Tolosen ja Laakkosen opetusmatka

Turkki | Belek, Sirene

Tolosen ja Laakkosen opetusmatka Belekiin

Belek tunnetaan välimeren parhaana golfkohteena jossa kentät ovat aina erinomaisessa kunnossa.  Hyvätasoinen Sirene sijaitsee Belekin läntisessä osassa ja hemmottelee golfaajaa kahdella tasokkaalla golfkentällä.

"Sirene-hotelli on kuuluisa ystävällisestä ja hyvästä palvelusta"

Hyvätasoinen Sirene-hotelli sijaitsee vehreän pinjametsän keskellä välimeren rannalla. Tunnelmallisen hotellin lisäksi tarjolla on erinomaiset kentät ja laadukas all inclusive -paketti. Golfkierroksen jälkeen voit rentoutua hotellin kylpyläosastolla, josta löytyvät mm. kuntosali, uima-allas, sauna ja turkkilainen sauna. 

Pasha on Antalya Golfin kahdesta kentästä helpompi, kypsään ikään ennättänyt puistokenttä, jolle on ominaista dogleg-väylät, hyvin sijoitellut bunkkerit ja breikkaavat viheriöt. PGA Sultan on yksi alueen parhaista kentistä. Kentän on suunnitellut David Jones yhdessä European Golf Designin kanssa. Suurin osa väylistä kiertelee pinjametsän keskellä ja monia väyliä reunustavat vesiesteet.

Opetusviikon aikana on tarjolla viisi vapaaehtoista klinikkatyyppistä opetustuntia. Lisäksi jokainen pääsee matkan aikana pelaamaan opettajien kanssa ja kentällä saat omaan peliisi tärkeitä vinkkejä.

Tolosen ja Laakkosen opetusmatka Sireneen

Hotelli: Sirene
Ruokailut: all inclusive
Golf: 5 kierrosta/viikko
Lähtöpäivä: 28.11.2021
Hinta: 1 viikko 1470 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 80 €/vk

Opettajina matkalla PGA Prot Henrikki Tolonen ja Toni Laakkonen (opettajien määrä saattaa muuttua osallistujien mukaan).

Sirene Belek Hotel ****

Lisätietoja

Hyvätasoinen Sirene sijaitsee Belekin läntisessä päädyssä ja hemmottelee golfaajaa kahdella tasokkaalla golfkentällä. Sultan ja Pasha -kentät starttaavat samalta klubirakennukselta, jonne on matkaa hotellilta noin kilometrin verran. Hotellilta on ilmainen kuljetus kahden oman kentän lisäksi myös Nationalin sekä TAT Golfin kentille.

Hotelli koostuu useista rakennuksista ja sijaitsee vehreän pinjametsän keskellä välimeren rannalla. Hotellin huoneet huoneet on remontoitu vuosina 2018-2019. Tyylikkäät yleiset tilat, neljä Á la carte -ravintolaa ja buffetravintola (Ala Carte ravintoloissa kattausmaksu 8-12 €/hlö). Golfkierroksen jälkeen voit hyödyntää hotellin kylpyläosaston palvelut, joihin kuuluvat mm. kuntosali, uima-allas, sauna ja turkkilainen sauna. Hotellin vastaanoton yhteydessä on golfbägien säilytyshuone. Osa allasalueista ja hotellin palveluista on suljettu talvikaudella. Yleisissä tiloissa on langaton internetyhteys.

Perushintaan sisältyy: Majoitus  kahden hengen huoneessa joko päärakennuksessa tai puutarhan puolen villa-rakennuksissa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle

Lisätietoja hotellista: Sirene Belek Hotel

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 444
 • Lentokentälle: Gazipasa 2 h
 • Uimarannalla
 • Golfbägin säilytys hotellin vastaanotossa
 • Maksuton wifi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Turkkiin matkustusasiakirjaksi passin, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Turkin suurlähetystöstä.

Matkalippu

Turkkiin lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 50 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Antalyan lentokentältä Belekiin on matkaa noin 45 km ja matka kestää noin tunnin. Gazipasan lentokentältä on Belekiin matkaa 150 km ja matka kestää reilu 2 tuntia.

Matkavaluutta

Liira. Turkissa valuuttana toimii liira, josta käytetään yleisesti lyhennettä TL. Matkavaluutaksi voi myös ottaa euroja pieninä seteleinä. Belekin kylän liikkeissä ja hotelleissa voit maksaa euroilla. Turkin liira (TRY) jakaantuu 100 kurusiin. Päivän kurssi www.forex.fi. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Palveluraha

Maan tapoihin kuuluu palvelurahan antaminen tarjoilijoille, kantajille, siivoojille sekä taksi- ja bussikuskeille.

Sähkö

230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfopettajat suunnittelevat päivä- ja viikko-ohjelman osallistujien mukaan. Seuraavan päivän opetusaikataulun ja starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Opetusmatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ensimmäisistä tiiajoista.

Tutustu kenttään > PGA Sultan
Tutustu kenttään > Pasha

Tolosen ja Laakkosen opetusmatka 27.11.-4.12.2021
 • 29.11. Sultan 11:20
 • 30.11. Vapaapäivä
 • 1.12. Pasha 11:30
 • 2.12. Pasha 11:30
 • 3.12. Sultan 11:20
 • 4.12. Pasha 11:30

Kuvagalleria

Kartta

Henrikki ”Hank” Tolonen on toiminut golfopettajana ja -valmentajana jo yli 20 vuotta. Hankin intohimo on kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti ja olla sitä kautta joka päivä parempi valmentaja kaikentasoisille pelaajille.

Toni Laakkonen toimii Prona Karelia Golfissa Joensuussa. Toni haluaa antaa pelaajille työkaluja lajista nauttimiseen – kaikille löytyy oma tapa pelata.

Hankin ja Tonin tavoitteena on tehdä golftaitojen oppimisesta yksinkertaisempaa, helpompaa sekä nopeampaa. Rento ja huumorintajuinen ilmapiiri on tärkeä osa kokonaisuutta. Matkoilla treenataan monipuolisesti pelin eri osa-alueita sekä käydään kentällä pelaamisen ohessa läpi peliin liittyviä aiheita.

Tervetuloa mukaan!

Varaa opetusmatka:

28.11.2021
1 vko
Alk. 1470€

Opetusmatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot
 • Matkatavara ruumaan lennolla (23 kg)
 • Käsimatkatavara lennolla (8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus Sirene-hotellissa
 • All inclusive
 • 5 kierrosta golfia (3 x Pasha, 2 x Sultan)
 • Hankin ja Tonin opetus- ja matkanvetäjäpalvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla 50 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone 80 €/viikko

Lentoaikataulu

Helsinki 07:30 > Gazipasa 12:25
Gazipasa 13:20 > Helsinki 16:20

Matkanvetäjät

PGA Pro Henrikki Tolonen
PGA Pro Toni Laakkonen
 

Sirenen päärakennuksen huoneet ovat kokeneet pintojen uudistuksen vuonna 2019.

OnGolf Birdiet

All inclusive lomailun helppous viehättää ja kaikki ruoat ja juomat hotellissa kuuluvat matkan hintaan.

OnGolf Birdiet

Hotellissa on kattavat harrastusmahdollisuudet myös golfin ulkopuolella.

OnGolf Birdiet

Antalya Golf Clubin PGA Sultan ja Pasha kentät ovat Belekin parhaimmistoa

OnGolf Birdiet

Matkalla on aina mukana suomalainen matkanvetäjä varmistamassa lomasi onnistumisen.

OnGolf Birdiet

Alueella on 16 tasokasta golfkenttää. Halutessasi voit vapaapäivänä varata green feen hotellin ulkopuoliselle kentälle.

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matkaehdot

Haluamme että epävarmasta tilanteesta huolimatta, voit turvallisin mielin suunnitella tulevia matkoja. Tästä syystä tarjoamme joustavat peruutusehdot kaikkiin 2021 lähtöihin.

 • Matkan saa perua kuluitta 60 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa kohdetta tai lähtöpäivää kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa lähtijöiden nimiä kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Jos perumme matkasi koronatilanteen johdosta saat aina kaikki maksut täysimääräisenä takaisin
 • Peruutustilanteessa palautamme maksusi 7 vrk kuluessa.

Nämä ehdot ovat automaattisesti voimassa kaikkiin lähtöihimme 31.12.2021 asti ellei matka-esittelyssä muuten lue.

Tutustu Yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdotYleiset matkapakettiehdot