Henrikki Tolosen ja Petri Parviaisen opetusmatka

Espanja | Fairplay

Fairplay ihastuttaa Andalusialaisella aitoudellaan

Aurinkoinen Andalusia on ykkösosoite onnistuneelle golflomalle. OnGolfin opetusmatkojen uutuuskohde Fairplay Golf & Spa Resort täydentää hienosti Espanjan etelärannikon tarjontaa upealla, juuri modernisoidulla kentällä ja viiden tähden hotellilla. Henrikki Tolosen ja Petri Parviaisen laadukas opetus tekee golflomasta entistä antoisamman.

“Fairplay Resortin kenttää pidetään yhtenä alueen kauniimpana ja väyliltä avautuvat komeat maisemat. Vaikka oliivilehdossa kulkevan par 73-kentän väyliä varjostavat tammet ja mäntypuut, on tilaa avauksille hyvin.“

Vierailukenttänä toimiva Montecastillon golfkenttä on Jack Nicklauksen luoma huippukenttä. Montecastillo on rankattu Espanjan kärkikenttien joukkoon. Kenttä on tunnettu myös kauneudestaan ja sen väyliä reunustavat monipuolisesti paikalliseen ilmastoon kuuluvat kasvit ja kukat.

Opetusmatkan ohjelmaan kuuluu neljä kierrosta Fairplayn omalla kentällä ja yksi Montecastillon kentällä.

Fairplayn viehättävällä klubilla viihtyy mainiosti kierroksen jälkeen ja hyvätasoiset harjoittelumahdollisuudet kutsuvat jälkipelienkin jälkeen hiomaan lyöntejä. Välipäivänä on aikaa rentoutua resortin kauniissa spassa, josta avautuu suuret ikkunat suistoalueelle. Spa on kokemisen arvoinen, sillä se on saanut myös kansainvälistä tunnustusta. Tällä opetusmatkalla myös asutaan tyylikkäästi Superior Deluxe-tason huoneissa.

Andalusian ruoka- ja juomakulttuuri hakee vertaistaan. Pelimatkan puolihoitoon kuuluu aamiaisen lisäksi illalliset, joiden aikana pääsee nauttimaan resortin eri ravintoloiden herkkuja. Viikon aikana kannattaa myös vierailla 15 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevassa pienessä Benalupin kylässä, jossa pääset vielä näkemään aitoa Andalusialaista elämää.

Golfreissu yhden valmentajan seurassa on huippua, mutta vielä parempaa se on kahden huippuvalmentajan kanssa! Matkalla pelataan huippukentillä ja treeneissä Hank opettaa swingin ja pitkän pelin kannalta olennaisia asioita. Peten treeneissä aiheina ovat puttaaminen ja lähipeli. Tällä matkalla saat apua omaan pelaamiseesi kokonaisvaltaisesti aina kenttäpelistä swingimekaniikkaan ja lähipeliin. Tämä superduo on valmentajien eliittiä ja tällä matkalla viihdyt varmasti!

Henrikki Tolosen ja Petri Parviaisen opetusmatka Fairplayhin

Hotelli: Fairplay Golf & Spa Resort
Ruokailut: Puolihoito (buffetaamiaiset ja -illalliset)
Golf: 5 green feetä/viikko (4 x Fairplay ja 1 x Montecastillo)
Lähtöpäivät: 23.3.2023
Hinta: 1 viikko 1890 € jaetussa Superior Deluxe-huoneessa.
Yhden hengen huoneen lisämaksu 300 €/vk

Fairplay Golf & Spa resort *****

Lisätietoja: Fairplay Golf & Spa Resort sijaitsee kahden tunnin ajomatkan päässä Malagan lentokentältä. Pieni ja viehättävä Benalipin kylä on kilometrin päässä hotellista. Laajahkolle alueelle levittäytynyt hotelli kostuu useasta rakennuksesta ja sen huoneet on sisustettu andalucialaiseen, aasialaiseen tai afrikkalaiseen teemaan. Kylämäiseen malliin rakennetut Fairplay resortin huoneet sijaitsevat vastaanoton ympärillä. Tunnelma on rauhallinen ja maisemat hotellin edessä ovat lumoavat. Edessä avautuu yhdet Espanjan suurimmista riisiviljelmistä. Yleiset tilat ovat harmoniset ja tyylikkäät. Hotellin kauniista SPA:ssa avautuu suuret ikkunat suistoalueelle. SPA on kokemisen arvoinen, sillä se on saanut myös kansainvälistä tunnustusta. Matkasi hintaan kuuluu yksi ilmainen SPA käynti.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen Superior Deluxe -huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc. Hotellihuoneisin kuljetaan aina ulkokautta.

Lisämaksusta: 1) Deluxe Suite -huone parvekkeella

Lisätietoja hotellista: Fairplay Golf & Spa resort

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 134
 • Lentokentälle n. 2 h
 • golfbägin säilytys klubilla
 • maksuton wifi huoneissa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetään Norwegianin reittilennolla. Lähtöselvitys Norwegianin lennolle tehdään lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Yksi matkalaukku saa painaa korkeintaan 23 kg. Jos olet varannut golfbägin kuljetuksen, saat laittaa ruumaan golfmatkasuojan, jonka enimmäispaino on 23 kg. Bäginkuljetuksen voi varata OnGolfilta 30 vrk ennen lähtöä asti.

Lisäksi matkustamoon saa ottaa kaksi käsimatkatavaraa, joiden yhteispaino ei saa ylittää 10 kg. Yhden käsimatkatavaroista saa laittaa matkatavarahyllylle ja sinne laitettavan laukun mitat saavat olla enintään 55 x 40 x 23 cm. Toinen käsimatkatavaroista on sijoitettava edessä oleva penkin alle ja sen mitat saavat olla enintään 30 x 38 x 20 cm.

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkan hintaan ja Malagan lentokentältä hotelliin matka kestää noin 2 tuntia.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Peliohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Opetusmatkoilla opetetaan pääsääntöisesti aamupäivisin ja golfkierrokset alkavat puolen päivän aikoihin.

Tutustu kenttään > Fairplay Golf
Tutustu kenttään > Montecastillo Golf
Opetusmatka 23.3.-30.3.2023
 • 24.03. Fairplay 13:50
 • 25.03. Fairplay 12:00
 • 26.03.Montecastillo 11:50
 • 27.03. Vapaapäivä
 • 28.03. Fairplay 11:30
 • 29.03. Fairplay 11:40

Kuvagalleria

Videoita

Kartta

Henrikki ”Hank” Tolonen on toiminut golfopettajana ja -valmentajana jo yli 20 vuotta. Hankin intohimo on kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti ja olla sitä kautta joka päivä parempi valmentaja kaikentasoisille pelaajille.

Petri ”Pete” Parviaisen erikoisosaaminen on puttaamisessa ja lähipelissä.  Senior AimPoint-kouluttajana sekä puttaamiseen erikoistuneena valmentajana Pete osaa auttaa löytämään yksinkertaisen ja toistettavan tavan liikuttaa putteria ja lähettää pallo oikeaan suuntaan viheriöllä. Matkan treeneissä opit myös pituudenhallintaa ja greeninlukua.

Varaa opetusmatka:

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Opetusmatkan hintaan sisältyy:

 • Norwegianin lennot Helsinki-Malaga-Helsinki 
 • 1 x matkalaukku 20 kg ja käsimatkatavara 10 kg 
 • Lentokenttäkuljetukset 
 • Majoituksen Fairplay Golf Resortin Superior Deluxe-huoneessa
 • Puolihoito (buffetaamiainen ja illallinen)
 • 1 illallinen á la Carte -ravintolassa
 • 5 kierrosta (4 x Fairplay ja 1 x Montecastillo)
 • Kuljetukset Montecastillon kentälle
 • Ilmaiset rangepallot ja kärryt
 • 1 ilmainen spa käynti (suositellaan ennakkovarausta)

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla +70 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone +300 €/viikko
 • Deluxe-suite, jossa parveke +100 €/henkilö/viikko

Lentoaikataulu

Helsinki 09:30 > Malaga 13:15
Malaga 11:00 > Helsinki 16:35

Kauniin luonnon ympäröimä golfkeskus sijaitsee Gibraltarin salmen läheisyydessä.

OnGolf Birdiet

Aidon andalusialaisen tunnelman luovat resortin valkoiset rakennukset, jotka kunnioittavat alueen perintöä.

OnGolf Birdiet

Upea hotelli on tasoltaan viisi tähteä.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Palkittu Spa-osasto, jossa voit rentoutua kierroksen jälkeen

OnGolf Birdiet

Golfkentälle ei tarvita erillisiä kuljetuksia vaan Fairplayn kenttä lähtee suoraan hotellin edestä.

OnGolf Birdiet

Kerran viikon aikana käydään pelaamassa myös Montecastillo Golf.

OnGolf Birdiet

Pete ja Hank takaavat loistavan opetuksen ja rennon tunnelman

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.