JEAH Golf – opetusmatka

Abu Dhabi | Arabiemiraatit

 

Jeah Golfin opetusmatka Abu Dhabiin 22.1.-30.1.2025

Moderni ja värikäs Arabiemiraattien pääkaupunki Abu Dhabi tarjoaa ainutlaatuisen ja ensiluokkaisen golfloman. Abu Dhabissa on tarjolla upeita nähtävyyksiä, hyvät ostosmahdollisuudet ja paljon muuta ohjelmaa golfin lomaan.

"Lähi-Idän parhaaksi kentäksi valitun Yas Linksin väylät myötäilevät merenrantaa ja horisontissa siintää Abu Dhabin pilvenpiirtäjien siluetit".

Abu Dhabin molemmat kenttää ovat tasoltaan maailman eliittiä, vaikka ne ovat tyyliltään erilaisia. Abu Dhabi Golf on tunnettu haukanmuotoisesta klubitalostaan. Abu Dhabin National-kenttä on todella laadukas puistokenttä, jonka taidokkaasti sijoitetut esteet tuovat sekä haasteita, että kauniita maisemia. Ensimmäisenä päivänä pelataan Abu Dhabi Golf Clubin 9-reikäisen Garden Coursen yhdistettynä National-kentän valaistuun takaysiin. Matkan aikana teemme myös vierailun Lähi-idän parhaaksi valitulle Yas Linksille, joka on nimensä mukaisesti tyyliltään perinteinen links-kenttä.

Opetusmatkan hotelli on Abu Dhabi Golf Clubin yhteydessä sijaitseva 5 tähden Vogo Abu Dhabi Golf Resort & Spa (Entinen Westin). Hotelli tarjoaa golfmaisemien lisäksi erittäin tilavat huoneet, laadukkaat palvelut uima-altaineen sekä kylpylöineen, että monipuoliset ravintolapalvelut. Tunnelma on ylellinen, muttei kuitenkaan ylitse ampuva.

Abu Dhabin opetusmatka on konseptiltaan ENJOY-golfmatka, jossa keskitytään opetuksen lisäksi upeista kentistä nauttimiseen. Opetusmatkoihin sisältyy noin 2 tuntia opetusta päivittäin.

JEAH Golfin opetusmatka Abu Dhabiin

Hotelli: Vogo Abu Dhabi Golf Resort *****
Ruokailut: Aamiaiset ja 2 illallista
Golf: 5 kierrosta golfia (3 x National Course, 1 x Yas Links ja 1 x Abu Dhabi yhdistelmäkenttä)
Lähtöpäivä: 22.1.2025
Hinta: 2750 €/ hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Kahden hengen huone yhdelle +630 €/viikko

VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa *****

Lisätietoja: VOGO Abu Dhabi Golf sijaitsee Abu Dhabin vanhimman kentän yhteydessä ja tunnettiin ennen nimellä Westin. Hotelli on ylellistä 5 tähden luokkaa. Huoneet ovat erittäin tilavat ja sisutettu klassisesti. Tasokkaassa hotellissa on erittäin laadukkaat ja monipuoliset fasiliteetit mm. useita ravintoloita, kuntosali, spa, sisäuimaallas sekä rentoutumisaltaat ja 25 metrin pituinen kuntoallas.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc, parveke tai terassi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle.

Lisätietoja hotellista: VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 172
 • Lentokentälle noin 1,5-2 tuntia
 • Maksuton wifi

Viikko-ohjelma

Golfopettajat suunnittelevat päivä- ja viikko-ohjelman osallistujien mukaan. Seuraavan päivän opetusaikataulun ja starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Opetusmatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ensimmäisistä tiiajoista. Opetusmatkoilla pääsääntöisesti treenaillaan aamupäivästä ja pelataan kierros golfia lounaan jälkeen.

Tutustu kenttään > Yas Links
Tutustu kenttään > Abu Dhabi Golf Club
Opetusmatka 22.1.-30.1.2024
 • 23.1. Abu Dhabi Golf Club, range 14:30 ja startit 16:15 (2 x 9 reikää)
 • 24.1. Abu Dhabi Golf Club, range 9:30 ja startit 11:30
 • 25.1. Abu Dhabi Golf Club, range 9:30 ja startit 11:30
 • 26.1. Vapaapäivä
 • 27.1. Yas Links, range 10:00 ja startit 11:30
 • 28.1. Abu Dhabi Golf Club, range 9:30 ja startit 11:30

Kuvagalleria

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Arabiemiirikuntiin matkustusasiakirjaksi passin jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Lapsilla tulee olla oma passi. Väliaikaista passia ei hyväksytä maahantuloasiakirjaksi, se käy vain maasta pois lähdettäessä tai Dubain lentoaseman kautta (transit) kotimaahan matkustettaessa. Mikäli passissasi on Israelin leima, katso lisätietoa Ulkoministeriön sivuilta www.formin.fi  Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Arabiemiirikuntien suurlähetystöstä Tukholmasta.

Henkilökohtaiset lääkkeet ja maahantulomuodollisuudet

Ota käyttämiesi reseptilääkkeiden resepteistä mukaan englanninkielinen käännös. Mikäli mukanasi on muita vahvoja lääkkeitä, sinulta saatetaan pyytää englanninkielinen lääkärintodistus, josta ilmenee, että kyseessä olevan lääkkeen käyttäminen on sinulle välttämätöntä. Lisätietoja 

Matkalippu

Arabiemiraatteihin lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkustamoon saa ottaa käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Golfbägi on Finnairilla nykyään aina erikoismatkatavara, joka on ostettava erikseen. Laukkua ei voi enää vaihtaa veloituksetta golfbägiin. Golfbägin hinta Finnairin kaukolennoilla maksaa etukäteen ostettuna 150 € meno-paluu (max 23 kg).

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Matka Dubain lentokentältä Abu Dhabiin kestää noin 1,5-2 tuntia.

Matkavaluutta

Arabiemiirikuntien valuutta on dirhami (AED). Voit ottaa matkavaluutaksi euroja tai uusia, hyväkuntoisia US-dollareita. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Sähkö

Arabiemiirikunnissa jännite on 220 V. Pistorasiat ovat kolmireikäisiä, joten tarvitset välikappaleen. Useimmat hotellit lainaavat välikappaleen, tai voit ostaa sen kaupasta.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Jeah golfmatkoille pääset syksyisin ja keväisin!

Kaikki Jeah Golfmatkat ovat intensiivisyydestään huolimatta ensisijaisesti lomia. Matkoillamme nautitaan golfista ja siinä kehittymisestä hyvässä ja rennossa seurassa!

✅ ENJOY -golfmatkalla keskitytään opetuksen lisäksi upeista kentistä nauttimiseen.

TEHOSTARTTI -golfmatka on pelaajille, jotka toivovat intensiivisempää opetusta golfmatkan aikana, jolloin mukana on 3-4 opettajaa.

TRAIN LIKE A PRO -golfmatkoilla treenaaminen jäljittelee huippupelaajien valmennusleiriä ja matka on suunniteltu tavoitteellisesti harjoitteleville.

Jeah Golf on pääkaupunkiseudulla toimiva golfkoulu, jonka opetuksesta vastaavat PGA Golf Professionals Heini Haapala ja Ari Savolainen yhdessä kokeneen ja koulutetun opettajatiiminsä kanssa.

Varaa opetusmatka:

22.01.2025
8 pv
Alk. 2750€

Opetusmatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Dubai-Helsinki
 • 1 x matkatavara 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg
 • Lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset
 • Majoituksen Vogo Abu Dhabi Golf Resort & Spa *****
 • Buffetaamiaiset
 • 2 illallista hotellilla
 • 5 kierrosta golfia (3 x National Course, 1 x Yas Links ja 1 x National + Garden)
 • Golfautot kierroksille
 • Rangepallot pelipäivinä
 • Jeah Golfin opetus- ja matkapalvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla 150 € (meno-paluu)
 • Kahden hengen huone yhdelle +630 €/viikko
 • Mahdolliset turistiverot hotellissa

Lentoaikataulu

22.1. Helsinki 13:35 > Dubai 22:50
30.1. Dubai 00:35 > Helsinki 06:35

Ihanteellinen ilmasto talven golfmatkoille.

OnGolf Birdiet

Yksi maailman upeimmista golfkohteista.

OnGolf Birdiet

Abu Dhabissa on golfin lisäksi muitakin harrastusmahdollisuuksia.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Lähiympäristöstä löytyy mielenkiintoisia retkikohteita.

OnGolf Birdiet

Vapaapäivänä voit rentoutua hotellin kylpylässä.

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot