Marko Kallinen opetusmatka

Espanja | Costa de la Luz

Marko Kallisen opetusmatka Costa de la luziin

Valon rannikolla, Costa de la Luzilla, golfaria odottavat aurinko, rento lomailu sekä miellyttävät ja laadukkaat golfkentät.  Andalusian Atlantin puoleinen alue on aina ollut espanjalaisten oma suosikkikohde ja nyt Valon rannikon suosio kasvaa kovaa vauhtia golfareiden keskuudessa.

"Pidän itseäni innostuneena, asiantuntevana, yksilöt huomioonottavana Prona. Opetustapani on hyvin selkeä, annan vastauksia kysymyksiin. Mitä, miksi, miten ja milloin."

Costa de la Luzissa sijaitseva Novo Sancti Petri on Espanjan suurimpia klubeja ja se on osa maan arvostetuimpia golfalueita. Aivan klubin läheisyydestä löytyy neljä huippuluokan puistokenttää, jotka takaavat haastavat, mutta samaan aikaan miellyttävät kierrokset.
Vuodesta 2016 Novo Sancti Petri etuliitteenä on ollut Real eli Royal. Tämä kuninkaallinen kunnianosoitus kertoo paljon golfklubin korkeista laatustandardeista. Real Novo Sancti Petrin Sea & Pines ja Center -kentät ovat golflegenda Seve Ballesterosin suunnittelemia ja sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellilta.
Molemmat Novo Sancti Petrin kentät edustavat Seven suunnittelua parhaimmillaan; ne tarjoavat haasteita mutta samaan aikaan golfkierros näillä upeilla väylillä on myös visuaalinen elämys. Kentät testaavat takuuvarmasti pelaajan taidot, mutta tarjoilevat myös upeita näkymiä merelle ja La Barrosan upealle hiekkarannalle.
opetusmatka espanja

Neljän tähden Royal Andalus –hotelli sijaitsee luonnonkauniin La Barossan hiekkarannan läheisyydessä. Rauhallinen hotellin ympäristö on aktiivilomailijan paratiisi, joten tekemistä riittää golfkierrosten jälkeenkin.

Vapaapäivänä voi myös tutustua omatoimisesti läheisiin kaupunkeihin, kuten Cadiziin, Jereziin tai vaikka alueen pääkaupunkiin Sevillaan. Alueen rikas ruoka- ja juomakultuuri tulee vielä kaupan päälle.

Matkan aikana haetaan jokaiselle oma paras ja luontainen tapa pelata golfia. Saat selkeitä golfajatuksia pelisi kehittämiseksi. TPI fysiikkatestien kautta saadaan selkeyttä mitä lyönnissä kannattaa parantaa, jotta swingiliikkeen pystyy suorittamaan ilman turhia kompensiaatioita. Marko tarjoaa asiakkaille selkeää, yksilöt huomioon ottavaa opetusta, lähipelistä swingiin.

Costa de la Luzin kenttäkattaus ja harjoittelumahdollisuudet tyydyttävät vaativankin pelaajan toivomukset. Kaikki on lähellä ja voit keskittyä pelaamiseen.

Marko Kallinen opetusmatka Costa de la Luziin

Hotelli: Iberostar Royal Andalus
Ruokailut: puolihoito
Golf: 5 kierrosta/viikko hotellin kahdella kentällä
Lähtöpäivä: 30.10.2021
Hinta: 1 viikko 1490 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 150 €/vk

Iberostar Royal andalus ****

opetusmatka Marko Kallinen

Lisätietoja: Iberostar Royal Andalus on elegantti hotelli, jonka tilavat huoneet on sisustettu ajattoman klassisesti. Värimaailma on harmoninen ja maanläheinen, mikä luo huoneisiin rauhallisen tunnelman. Royal Andalus sijaitsee 5 km pitkän La Barrosa -rannan edustalla Novo Sancti Petrissä. Atlantin rannikon upea hiekkaranta on kuuluisa niin maisemansa, kuin ympäristövastuullisuuden puolesta. Hotelli reunustaa allasaluetta, jonka äärellä voit rentoutua golfpäivän päätteeksi. Hotellin alueella on myös useita tennis- ja paddle-kenttiä, joten voit halutessasi yhdistää lomaasi myös muuta liikuntaa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdellle

Lisätietoja hotellista: Iberostar Royal andalus

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 144
 • Lentokentälle n. 220 km
 • Uimarannalla
 • maksuton wifi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 50 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Malagan lentokentältä hotelliin on matkaa noin 220 km ja matka kestää noin 2,5 tuntia.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Peliohjelma

opetusmatka_espanja

Golfopettajat suunnittelevat päivä- ja viikko-ohjelman osallistujien mukaan. Seuraavan päivän opetusaikataulun ja starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Opetusmatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ensimmäisistä tiiajoista.

Tutustu kenttään > Sea & Pines

Tutustu kenttään > Centro

Opetusmatka 30.10.-6.11.2021
 • 31.10  Sea & Pines 10:40
 • 1.11 Centro 10:40
 • 2.1 Sea & Pines 11:20
 • 3.11. Vapaapäivä
 • 4.11 Sea & Pines 11:20
 • 5.11 Centro 11:20

Kuvagalleria

Videot

Kartta

Marko Kallinen on toiminut PGA prona vuodesta 2005, kouluttautunut alalla laajasti ja ollut golfin opetustöissä mukana jo 20 vuoden ajan. Marko opettaa lähipelin kautta svingiin. Hän ottaa huomioon pelaajien liikkuvuuden, vammat ja luontaisen liikkeen sekä oppimistavan. Marko uskoo, että rennossa ilmapiirissä on mukava treenata ja samaa filosofiaa hän pyrkii noutattamaan myös matkoillaan.

Varaa opetusmatka:

30.10.2021
1 vko
Alk. 1490€

Opetusmatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Malaga-Helsinki
 • 1 x matkatavara 23 kg ja 8 kg käsimatkatavara
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoituksen Iberostar Royal Andalus-hotellissa ****
 • Puolihoito
 • 5 kierrosta golfia (hotellin kahdella kentällä)
 • Golfkärryt pelipäivinä
 • Golfkenttäkuljetukset hotellin shuttlella
 • Marko Kallisen opetuspalvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla 50 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone alkaen 140 €/viikko

Lentoaikataulu

Helsinki 08:00 > Malaga 11:45
Malaga 12:30 > Helsinki 18:00

Hotellissa on useita tennis ja padel-kenttiä. Voit myös vuokrata polkupyörän vapaapäivänä ja tutustua lähialueeseen.

OnGolf Birdiet

Hotelli sijaitsee upean uimarannan vieressä.

OnGolf Birdiet

Pieni ryhmäkoko varmistaa laadukkaan opetuksen.

OnGolf Birdiet

Alue on nimeltään valon rannikko, sillä täällä paistaa niin usein aurinko.

OnGolf Birdiet

Matkalla on mukana suomalainen golfopettaja varmistamassa lomasi onnistumisen.

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matkaehdot

Haluamme että epävarmasta tilanteesta huolimatta, voit turvallisin mielin suunnitella tulevia matkoja. Tästä syystä tarjoamme joustavat peruutusehdot kaikkiin 2021 lähtöihin.

 • Matkan saa perua kuluitta 60 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa kohdetta tai lähtöpäivää kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa lähtijöiden nimiä kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Jos perumme matkasi koronatilanteen johdosta saat aina kaikki maksut täysimääräisenä takaisin
 • Peruutustilanteessa palautamme maksusi 7 vrk kuluessa.

Nämä ehdot ovat automaattisesti voimassa kaikkiin lähtöihimme 31.12.2021 asti ellei matka-esittelyssä muuten lue.

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.

Tutustu Yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdotYleiset matkapakettiehdot