Portugali

Algarve

Tämä yhdentoista päivän syysmatka vie sinut Etelä-Portugalin aurinkoisille kentille

OnGolf järjestää lokakuun puolessa välissä Portugalin ystäville todellisen herkkutarjoilun. Yhdentoista päivän aikana pelaat Algarven alueen parhaita väyliä sekä nautit eteläisen Portugalin upeasta säästä ja rennosta tunnelmasta. Upean golfin lisäksi tutustut tietenkin alueen kuuluisaan ruokakulttuuriin.

 

"Vierailu paikallisilla markkinoilla ja kauppakujilla sekä alueen parhaita antimia tarjoilevissa ravintoloissa kuuluvat tärkeänä osana pelipäivien iltaohjelmaan."

Matkan golfkattaus on todella monipuolinen, sillä yhdentoista päivän aikana pelataan kahdeksan kierrosta laatugolfia. Kaksi päivistä vietetään Quinta da Rian golfresortissa, jossa on kaksi paljon kiitosta saanutta 18-reikäistä kenttää.  Ria ja Cima -kentät ovat upean luonnonpuiston alueella ja tarjoavat golfhaasteiden lisäksi huikeita näkymiä merelle.

Severiano Ballesterosin suunnittelema Quinta do Vale toimii näyttämönä kahden golfpäivän peleille. Matkan kohokohta on kierros Jack Nicklausin Monte Reissä, jota arvostetaan Algarven ykköskentäksi. Benamorin idyllinen kenttä on puolestaan aivan Taviran läheisyydessä ja 27-reikäinen Castro Marim golf Espanjan rajan vieressä.

Syksyn golfmatkalle matkustetaan suoralla lennolla Lissaboniin, josta on parin tunnin bussimatka Algarveen. Matkan tukikohtana toimii historiallisen Taviran kaupungin sydämessä sijaitseva neljän tähden Vila Galé -hotelli. Matkan viimeinen yö nukutaan Lissabonissa aikaisen paluulennon vuoksi.

Laadukkaiden huoneiden lisäksi Vila Galéssa on oma viihtyisä ravintola ja baari sekä ulkouima-allas. Hyvin varustellun kuntosalin ja kylpylän lisäksi alueen upeat hiekkarannat ovat aivan lähistöllä.

OnGolf Pelimatkat Lagosiin

Hotelli: Vila Gale Tavira
Ruokailut: aamiainen ja 5 illallista
Golf: 8 kierrosta golfia
(2 x Quinta do Vale, 2 x Castro Marim, 1 x Benamor, 2 x Quinta Ria/Cima, 1 x Monte Rei)
Lähtöpäivät: 23.10.2021
Hinta: 2390 €/11 vrk
Yhden hengen huoneen lisämaksu: 360 €/11 vrk

Vila Gale Tavira ****

Lisätietoja: Vila Gale Tavira on neljän tähden hotelli, joka sijaitsee Taviran historiallisen kaupungin sydämessä. Hotelli on saanut inspiraatiota sisustukseensa Arabialaisesta maailmasta ja hotellin yleisisää tiloissa onkin käytetty paljon värejä, erilaisia materiaaleja ja koristeellisia yksityiskohtia. Huoneet ovat tilavat, niissä on langaton wifi ja laattalattiat. Hotellin muihin palveluihin kuuluu spa, kuntosali sekä ravintola ja baari. Hotellis sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta.

Lisätietoa huoneista: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi.

Lisämaksusta: Yhden hengen huone

Lisätietoja hotellista: Vila Gale Tavira

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 268
 • Lentokentälle n. 300 km
 • keskustaan 100 m
 • maksuton wifi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Portugaliin matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Portugalin suurlähetystöstä.

Matkalippu

Portugaliin lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 50 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Lissabonin lentokentältä hotelliin on n. 300 km, Matka kestää noin 3 tuntia.

Matkavaluutta

Portugalin valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Quinta do Vale
Tutustu kentään > Castro Marim
Tutustu kentään > Benamor
Tutustu kentään > Quinta Ria/Cima
Tutustu kenttään > Monte Rei
Pelimatka 23.10.-3.11.2021
 • 24.10. Quinta Cima 09:30
 • 25.10. Castro Marim 09:35
 • 26.10. Benamoir 09:28
 • 27.10. Vapaapäivä
 • 28.10. Quinta do Vale 10:10
 • 29.10. Quinta da Ria 09:38
 • 30.10. Castro Marim 09:35
 • 31.10. Monte Rei Golf 11:36
 • 1.11. Tulossa

Kuvagalleria

Videoita

Kartta

Varaa pelimatka:

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Pelimatkan hintaan sisältyy:

 • Lennot Finnair Helsinki-Lissabon-Helsinki
 • Matkatavara lennolla (23 kg)
 • Käsimatkatavara lennolla (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset Lissabon-Algarve-Lissabon
 • Majoituksen hotelli Vila Gale Tavirassa
 • Yöpyminen Lissabonissa matkan viimeinen yö
 • Aamiainen ja 5 illallista
 • 8 kierrosta golfia (2 x Quinta do Vale, 2 x Castro Marim, 1 x Benamor, 2 x Quinta Ria/Cima, 1 x Monte Rei)
 • Golfkenttäkuljetukset
 • Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen matkatavara ruumaan 50 €/meno-paluu
 • Huone yhdelle 360 €

Lentoaikataulu

Helsinki 08:00 > Lissabon 10:50
Lissabon 06:35 > Helsinki 13:15

Taviran vanha kaupunki huokuu Portugalin historiaa ja arabialaista tunnelmaa.

OnGolf Birdiet

Pääset pelaamaan jopa kuudella eri kentällä. Tällä matkalla ei tule tylsää.

OnGolf Birdiet

Alueella on paljon nähtävää. Vapaapäivinä voit tutustua Taviran vanhaan kaupunkiin.

OnGolf Birdiet

Matkalla on aina mukana suomalainen matkanvetäjä varmistamassa lomasi onnistumisen.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Viimeinen yö yövytään Lissabonissa. Pääset siis näkemään myös pääkaupungin sykettä.

OnGolf Birdiet

Päätä golfkautesi Portugalin auringossa!

OnGolf Birdiet

Matkaehdot

Haluamme että epävarmasta tilanteesta huolimatta, voit turvallisin mielin suunnitella tulevia matkoja. Tästä syystä tarjoamme joustavat peruutusehdot kaikkiin lähtöihin 31.5.2022 asti.

 • Matkan saa perua kuluitta 60 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa kohdetta tai lähtöpäivää kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa lähtijöiden nimiä kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Jos perumme matkasi koronatilanteen johdosta saat aina kaikki maksut täysimääräisenä takaisin
 • Peruutustilanteessa palautamme maksusi 7 vrk kuluessa.

Nämä ehdot ovat automaattisesti voimassa kaikkiin lähtöihimme 31.5.2022 asti ellei matka-esittelyssä muuten lue.

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.

Tutustu Yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdotYleiset matkapakettiehdot