Tommi Laiton Opetusmatka

Oliva Nova, Espanja 5.-12.12.2024

Oliva Nova tarjoaa laadukasta golfia välimerellisissä tunnelmissa

Oliva Nova on moderni ja arvostettu golfhotelli Valencian ja Alicanten puolessavälissä, mikä on manner-Espanjan säävarminta aluetta. Hiljattain uusitun hotellin golfkentän on suunnitellut legendaarinen Seve Ballesteros. Oliva Novassa vietät varmasti rentouttavan golfloman sekä nautit Välimeren maisemista ja alueen parhaista makuelämyksistä.

"Vapaailtoina löydät hotellin läheisyydestä mukavia ravintoloita, joissa pääset kokemaan lisää paikallisia makuelämyksiä ja tunnelmaa."

Oliva Novan golfresort sijaitsee parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Denian kaupungista ja tunnin päässä Alicanten lentoasemalta. Tässä tunnelmallisessa espanjalaisessa hotellissa pääset kokemaan paikallista tunnelmaa. Hotelli koostuu useammista rakennuksista, jotka yhdessä puutarhan kanssa muodostavat rauhaisan piha-alueen. Tämä hotelli on aktiivilomailijalle erinomainen kohde, sillä golfin lisäksi lomaan voi yhdistää vaikka padelia, tennistä tai ratsastusta.

Ballesterosin vuonna 1995 suunnittelema Oliva Nova tarjoaa lomagolfia parhaimmillaan: leveitä upeasti muotoiltuja väyliä, hienoja viheriöalueita ja lisämausteena sopivasti haasteita. Seve on sijoittanut vesiesteet taitavasti niin, että ne laittavat pelaajan miettimään tarkasti mailavalintojaan. Oliva Nova on kenttänä varsin tasainen, joten se sopii hyvin myös käveltäväksi.

Vierailukenttänä pelattava La Sella on 27-reiän laadukas kokonaisuus, ja kaikki ysit tarjoavat keskenään erilaisen kokemuksen. Kenttä pidetään hyvässä kunnossa ja tuo mukavaa vaihtelua kotikentälle. Myös La Sella on hyvin käveltävissä.

Oliva Novan resortissa on ravintoloita, joissa pääset nauttimaan kansainvälisen keittiön parhaista annoksista sekä tietenkin paikallisista herkuista. Pelipäivien jatkopelit on kiva pelata joko allasterassilla, rantabaarissa tai irlantilaisessa pubissa. Tyylikkäässä hotellissa on laguunityylinen uima-allas ja spa sekä hotellin oma uimaranta.

Tommin valmennuksen päätavoitteena on löytää jokaiselle pelaajalle hallittu ja helposti toistettava lyönti. Opetusmatkalla keskitytään taitojen viemiseen kentälle ja pelaamisesta nauttimiseen. Tommi pelaa jokaisen matkalla olevan kanssa samassa ryhmässä vähintään yhdeksän väylää. Tämän lisäksi harjoitusalueilla käydään läpi golfin eri osa-alueet päivittäin kahden tunnin mittaisissa treeneissä.

Tervetuloa mukaan viihtymään, rentoutumaan ja lisäämään omaa tietotaitoa golfissa!

Tommi Laiton opetusmatka Oliva Novaan 5.-12.12.

Hotelli: Oliva Nova Beach & Golf Resort
Ruokailut: Aamiaiset ja 4 illallista
Golf: 5 kierrosta golfia (4 x Oliva Nova ja 1 x La Sella)
Matka-aika: 5.-12.12.2024
Hinta: 1640 €
Kahden hengen huone yhdelle +290 €/viikko

Oliva Nova beach & golf resort****

Lisätietoja: Tyyliltään raikas ja moderni espanjalaishotelli, jonka huoneissa on hyvin tilaa asua. Oikea aktiivilomailijan paratiisi, jossa golfin lisäksi pääsee harrastamaan ainakin tennistä, padelia, ratkastusta ja pyöräilyä. Myös spa-osasto on erinomainen lisä harrastuspäivän päätteeksi rentoutumiseen. Hotellilla on useita ravintoloita, joissa nauttia espanjalaisia herkkuja.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc , parveke tai terassi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle

Lisätietoja hotellista: Oliva Nova beach & golf resort

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 205
 • Lentokentälle n. 1,5 h
 • Uimarannalla
 • Maksuton wifi huoneissa

Viikko-ohjelma

Golfopettajasu jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Opetusmatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat. Pelipäivinä on tyypillisesti 2 tuntia harjoittelua ennen kierrosta.

Tutustu kenttiin:

> Oliva Nova
>La Sella

Opetusmatka 5.-12.12.2024
 • 6.12. Oliva Nova at 11:30
 • 7.12. Oliva Nova at 11:50
 • 8.12. Oliva Nova at 11:40
 • 9.12. Oliva Nova at 11:30
 • 10.12. Vapaapäivä
 • 11.12. La Sella at 12:32

Harkka-ajat noin klo 9-11

Kuvagalleria

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Lähtöselvitys Norwegianin lennolle tehdään lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle 3-7 vrk ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä..

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Norwegianin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Lisäksi matkustamoon saa ottaa kaksi käsimatkatavaraa, joiden yhteispaino ei saa ylittää 10 kg. Yhden käsimatkatavaroista saa laittaa matkatavarahyllylle ja sinne laitettavan laukun mitat saavat olla enintään 55 x 40 x 23 cm. Toinen käsimatkatavaroista on sijoitettava edessä oleva penkin alle ja sen mitat saavat olla enintään 30 x 38 x 20 cm.

Golfbägi on aina erikoismatkatavara, joka on ostettava erikseen. Laukkua ei voi vaihtaa veloituksetta golfbägiin. Golfbägin hinta etukäteen OnGolfilta ostettuna on 70 € meno-paluu (max 23 kg).

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkasi hintaan. Alicanten lentokentältä Oliva Novaan on matkaa noin 110 km ja matka kestää n. 1,5 tuntia.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Minni & Roope Golf School -tiimi tarjoaa golfopetusta kaiken tasoisille pelaajille. Haluamme auttaa jokaista golfaria löytämään oman potentiaalinsa pelaajana sekä inspiroivan opetuksen myötä synnyttää entistä suurempaa nautintoa jokaisen omaan harjoitteluun ja pelaamiseen.

Varaa opetusmatka:

05.12.2024
1 vko
Alk. 1640€

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Opetusmatkan hintaan sisältyy:

 • Norwegianin lennot Helsinki-Alicante-Helsinki
 • Käsimatkatavara 10 kg ja 1 x matkalaukku ruumaan 23 kg
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Golfkenttäkuljetukset
 • Majoitus hotelli Oliva Nova ****
 • Aamiaiset ja 4 illallista
 • 1 Spa käynti
 • 5 Green feetä (4 x Oliva Nova ja 1 x La Sella)
 • Opetusalueet 2 tuntia pelipäivinä
 • Rangepallot Oliva Novan kentällä
 • Manuaaliset kärryt Oliva Novan kentällä
 • Tommi Laiton opetus- ja matkanvetäjäpalvelut

Lisämaksusta:

 • Bägin kuljetus Norwegianin lennolla +70 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone +290 €

Lentoaikataulu

Helsinki 06:20 > Alicante 09:45
Alicante 10:30 > Helsinki 15:50

Matkanvetäjät

Tommi Laitto

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Viihtyisä 4-tähden hotelli levittäytyy viehättävälle puutarha-alueelle.

OnGolf Birdiet

Vapaapäivänä voit tehdä retken Denian viehättävään vanhaan kaupunkiin.

OnGolf Birdiet

Laadukas golfkenttä suoraan hotellin edustalla

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot