Tommi Laitto opetusmatka

Portugali | Quinta da Marinha

Laiton opetusmatka Quinta da Marinhaan

Upealla golf- ja loma-alueella, vain puolisen tuntia Lissabonista sijaitseva tasokas Quinta da Marinhan hotelli on uusittu vuoden 2020 aikana. Portugalin tunnetuimpiin golfresorteihin lukeutuva viiden tähden hotelli on monen suosikkikohde juuri sijaintinsa ja hienojen pelimahdollisuuksien takia.

“Quinta da Marinhassa on helppo lomailla. Golfin lisäksi hotellin läheisyydessä on paljon nähtävyyksiä ja hieno kattaus huippuravintoloita.”

Aivan Cascaisin ja Estorilin läheisyydessä sijaitsevan golfkentän läheisyydestä löytyy paljon nähtävää ja mm. erinomaisia merenherkkuja tarjoavia ravintoloita. Cascaisissa vanhan kalastajakylän tunnelma kohtaa modernit palvelut ja ostosmahdollisuudet. Myös viereinen Estorilin Casino on alueen kuuluisa maamerkki.

Hotellin oma, pinjapuiden reunustama puistokenttä on Robert Trent Jonesin käsialaa. Kiehtovien väylien lisäksi tarjolla on postikorttimaisemat Atlantille ja Sintran vuoristoon. Jokainen väylä on mieleenpainuva ja kentälle on aina mukava palata. Trent Jones haastaa golfarin korotettujen viheriöiden sekä hienosti sijoitettujen bunkkereiden ja vesiesteiden kautta.

Viikon aikana vieraillaan myös Euroopan eturivin kenttiin kuuluvalla The Oitavos Dunesilla, joka on tuttu mm. Euroopan Tourin kenttänä.

Tommin valmennuksen päätavoitteena on löytää jokaiselle pelaajalle hallittu ja helposti toistettava lyönti. Opetusmatkalla keskitytään taitojen viemiseen kentälle ja pelaamisesta nauttimiseen. Tommi pelaa jokaisen matkalla olevan kanssa samassa ryhmässä vähintään yhdeksän väylää. Tämän lisäksi harjoitusalueilla käydään läpi golfin eri osa-alueet päivittäin kahden tunnin mittaisissa treeneissä.

Tervetuloa mukaan viihtymään, rentoutumaan ja lisäämään omaa tietotaitoa golfissa!

Laiton opetusmatka Quinta da Marinhassa

Hotelli: Onyria Quinta da Marinha
Ruokailut: Buffetaamiaiset 
Golf:  5 kierrosta/6 vrk (4 x Quinta da marinha ja 1 x Oitavos)
Lähtöpäivä: 6.11.2021
Hinta: 6 vrk 1490 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 170 €/6 vrk

Onyria Quinta da Marinha *****

Lisätietoja: Viiden tähden Onyria Quinta da Marinha on kokenut kasvojenkohotuksen vuoden 2020 aikana, ja palvelee jatkossa entistäkin laadukkaampana golfhotellina. Puolisen tuntia Lissabonin lentokentältä sijaitseva kohde on saanut erityistä kiitosta hyvästä ja ystävällisestä palvelustaan.

Hotellista löytyy tyylikäs kylpyläosasto ja golfin lisäksi hotellialueella on mm. tenniskenttiä. Ravintoloita hotellialueella on neljä. Upeiden hotellihuoneiden lisäksi tarjolla on huoneistoja.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke. Puolihoito. 5 green feetä/viikko.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle.

Lisätietoja hotellista: Onyria Quinta da Marinha

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 188
 • Lentokentälle noin 35 km
 • Lissabon noin 25 km
 • maksuton wifi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Portugaliin matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Portugalin suurlähetystöstä.

Matkalippu

Portugaliin lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin, voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 50 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Lissabonin lentokentältä Cascaihin on n. 35 km, matka kestää noin puoli tuntia.

Matkavaluutta

Portugalin valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Peliohjelma

Golfopettajat suunnittelevat päivä- ja viikko-ohjelman osallistujien mukaan. Seuraavan päivän opetusaikataulun ja starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Opetusmatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ensimmäisistä tiiajoista.

Tutustu kenttään > Quinta da marinha
Tutustu kentään > Oitavos
Opetusmatka 6.11.-12.11.2021
 • 7.11. Opetus 9:00 ja startit Quinta da Marinha 13:05
 • 8.11. Opetus 9:00 ja startit Quinta da Marinha 12:01
 • 9.11. Opetus 9:00 ja startit Quinta da Marinha 12:01
 • 10.11. Opetus 16:00 ja startit Quinta da Marinha 10:57
 • 11.11. Startit Oitavos 11:00

Kuvagalleria

Kartta

Minni & Roope Golf School -tiimi tarjoaa golfopetusta kaiken tasoisille pelaajille. Haluamme auttaa jokaista golfaria löytämään oman potentiaalinsa pelaajana sekä inspiroivan opetuksen myötä synnyttää entistä suurempaa nautintoa jokaisen omaan harjoitteluun ja pelaamiseen.

Varaa opetusmatka:

06.11.2021
6 pv
Alk. 1490€

Opetusmatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Lissabon-Helsinki
 • 1 x matkatavara 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg
 • Lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset
 • Majoitus Onyria Quinta da Marinha *****
 • Buffetaamiainen
 • Tervetuloillallinen
 • Päättäjäisillallinen ruokajuomineen
 • 5 kierrosta golfia (4 x Quinta da Marinha ja 1 x Oitavos)
 • PGA Pro Tommi Laiton opetus- ja matkanjohtajapalvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen matkatavara ruumaan 50 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone alkaen 170 €/6 vrk

Lentoaikataulu

Helsinki 18:20 > Lissabon 21:15
Lissabon 06:35 > Helsinki 13:15

Matkanvetäjät

Tommi Laitto

Vain 20 minuutin junamatkan päässä Lissabonista

OnGolf Birdiet

Kaksi eri pelattavaa kenttää tuovat mukavan lisän peliohjelmaan.

OnGolf Birdiet

Cascais ja Estoril tarjoavat tarjoavat tekemistä ja lukuisia hyviä ruokapaikkoja.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Vapaapäivänä voit tehdä retken Lissaboniin.

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matkaehdot

Haluamme että epävarmasta tilanteesta huolimatta, voit turvallisin mielin suunnitella tulevia matkoja. Tästä syystä tarjoamme joustavat peruutusehdot kaikkiin 2021 lähtöihin.

 • Matkan saa perua kuluitta 60 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa kohdetta tai lähtöpäivää kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa lähtijöiden nimiä kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Jos perumme matkasi koronatilanteen johdosta saat aina kaikki maksut täysimääräisenä takaisin
 • Peruutustilanteessa palautamme maksusi 7 vrk kuluessa.

Nämä ehdot ovat automaattisesti voimassa kaikkiin lähtöihimme 31.12.2021 asti ellei matka-esittelyssä muuten lue.

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.

Tutustu Yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdotYleiset matkapakettiehdot