PeGo Golf Schoolin opetusmatka

Algarve | Vila Sol 12.11.-19.11.2024

PeGo Golf Schoolin opetusmatka Portugaliin
Vila Sol 12.11.-19.11.2024

Paljon toivottu Vilamoura tekee syksyllä paluun! PeGo Golf Schoolin opetusmatka on erinomainen tapa vierailla pidetyssä Algarvessa ja oppia samalla lisää omasta golfista. Vila Sol yhdistää helpon golfaamisen tasokkaaseen majoitukseen ja Algarvesta nauttimiseen.

Matka suuntautuu hiukan Vilamouran keskustan ulkopuolella sijaitsevaan, 27-reikäisen golfkentän omaavaan Vila Soliin. Kotikentän lisäksi mukana paketissa on legendaarinen Vilamoura Old Course, jota on verrattu Valderramaan ja se on aina hieno kokemus. Viihtyisä Vilamouran keskusta marinoineen on 5 minuutin taksimatkan päässä ja matkalla pääseekin nauttimaan Algarven herkuista ja rennosta elämästä. Hotelli hyvine palveluineen sijaitsee kauniissa maisemissa ja kotikenttäkin on aivan vieressä.

“Vilamoura is back! Nauti Algarvesta ja lomailun rentoudesta Vila Solin kauniissa maisemissa”

Golfkentät

Matkan kotikenttänä toimii hotellin oma 27-reikäinen kokonaisuus, jonka britti Donald Steel on suunnitellut ympäröivää luontoa ja maisemia kunnioittaen. Kentän kolme ysiä ovat kaikki vaikeustasoltaan erilaisia, joten kierrokset tarjoavat vaihtelevuutta, onnistumisia ja myös sopivasti haasteita. Kentät on rakennettu pinjapuiden ympäröimään laaksoon ja vaativat pitkien lyöntien sijaan onnistunutta pelistrategiaa. Kentät ovat hyvin käveltävissä ja harjoitusalueineen aivan hotellin vieressä.

Hotelli

Virallisesti 5 tähden Pestana Vila Sol sijaitsee kauniisti hoidetulla 150 hehtaarin alueella mäntypuiden, puutarhojen ja 27-reikäisen golfkentän keskellä. Hotelli tarjoaa modernit huoneet, sisä-, ja ulkouima-altaat sekä hyvätasoisen ravintolan. Hotellilta on reilun 5 minuutin taksimatka Vilamouran keskustaan ja rannalle, joten siellä on mukava käydä vaikka viettämässä vapaapäivää.

Opetus

Matkan opetusohjelma laaditaan ryhmän tason ja pelikokemuksen perusteella. Viikon aikana käydään kattavasti läpi kaikki pelin keskeiset osa-alueet. Tuntien aikana keskitytään löytämään omaa peliä helpottavia asioita. Jokainen osallistuja pääsee myös pelaamaan ainakin 9 reikää pron kanssa, joka neuvoo kenttäpelissä. Kiinnitämme huomiota myös oikeiden mailojen valintaan lähipelissä ja pelistrategian kehittämiseen. Matkalla ryhmät ovat pieniä ja opetus tehokasta. Opetusmatkoihin sisältyy n. 2 h opetusta päivittäin.

PeGo Golf Schoolin opetusmatka Algarveen

Hotelli: Pestana Vila Sol
Ruokailut: Aamiaiset ja 2 illallista
Golf: 5 green feetä/viikko (4 x Vila Sol, 1 x Old Course)
Lähtöpäivä: 12.11.2024
Hinta: 1 viikko 2050 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 340 €/vk

Pestana Vila Sol Golf Resort ****

Lisätietoja: Keskellä omaa golfkenttää sijaitseva Vila Sol on luonnonläheiseen tyyliin sisustettu tasokas hotelli. Hotellin ylemmistä kerroksista on kauniit näkymät pinjapuiden yli ympäröivään luontoon ja alemmista kerroksista pääsee mukavsti tyylikkäälle puutarha-,  ja uima-allas-alueelle.

Huoneet ovat 27 m² kokoisia ja alakerroksen huoneista on oma terassi sekä suora pääsy kauniiseen puutarhaan ja uima-altaalle. Huoneet klassisesti sisustetuttuja ja viimeistelty laadukkailla yksityskohdilla. Hotellista löytyy myös spa-osasto, jossa sisäuima-allas ja jacuzzi, ravintola, baareja ja tenniskenttä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen -huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke/terassi. Matkoilla aamiaisbuffet ja illalliset.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle

Lisätietoja hotellista: Pestana Vila Sol

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 140
 • Lissabonin lentokentälle 260 km
 • Faron lentikentälle 22 km
 • Vilamouran keskustaan 5 min taksilla
 • Maksuton wifi huoneissa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Portugaliin matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Portugalin suurlähetystöstä.

Matkalippu

Portugaliin lennetään Finnairin reittilennoilla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu verkossa tai kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Golfbägi on Finnairilla nykyään aina erikoismatkatavara, joka on ostettava erikseen. Laukkua ei voi enää vaihtaa veloituksetta golfbägiin. Golfbägin hinta etukäteen OnGolfilta ostettuna on 60 € meno-paluu (max 23 kg).

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkasi hintaan. Lissabonin lentokentältä hotellille on 260 km ja matka kestää noin 2,5 tuntia. Faron lentokentälle on 22 km ja matka kestää noin puoli tuntia.

Matkavaluutta

Portugalin valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Opetusmatkoilla treenataan yleensä aamupäivästä ja pelataan iltapäivisin. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Vila Sol Golf Course
Tutustu kenttään > Dom Pedro Old Course
Opetusmatka 12.11.-19.11.2024
 • 13.11. Vila Sol 12:54, treenit 10:00
 • 14.11. Vila Sol 12:00, treenit 10:00
 • 15.11. Vapaapäivä
 • 16.11. Vila Sol 12:00, treenit 10:00
 • 17.11. Vila Sol 12:00, treenit 10:00
 • 18.11. Old Course 12:00, treenit Vila Sol 9:00

BMW Pego Golf School on Suomen suurin golfkoulu, jolla on toimintaa 4 eri golfkeskuksessa. Koulun ja sen opettajien tavoitteena on tehdä golfin pelaamisesta helpompaa ja hauskempaa, toki golfin sääntöjä noudattaen. Pegon opettajat ovat rautaisia golf-alan ammattilaisia. Heiltä löytyy vuosikymmenten kokemus sekä ammattipelaamisesta että golfin opettamisesta. Olit sitten golfin aloittelija tai ammattipelaaja, löydämme keinot parantaa peliäsi.

Varaa opetusmatka:

12.11.2024
1 vko
Alk. 2050€

Opetusmatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Lissabon ja Faro-Helsinki
 • 1 x matkalaukku 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoitus Pestana Vila Sol
 • Aamiaiset ja 2 illallista
 • 4 kierrosta Vila Sol ja 1 kierros The Old Course
 • Kuljetus Old Coursen kentälle
 • PeGon opetus- ja vetäjäpalvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla 60 €/meno-paluu
 • Majoitus yhden hengen huoneessa +340 €/viikko

Lentoaikataulu

Helsinki 12:30 > Lissabon 15:25
Faro 16:05 > Helsinki 23:00

Matkanvetäjä

Juha-Pekka Peltomäki

Vilamoura tarjoaa ihanaa Portugalilaista tunnelmaa

OnGolf Birdiet

Hotellin on 27-reikäinen kenttä ei vaadi erillisiä kuljetuksia

OnGolf Birdiet

Matkalla pelataan alueen legendaarisin kenttä Vilamoura Old Course

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golfia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

PeGo Golf Schoolin ammattilaiset varmistavat matkasi onnistumisen

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot