

Gloria Golf Resort on noussut yhdeksi Belekin arvostetuimmista golfresorteista ja moni valitsee sen kohteekseen vuosi vuoden jälkeen. Täällä saat all inclusive-paketin lisäksi kaupan päälle myös aimo annoksen turkkilaista vieraanvaraisuutta.

 

“Arvostetut 18-reikäiset Old ja New -kentät kuuluvat Turkin kenttien parhaimmistoon ja testaavat takuuvarmasti pelaajan taidot sekä palkitsevat hyvät lyönnit reilulla tavalla.”

Pinjametsän ympäröimä Gloria Verde-hotelli on loistava valinta Belekin lomalle. Verdessä majoitut huippuluokan hotellissa, joka samaan aikaan on kuitenkin viihtyisä ja tunnelmallinen. Ja huippuluokan kentät löytyvät vain lyhyen shuttle-matkan päästä.
Glorian New Coursen väylät kiertelevät suurten pinjapuiden keskellä ja kentällä on neljän ison tekojärven lisäksi mm. 67 bunkkeria. Muutaman pitkän par-4 väylän vastapainona on lyhyehköjä par-4 ja par-5 väyliä. Tarkkuutta vaativa Old Course on puolestaan kapeahko championship-kenttä, jonka väyliä varjostavat pinjapuut. Old on erittäin selkeä ja kaunis puistokenttä.

Gloria on Turkin suurin klubi 45 väylällään, ja myös sen hienosti suunniteltu 9-reikäinen verde-kenttä yllättää positiivisesti. Upeiden kenttien lisäksi Glorian harjoitusmahdollisuudet ovat erinomaiset. Kierroksen kruunaa tyylikäs ja kodikas klubirakennus.

OnGolf Pelimatkat Gloria Golfiin

Hotelli: Gloria Golf resort
Ruokailut: all inclusive
Golf: 5 kierrosta/viikko
Lähtöpäivät: 14.11. ja 21.11.2021
Hinta: 1 viikko 1490 € ja 2 viikkoa 2590 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 230 €/vk

Kahden viikon matkoilla voit myös valita mukaan jonkun toisen Belekin hotelleistamme ja viettää molemmissa kohteissa viikon. Tämä varaus tulee tehdä asiakaspalvelumme kautta:
info@ongolf.fi | puh. 0300 870 520

Gloria Golf hotel *****

Lisätietoja: Lisätietoja: Korkeatasoinen, useista rakennuksista koostuva hotelli on monen Belekin kävijän suosikki. Hotelli on tunnettu hyvästä ja lämminhenkisestä palvelusta. Laajalla hotellin puutarha-alueella on kaksi uima-allasta ja hotellialueelta johtaa silta uimarannalle. Tyylikkäät oleskelutilat, kaksi buffetravintolaa ja kolme Á la carte -ravintolaa.

Hotellin kolme tasokasta golfkenttää sijaitsevat reilun kilometrin päässä ja niille on järjestetty ilmainen kuljetus. Golfpäivän päätteeksi voit vierailla hotellin kylpyläosastolla, jossa on uima-allas, sauna sekä turkkilainen sauna.  Hotellin vastaanoton yhteydessä on golfbägien säilytyshuone. Osa allas-alueista ja hotellin palveluista on suljettu talvikaudella riippuen sääolosuhteista. Yleisissä tiloissa on langaton internetyhteys.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi. All inclusive (sisältää virvoitus ja alkoholijuomat, ei vuosikertaviinejä, samppanjaa tai konjakkeja).

Lisämaksusta: 1) Huone yhdellle 2) Huone päärakennuksesta

Lisätietoja hotellista: Gloria Golf hotel

 

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 515
 • Lentokentälle: Antalya 1 h ja Gazipasa 2 h
 • Uimarannalla
 • golfbägin säilytys hotellin vastaantossa
 • maksuton wifi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Turkkiin matkustusasiakirjaksi passin, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Turkin suurlähetystöstä.

Matkalippu

Turkkiin lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 50 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Antalyan lentokentältä Belekiin on matkaa noin 45 km ja matka kestää noin tunnin. Gazipasan lentokentältä on Belekiin matkaa 150 km ja matka kestää reilu 2 tuntia.

Matkavaluutta

Liira. Turkissa valuuttana toimii liira, josta käytetään yleisesti lyhennettä TL. Matkavaluutaksi voi myös ottaa euroja pieninä seteleinä. Belekin kylän liikkeissä ja hotelleissa voit maksaa euroilla. Turkin liira (TRY) jakaantuu 100 kurusiin. Päivän kurssi www.forex.fi. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Palveluraha

Maan tapoihin kuuluu palvelurahan antaminen tarjoilijoille, kantajille, siivoojille sekä taksi- ja bussikuskeille.

Sähkö

230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

SYKSYN UUDELLEENKYLVÖT:

Uudelleenkylvöjen aikaan Belekissä vaihdetaan golfkenttien ruohotyyppiä. Tästä johtuen muun muassa väylien ja viheriöiden nurmi pidetään kentän avaamisen jälkeen normaaliolosuhteita pidempänä ja hitaampana. Kentillä on avaamisen jälkeen autonkäyttökielto. Alla uudelleenkylvöjen ja autonkäyttökieltojen tarkemmat aikataulut.

Gloria Verde: suljettu 21.9.-4.10.2021. Autonkäyttökielto 5.10-19.10.2021.

Gloria Old: suljettu 5.10.-20.10.2021. Autonkäyttökielto 21.10.-4.11.2021.

Gloria New: suljettu 21.10.-5.11.2021. Autonkäyttökielto 6.11.-20.11.2021.

Tutustu kenttään > Gloria New
Tutustu kentään > Goria Old
Tutustu kentään > Goria Verde
Pelimatka 14.11.-21.11.2021
 • 15.11. Old Course 09:06
 • 16.11. Verde Course 09:51/12.15
 • 17.11. Vapaapäivä
 • 18.11. New Course 09:06
 • 19.11. Old Course 08:57
 • 20.11. Tulossa
Pelimatka 21.11.-28.11.2021
 • 22.11. New Course 10:09
 • 23.11. Verde Course 09:42/12.06
 • 24.11. Vapaapäivä
 • 25.11. New Course 09:51
 • 26.11. Old Course 09:51
 • 27.11. Tulossa

Kuvagalleria

Videoita

Kartta

Varaa pelimatka:

14.11.2021
1 vko
Alk. 1490€
14.11.2021
2 vko
Alk. 2590€
21.11.2021
1 vko
Alk. 1490€

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot
 • Matkatavara ruumaan lennolla (23 kg)
 • Käsimatkatavara lennolla (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Gloria Golf- hotellissa
 • All inclusive
 • 5 green feetä/vk hotellin kentillä
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla 50 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone alkaen 230 €/viikko

Lentoaikataulu

Helsinki 07:30 > Gazipasa 12:25
Gazipasa 13:20 > Helsinki 16:20

Matkanvetäjät

Lauri Lemmelä

14.11. ja 21.11.2021

Pidetty hotelli jakautuu päärakennukseen ja puutarhan puolella oleviin rakennuksiin.

OnGolf Birdiet

Hotellissa on monipuoliset palvelut golfarille ja tekemistä löytyy varmasti täydentämään lomaohjelmaa.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

All inclusive-lomailun helppous viehättää ja kaikki ruoat ja juomat hotellissa sekä golfklubilla kuuluvat matkan hintaan.

OnGolf Birdiet

Matkalla on aina mukana suomalainen matkanvetäjä varmistamassa lomasi onnistumisen.

OnGolf Birdiet

Alueella on 16 tasokasta golfkenttää. Halutessasi voit vapaapäivänä varata green feen hotellin ulkopuoliselle kentälle.

OnGolf Birdiet

Lomalla pelataan 18-reikäisiä Gloria New ja Gloria Old kenttiä sekä 9-reikäistä Gloria Verden kenttää.

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matkaehdot

Haluamme että epävarmasta tilanteesta huolimatta, voit turvallisin mielin suunnitella tulevia matkoja. Tästä syystä tarjoamme joustavat peruutusehdot kaikkiin 2021 lähtöihin.

 • Matkan saa perua kuluitta 60 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa kohdetta tai lähtöpäivää kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa lähtijöiden nimiä kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Jos perumme matkasi koronatilanteen johdosta saat aina kaikki maksut täysimääräisenä takaisin
 • Peruutustilanteessa palautamme maksusi 7 vrk kuluessa.

Nämä ehdot ovat automaattisesti voimassa kaikkiin lähtöihimme 31.12.2021 asti ellei matka-esittelyssä muuten lue.

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.

Tutustu Yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdotYleiset matkapakettiehdot