Jarkko Tannisen opetusmatka

Espanja | El Prat

Kuninkaallista golfia Espanjan johtavassa golfresortissa 26.10.-1.11.2024!

Barcelonan läheisyydessä sijaitseva Real Club de Golf El Prat on Espanjan hienoimpia golfklubeja, joka mainitaan aina kun keskustellaan maan parhaista kentistä. Korkeatasoinen golfkohde on todellinen klassikko myös Manner-Euroopan upeimpien resortien joukossa.

“El Prat kiehtoo niin ammattilaisia kuin harrastelijoita - tarjolla on leveitä väyliä, rohkeita muotoja ja upeita viheriöalueita. Klubi on saanut järjestää Espanjan avoimet kymmenen kertaa.”

El Prat on Greg Normanin paljon kiitosta saanut suunnittelutyö. Golflegenda on onnistunut luomaan hulppean 45 reiän kokonaisuuden luonnonkauniiseen maisemaan. Kahden 18-reikäisen kentän lisäksi resortissa on harjoittelua varten mainiot olosuhteet ja yhdeksän väylän kenttä.

Pink on kentistä kuuluisin ja vaativin, ja se toimii myös kisakenttänä. Yellow-kenttä on hieman leppoisampi, mutta avoimella kenttäalueella pitää tuulen vaikutus ottaa tarkasti huomioon.

Jarkon opetusmatkan hotelli löytyy resortin alueelta, aivan kenttien läheisyydestä. El Pratin oma golfhotelli La Mola tarjoaa korkeatasoiset huoneet ja monipuoliset palvelut. Hotelli on kauniilla luonnosuojelualueella, joten saat viettää lomaa rauhallisissa tunnelmissa.

La Molan ravintola on saanut asiakkailta hyvän palautteen. Yhdessä resortin kolmen baarin kanssa se takaa, että pääset nauttimaan kierroksen jälkeen Katalonian herkuista ja laadukkaista juomatarjoiluista. Myös La Molan spa, ulkouima-allas ja sauna houkuttelevat varmasti kierroksen jälkeen. Resortista löytyy myös hyvätasoinen kuntosali.

Toisaalta kiehtova Barcelona sykkii aivan läheisyydessä, joten sinne on helppo tehdä tutustumisretki pelipäivän päätteeksi. El Prat sijaitsee kaupungin pohjoispuolella vain puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta.

Jarkon matkoilla käydään monipuolisesti läpi erilaisia harjoituksia. Treenejä on niin lähipelialueella ja rangellakin eikä sovi unohtaa pelaamiseen liittyviä seikkoja, jotka on helpoin oppia nimenomaan kentän puolella. Ryhmäkoot ovat maltillisia, jotta jokainen saa henkilökohtaista ohjausta ja että Jarkko pääsee myös pelaamaan mahdollisimman monen kanssa matkan aikana!

Jarkko Tannisen opetusmatka El Pratiin

Lennot: Finnairin suorat lennot Barcelonaan (Iberian operoimat)
Hotelli:
La Mola ****
Ruokailut: Aamiaiset ja 2 illallista
Golf: 4 Green feetä El Pratin kentille ja 2 h opetusta pelipäivinä
Matka-aika: 26.10.-1.11.2024
Hinta: 1790 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 300 €

La Mola ****

Lisätietoja: El Pratin oma golfhotelli La Mola tarjoaa korkeatasoiset huoneet ja monipuoliset palvelut. Hotelli on kauniilla luonnosuojelualueella, joten saat viettää lomaa rauhallisissa tunnelmissa. La Mola tarjoaa normaalista hotellista poiketen kotoisamman palvelun, jossa esimerkiksi illallispäivinä Golfers` Barista saa itse käydä noutamassa kahvia, oluita, siidereitä ja alkoholittomia juomia sekä makeaa naposteltavaa. La Mola tarjoaa myös ulkoaltaan sekä sisä- ja ulkopelejä kuten biljardia, sulkapalloa ja petankia sekä pienen kuntosalin.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on ilmastointi/lämmitys, suihku, wc ja parveke.

Lisämaksusta: 1) Yhden hengen huone

Lisätietoja hotellista: La Mola Resort & Spa

 • Lentokentälle 45 km
 • Barcelonan keskustaan 30 km
 • Aulabaarissa maksuttomat kahvi, tee ja alkoholittomat juomat
 • Maksuton wifi

Peliohjelma

Golfopettajasi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää aina edellisenä iltana. Opetusmatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat. Golfopettaja laatii valmennusaikataulun jonka saat tietää kohteessa. Opetusta on pelipäivinä noin 2 tuntia.

Tutustu kenttään > Real Club de Golf El Prat
Opetusmatka 26.10.-1.11.2024
 • 27.10. Pink course 12:40
 • 28.10. Yellow course 10:40
 • 29.10. Vapaapäivä
 • 30.10. Yellow course 10:40
 • 31.10. Pink course 10:40

Kuvagalleria

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetään Iberian operoimalla Finnairin reittilennolla. Finnairin pisteitä ei voi käyttää matkustusluokan korotuksiin ja tarjoilut koneessa ovat Iberian hallinnoimia ja Finnairia suppeampia.

Lähtöselvitys lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Golfbägi on nykyään aina erikoismatkatavara ja matkalaukun sijaan ei voi enää ottaa golfbägiä. Voit ostaa etukäteen kauttamme golfbägin kuljetuksen lennolle. Golfbägin hinta on 60 € meno-paluu ja sen paino saa olla maksimissaan 23 kg.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkan hintaan ja Barcelonan lentokentältä hotelliin matka kestää reilun tunnin.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Jarkon kyltymätön himo kehittää itseään valmentajana, yli 20-vuotinen kokemus ohjaus, opetus- ja valmennustoiminnasta sekä oma kilpapelaajatausta varmistavat sen, että hänen oppilaansa saavat käyttöönsä aina parhaan mahdollisen tietotaidon.

Jarkon oppilaskunta on erittäin kirjavaa: aloittelijoista maajoukkuepelaajiin ja kansainvälisten kiertueiden ammattilaisiin. Golfin ammattilaisjärjestö PGA:han hän liittyi vuonna 2015.

Varaa opetusmatka:

26.10.2024
6 pv
Alk. 1790€

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Opetusmatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Barcelona-Helsinki (Iberian operoimat)
 • Matkatavara ruumaan 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus La Mola-hotellissa ****
 • Buffetaamiaiset ja 2 illallista
 • 4 kierrosta golfia El Pratin kentillä
 • Treenialueet ja pallot pelipäivinä 2 h / pelipäivä
 • Jarkko Tannisen opetus- ja matkanvetäjän palvelut

Lisämaksusta:

 • Lennolla toinen matkatavara ruumaan 60 €/ meno-paluu
 • Kahden hengen huone yhdelle +300 €
 • Kohteessa maksettava turistivero n. 1 €/hlö/vuorokausi

Lentoaikataulu

26.10. Helsinki 17:05 > Barcelona 20:05
1.11. Barcelona 10:05 > Helsinki 15:00

Kentät ja harjoitusalueet ovat aivan hotellin vieressä

OnGolf Birdiet

Suorat lennot alle tunnin ajomatkan päähän

OnGolf Birdiet

Illallispäivinä hintaan kuuluu myös Golfers Bar:in antimet

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golfia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Jarkko takaa laadukkaan opetuksen matkalla!

OnGolf Birdiet

Kentät ovat ehdotonta Euroopan huippua

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää lomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot