Stenna Westerlundin opetusmatka

Turkki | Belek, Titanic Deluxe

Stenna Westerlundin opetusmatka Titaniciin 9.-16.11.2024

Titanicin pari vuotta sitten valmistuneet 36 reikää, uusi hulppea klubitalo, uudistetut harjoitusalueet sekä erittäin laadukas viiden tähden all inclusive -hotelli tarjoavat loistavat olosuhteet opetusmatkalle.

“Titanicin golfklubi Cullinan Links tarjoaa kaksi täysin uusittua golfkenttää, ja all inclusive -paketti on voimassa myös klubiravintolassa.”

Titanic on suunniteltu joenrantaan, tyylikkäästi hoidetulle alueelle, jossa on paljon puita, kukkia sekä istutuksia. Resortissa on modernien huoneiden lisäksi mm. Belekin suurin kylpyläosasto, neljä ravintolaa, baareja ja yökerho. Spassa tarjolla on mm. saunoja, kylmähuone, kuntosalit sekä kauneushoitola ja kampaamo.

Titanicin uima-allasalueet ovat vaikuttavat ja muitakin liikuntamahdollisuuksia löytyy vaikkapa tenniksestä ohjattuihin jumppa- ja pilatestunteihin. Vuoden 2019 aikana uudistetussa hotellissa on myös hyvä valikoima myymälöitä.

Resortin oma klubi Cullinan Links sijaitsee lyhyen shuttle-matkan päässä, ja klubilla on kaikkiaan 36 täysin uutta reikää, jotka tarjoavat hyvää lomagolfia kaikentasoisille pelaajille. Kaksi täyttä kenttää tarjoavat mukavasti vaihtelua pelipäiviin ja klubin vieressä on monipuoliset uudistetut harjoitusmahdollisuudet. All inclusive -tarjoilut ovat pelipäivinä voimassa myös viihtyisällä klubitalolla, joten siellä on helppo lounastaa ja viihtyä kierroksen jälkeen tai nauttia vaikka aamiaista.
Cullinanin uudet kentät ovat avoimempia kuin suuri osa muista Belekin kentistä. Osa väylistä kulkee aivan merenrannassa, osa joen varressa ja osa hotellin edustalla. Kaikki pinnat ja muodot on uusittu, joten kenttä tarjoaa uusia elämyksiä aivan joka ikiselle. Yksi yhdeksiköistä on myös valaistu, joten elämyksellinen kierros auringon jo laskeuduttua on mahdollinen.

Stennan opetusmatkoilla vahvistetaan pelin eri osa-alueita monipuolisesti niin harjoituksissa kuin kentällä. Matkan aikana Stennan tavoite on auttaa jokaista kehittämään ja nostamaan oman pelinsä seuraavalle tasolle, ja tuomaan iloa harjoitteluun ja itsevarmuutta peliin. Opetus suunnitellaan aina henkilökohtaisesti kokemuksen, tason ja toiveiden mukaan.

Kaiken ikäiset ja tasoiset pelaajat ovat tervetulleita Stennan opetusmatkalle.

Stenna Westerlundin opetusmatka 9.-16.11.

Hotelli: Titanic Deluxe Belek
Ruokailut: all inclusive
Golf: 5 kierrosta/viikko Cullinanin Olympos- ja Aspendos-kentillä
Lähtöpäivä: 9.11.2024
Hinta: 1 viikko 2150 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 340 €/vk

Titanic Deluxe Belek *****

Lisätietoja: Upealla joenrannalla sijaitseva Titanic on Belekin hienoimpia luksushotelleja, jossa on tarjolla monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja erinomainen spa. Hotellissa on myös lukuisia kauppoja ja hyvät ostosmahdollisuudet.

Buffet-ravintolan lisäksi Titanicin turkkilainen, italialainen sekä liha- ja kalaruokaan erikoistuneet ravintolat ovat saaneet loistavat arvosanat matkailijoiden palautteessa.

Oman yli kilometrin pituisen rannan lisäksi Titanicissa on 11 uima-allasta ja vesipuisto. Yksi altaista on Belekin suurin. Resort on kuin puutarha mäntymetsän ympäröimällä upealla alueella, jossa upeat istutukset ja kukkaloisto luovat ainutlaatuisen tunnelman. Titanic Deluxe on myös palkittu Green Star merkillä, sillä sen hyvin hoidetulla piha-alueella on tavattavissa yli 109 eri lintulajia, yli 2000 puuta 26 eri lajissa sekä 9 erilaista kasvilajia. Puitteet ovat siis erinomaiset rentouttavalle golflomalle.

Yleisissä tiloissa on langaton internetyhteys.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdellle

Lisätietoja hotellista: Titanic Deluxe Belek

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 594
 • Lentokentälle: Antalya 1 h ja Gazipasa 2 h
 • Joen varrella, omalle rannalle shutte tai vesibussikyyditys
 •  Golfbägin säilytys hotellin vastaanotossa tai klubilla
 •  Maksuton wifi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Turkkiin matkustusasiakirjaksi passin, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Turkin suurlähetystöstä.

Matkalippu

Turkkiin lennetään OnGolfin tilauslennolla, jota operoi SunExpress. Lähtöselvitys SunExpressin lennolle tehdään lähtöselvitystiskillä lentokentällä. Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

SunExpressin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 20 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka enimmäispaino on 8 kg.

Golfbägin kuljetuksen hinta lennolla on 60 € meno-paluu. Golfbägi saa painaa 15 kg.

 

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Antalyan lentokentältä Belekiin on matkaa noin 45 km ja matka kestää noin tunnin.

Matkavaluutta

Liira. Turkissa valuuttana toimii liira, josta käytetään yleisesti lyhennettä TL. Matkavaluutaksi voi myös ottaa euroja pieninä seteleinä. Belekin kylän liikkeissä ja hotelleissa voit maksaa euroilla. Turkin liira (TRY) jakaantuu 100 kurusiin. Päivän kurssi www.forex.fi. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Palveluraha

Maan tapoihin kuuluu palvelurahan antaminen tarjoilijoille, kantajille, siivoojille sekä taksi- ja bussikuskeille.

Sähkö

230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfopettajat suunnittelevat päivä- ja viikko-ohjelman osallistujien mukaan. Seuraavan päivän opetusaikataulun ja starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Opetusmatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ensimmäisistä tiiajoista.

Tutustu kenttiin > Cullinan Links Golf Club
Stenna Westerlundin opetusmatka 9.-16.11.2024
 • 10.11. 12:42 Olympos
 • 11.11. 13:18 Olympos
 • 12.11 14:03 Aspendos
 • 13.11 Vapaapäivä
 • 14.11 11:48 Aspendos
 • 15.11. 12:42 Olympos

Treenit ovat aamupäivisin noin 2 h / pelipäivä ennen lounasta ja kierrosta.

Kuvagalleria

Stenna Westerlund on Master Golfin PGA Pro. Hänen intohimonsa pelaamiseen ja kilpailemiseen on vaihtunut golfin opettamiseen. Stennalla on yli 25 vuoden kokemus golfista ja opettajana hän on toiminut vuodesta 2010. Stennalla on vahva halu auttaa kaiken tasoisia pelaajia aloittelijoista kilpatason pelaajiin löytämään omat vahvuutensa, kehittymään, pääsemään tavoitteisiinsa ja nauttimaan pelaamisesta kokoajan enemmän.

Stennan vahvuudet opettajana ovat asiakkaan kuuntelu, kokonaiskuvan hahmottaminen, asioiden selkeyttäminen, vuorovaikutus sekä vahva ammattitaito.

Varaa opetusmatka:

09.11.2024
1 vko
Alk. 2150€

Opetusmatkan hintaan sisältyy:

 • SunExpressin suorat lennot Helsinki-Antalya-Helsinki
 • Käsimatkatavara (8kg) ja 1 x matkalaukku ruumaan (20 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Golfkenttäkuljetukset
 • Majoitus Titanic Deluxe hotellissa *****
 • All inclusive
 • 5 Green feetä Cullinan Linksin kentille
 • Harjoitusalueet 2 h / pelipäivä sis. rangepallot
 • Stenna Westerlundin opetus- ja matkanvetäjäpalvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla 60 €/meno-paluu (max 15 kg)
 • Yhden hengen huone +340 €/viikko

Lentoaikataulu

Helsinki 15:05 > Antalya 20:05
Antalya 11:00 > Helsinki 15:05

Matkanvetäjät

Stenna Westerlund

Stennan opetus tuo iloa harjoitteluun ja itsevarmuutta peliin.

OnGolf Birdiet

Yksi Belekin hienouksista on, että kun valitsee itselle uuden hotellin, on kuin menisi uuteen kokonaan kohteeseen. Tämä kohde kestää siksi vuodesta toiseen vetovoimaisena.

JaninaOnGolf

Upea hotelli on tasoltaan puhdas viisi tähteä.

OnGolf Birdiet

All inclusive-lomailun helppous viehättää ja kaikki ruoat ja juomat hotellissa sekä golfklubilla kuuluvat matkan hintaan.

OnGolf Birdiet

Hotelli on palkittu Green star-merkillä ja puutarha-alueella voit tavata lukuisia erilaisia kasveja ja puita sekä lintuja ja hyönteisiä.

OnGolf Birdiet

Alueella on 16 tasokasta golfkenttää. Halutessasi voit vapaapäivänä varata green feen hotellin ulkopuoliselle kentälle.

OnGolf Birdiet

Titanicin kaikki 36 reikää ovat käytännössä uusia väyliä

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot