Antti Vaalaksen ja Riku Soravuon opetusmatka

Belek | Gloria Verde | 16.11.-23.11.2024

Antti Vaalaksen ja Riku Soravuon kanssa Belekin upeaan Gloria Verdeen!

Yksi Belekin arvostetuimmista golfresorteista Gloria Golf Club ja etenkin sen Verde-hotelli on jo monen suomalaisgolfarin kestosuosikki. Täällä vietät lomaa modernissa ja tasokkaassa ympäristössä ja pääset nauttimaan Belekin parhaista väylistä. 

“Gloriassa on tarjolla 45 golfreikää, erinomaiset harjoitusalueet sekä arvostettu all inclusive-hotelli.”

Glorian kentille tunnusomaista on väylien reunojen kauniit pinjapuut, jotka luovat ainutlaatuisen tunnelman kentille. Old ja New -kentät ovat suunnittelultaan onnistuneita täysiverisiä kilpakenttiä. Ne tarjoavat kuitenkin pelinautintoja myös vähemmän pelanneille, kunhan malttaa valita itselleen sopivat tiit.

Pinjametsän ympäröimä Gloria Verde-hotelli on loistava valinta Belekin lomalle. Verdessä majoitut huippuluokan hotellissa, joka samaan aikaan on kuitenkin viihtyisä ja tunnelmallinen. Ja huippuluokan kentät löytyvät vain lyhyen shuttle-matkan päästä.

Glorian klubillla on kaikkiaan 45 väylää: Turkin parhaimpiin arvostetut Old ja New sekä mainio yhdeksänreikäinen Verde. Pelattavaa ja mielenkiintoa riittää pidemmänkin pelimatkan ajaksi. Glorian väylät ja viheriöt ovat tunnettu hyvästä kunnostaan. All inclusive on voimassa myös klubilla pelipäivinä.

Rikun ja Antin matkojen ryhmäkoko on rajattu siten että kaikki pelaavat vähintään yhden kierroksen jommankumman kanssa. Matkat pähkinänkuoressa vetäjiltä kysyttäessä: olla porukka jota yhdistää into golfiin, ylläpidetään rento ja hauska meininki, kuitenkin siten että treeniaika harjoitellaan tosissaan koittaen oikeasti oppia jotain omasta pelistä.

Matkojen päiväohjelma on selkeä. Golfpäiviin kuuluu noin 1,5 h treeniä ja 18 reikää golfia. Treeneissä keskitytään perustaitoihin: lähtöasento, ote, linjaus ja tasapaino. Myös lähipeliharjoitteluun panostetaan. Treenit järjestetään joko peliä ennen tai jälkeen, tarkista viikko-ohjelmasta.

Antti Vaalaksen ja Riku Soravuon opetusmatka Belekissä

Hotelli: Gloria Verde
Ruokailut: All inclusive
Golf:  5 kierrosta/viikko (Old Course, New Course ja Verde Course)
Lähtöpäivä: 16.11.2024
Hinta: 1 viikko alkaen 2095 €
Kahden hengen huone yhdelle +385 €/viikko

Gloria Verde Resort *****

Lisätietoja: Tyylikäs useista rakennuksista koostuva Gloria Verde Resort sijaitsee puutarhamaisissa maisemissa pinjametsikön keskellä. Hotelli on tunnelmaltaan rauhallisempi kuin monet muut alueen hotellit. Glorian golfklubi sijaitsee vajaan kilometrin päässä hotellilta, ja sinne on järjestetty ilmainen kuljetus. Hotellin tasokas all inclusive ja viihtyisät oleskelutilat tarjoavat hyvät puitteet onnistuneeseen golflomaan.

Hotellilla on kaksi Á la carte –ravintolaa, buffetravintola sekä kahvila. Hotellilla on hyvätasoinen Thalassoterapiakeskus, jossa on mm. merivesiallas, sauna ja turkkilainen sauna. Osa allas-alueista ja hotellin palveluista on suljettu talvikaudella riippuen sääolosuhteista. Yleisissä tiloissa on langaton internetyhteys.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi. All inclusive (sisältää virvoitus ja alkoholijuomat, ei vuosikertaviinejä, samppanjaa tai konjakkeja).

Lisämaksusta: 1) Huone yhdellle

Lisätietoja hotellista: Gloria Verde hotel

 

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 272
 • Lentokentälle: Antalya 1 h ja Gazipasa 2 h
 • Uimarannalla
 • golfbägin säilytys klubilla
 • maksuton wifi

Kohdeinfo

Suomen kansalainen tarvitsee Turkkiin matkustusasiakirjaksi passin, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Turkin suurlähetystöstä.

Henkilökohtaiset lääkkeet ja maahantulomuodollisuudet

Ota käyttämiesi reseptilääkkeiden resepteistä mukaan englanninkielinen käännös. Mikäli mukanasi on muita vahvoja lääkkeitä, sinulta saatetaan pyytää englanninkielinen lääkärintodistus, josta ilmenee, että kyseessä olevan lääkkeen käyttäminen on sinulle välttämätöntä. Lisätietoja 

Matkalippu

Turkkiin lennetään OnGolfin tilauslennoilla, joita operoi SunExpress.

Lähtöselvitys SunExpressin lennolle tehdään lähtöselvitystiskillä lentokentällä. Lähtöselvitystä varten tarvitset vain oman passisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

OnGolfin tilauslennoilla SunExpressillä matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 20 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka enimmäispaino on 8 kg.

Golfbägin kuljetuksen hinta lennolla on 60 € meno-paluu. Golfbägi saa painaa 15 kg.

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Antalyan lentokentältä Belekiin on matkaa noin 45 km ja matka kestää noin tunnin.

Matkavaluutta

Turkissa valuuttana toimii liira, josta käytetään yleisesti lyhennettä TL. Matkavaluutaksi voi myös ottaa euroja pieninä seteleinä. Belekin hotelleissa ja golfkentillä käytetään yleisesti euroja. Belekin kylän liikkeissä ja hotelleissa voit maksaa euroilla. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Sähkö

230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfopettajat suunnittelevat päivä- ja viikko-ohjelman osallistujien mukaan. Seuraavan päivän opetusaikataulun ja starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Opetusmatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ensimmäisistä tiiajoista. All inclusive on voimassa myös Glorian golfklubilla.

Matkojen päiväohjelma on selkeä. Golfpäiviin kuuluu noin 1,5 h treeniä ja 18 reikää golfia. Treeneissä keskitytään perustaitoihin: lähtöasento, ote, linjaus ja tasapaino. Myös lähipeliharjoitteluun panostetaan. Treenit järjestetään joko peliä ennen tai jälkeen. Katso alta tarkemmin.

Tutustu kenttään > Gloria New
Tutustu kentään > Gloria Old
Tutustu kentään > Gloria Verde
Opetusmatka 16.-23.11.2024
 • 17.11. Old Course 09:12
 • 18.11. Verde Course 09:06 + 11:12
 • 19.11. Old Course 09:06
 • 20.11. Vapaapäivä
 • 21.11. New Course 09:06
 • 22.11. Verde Course 10:45 + New Course 13:00

Alustavat ensimmäiset lähtöajat. Treenit iltapäivisin kierroksen ja lounaan jälkeen.

Kuvagalleria

Junnu EM-kisoissa Talissa vuonna -83

Rikun ja Antin pitkä yhteinen historia golfmatkojen vetäjinä ulottuu 90-luvulle asti. Jo sitä ennen he pelasivat vuosia kimpassa juniori- ja miesten maajoukkueissa. Nykyään kaksikko valmentaa Peuramaa Golfissa.

Varaa opetusmatka:

16.11.2024
1 vko
Alk. 2095€

Opetusmatkan hintaan sisältyy:

 • Suorat lomalennot SunExpressillä Helsinki-Antalya-Helsinki
 • Matkatavara ruumaan (20 kg) ja käsimatkatavara (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Gloria Verde -hotellissa
 • Golfkenttäkuljetukset
 • 5 green feetä hotellin kentiltä
 • All inclusive
 • Rangepallot opetuspäivinä
 • Antin ja Rikun opetus- ja vetäjäpalvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla 60 € /meno-paluu (15 kg)
 • Kahden hengen huone yhdelle +385 €/viikko

Lentoaikataulu

16.11. Helsinki 15:05 > Antalya 20:05
23.11. Antalya 11:00 > Helsinki 14:05

Matkanvetäjät

Antti Vaalas ja Riku Soravuo

Kaksi 18-reikäistä ja yksi 9-reikäinen kenttä takaavat monipuolisen peliohjelman lomalle.

OnGolf Birdiet

Tasokas, 5-tähden hotelli saa ongolf-matkalaisilta vuosi toisensa jälkeen erinomaista palautetta.

OnGolf Birdiet

Hotelli sijaitsee rauhallisessa miljöössä pinjapuiden ja ison puutarhan keskellä.

OnGolf Birdiet

Huippuluokan opetusta huippuluokan kohteessa

OnGolf Birdiet

All inclusive-lomailun helppous viehättää ja kaikki ruoat ja juomat hotellissa sekä golfklubilla kuuluvat matkan hintaan.

OnGolf Birdiet

Alueella on 16 tasokasta golfkenttää. Halutessasi voit vapaapäivänä varata green feen hotellin ulkopuoliselle kentälle.

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot