Henrikki Tolosen ja Petri Parviaisen opetusmatka

Arabiemiraatit | Ras al Khaimah

Hankin ja Peten opetusmatka Ras al Khaimahin auringossa

Arabiemiraatit on monen golfaajan ehdoton listaykkönen. Ilmasto on ihanteellinen ympäri vuoden ja merivesi 25-asteista talvikuukausinakin. Hotellit ovat tunnetusti laadukkaita ja pitkät rannat valkohiekkaisia. Ja parasta kaikessa: golfkentät ovat tasokkaita ja aina hyväkuntoisia.

“Olosuhteet ovat huippuluokkaa, mutta hintatasoltaan Ras al Khaimah on esimerkiksi naapurissa sijaitsevaa Dubaita selkeästi edullisempi.”

Matkoilla pääset nauttimaan huippugolfista hotellin läheisellä Al Hamran kentällä. Etuysi vaatii tarkkuutta, kun taas takaysi houkuttelee draiverin käyttöön. Paljon vettä, mutta yleensä pallot löytyvät helposti siistityiltä aavikkoalueilta. Kentän 9 reikää on valaistu, mikä mahdollistaa iltakierroksen tähtien alla. Saat pelata toisen kierroksen Al Hamran kentällä ensimmäisen kierroksen jälkeen erikoishintaan (75 AED, noin 20 €). Hinta sisältää golfauton.
Vierailemme loman aikana myös upealla, Jack Nicklaus suunnittelutoimiston luomalla upealla Al Zorahin kentällä. Molemmat kentät ovat aina huippukunnossa, pelattavuudeltaan miellyttäviä ja harjoitteluolosuhteet ovat molemmilla kentillä erinomaiset.

Opetusmatkan hotelli Hilton Marjan Island on ihanteellinen valinta golfarille. Se on tyylikäs hotelli, josta matkaa Al Hamran kentälle noin 5 minuuttia ja Al Zorahin kentälle noin 30 minuuttia. Kierroksen jälkeen pääset nauttimaan rantalomailusta hotellin edessä avautuvalla upealla hiekkarannalla ja laajalla allasalueella tai voit rentoutua tasokkaassa spassa.

Golfreissu yhden valmentajan seurassa on huippua, mutta vielä parempaa se on kahden huippuvalmentajan kanssa! Matkalla pelataan huippukentillä ja treeneissä Hank opettaa swingin ja pitkän pelin kannalta olennaisia asioita. Peten treeneissä aiheina ovat puttaaminen ja lähipeli. Tällä matkalla saat apua omaan pelaamiseesi kokonaisvaltaisesti aina kenttäpelistä swingimekaniikkaan ja lähipeliin. Tämä superduo on valmentajien eliittiä ja tällä matkalla viihdyt varmasti!

Kristallinkirkkailla Persianlahden rannoilla aurinko paistaa lämpimästi, kun sää on Suomessa kurjimmillaan. Loma Ras al Khaimahissa huippuopettajan johdolla tuo aivan uutta draivia jokaisen golfarin talveen.

Henrikki Tolosen ja Petri Parviaisen opetusmatka Arabiemiraateissa

Hotelli: Hilton Marjan Island
Ruokailut: puolihoito
Golf:  5 kierrosta/viikko (4 x Al Hamra Golf ja 1 x Al Zorah)
Lähtöpäivä: 06.02.2022
Hinta: 1 viikko 1890 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 340 €/viikko

DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island *****

Lisätietoja: Laajalle alueelle rakennettu korkeatasoinen DoubleTree by Hilton sijaitsee hyvällä paikalla Marjan Islandilla. Hotellin edessä avautuu yksityinen, rauhallinen 650 metrin pituinen hienohiekkainen ranta.

Päärakennuksesta ja sivurakennuksista koostuvassa hotellissa on tyylikkäät yleiset tilat, joiden yhteydessä on useita baareja ja ravintoloita sekä spa saunoineen, porealtaineen ja rentouttavine hoitoineen. Avaralla allasalueella on kolme uima-allasta, joista osa on lämmitetty myös talvikuukausina. Rannalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Hotellivieraiden käytössä on myös kuntosali ja tenniskenttä.

Viiden minuutin ajomatkan päässä hotellista on Al Hamran keskusta-alue, jossa on mukavia ravintoloita, kauppoja ja ostoskeskus. Al Hamran golfkenttä sijaitsee noin 5 minuutin ajomatkan päässä ja Al Zorahin kenttä noin 30 minuutin matkan päässä. Molemmille kentille on pelimatkoilla järjestetty kuljetukset.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke. Puolihoito. 5 green feetä/viikko.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle.

Lisätietoja hotellista: Hilton Marjan Island

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 275
 • Lentokentälle noin tunti
 • Uimarannalla
 • golfbägin säilytys klubilla lisämaksusta
 • maksuton wifi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Arabiemiirikuntiin matkustusasiakirjaksi passin jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Lapsilla tulee olla oma passi. Väliaikaista passia ei hyväksytä maahantuloasiakirjaksi, se käy vain maasta pois lähdettäessä tai Dubain lentoaseman kautta (transit) kotimaahan matkustettaessa. Mikäli passissasi on Israelin leima, katso lisätietoa Ulkoministeriön sivuilta www.formin.fi  Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Arabiemiirikuntien suurlähetystöstä Tukholmasta.

Henkilökohtaiset lääkkeet ja maahantulomuodollisuudet

Ota käyttämiesi reseptilääkkeiden resepteistä mukaan englanninkielinen käännös. Mikäli mukanasi on muita vahvoja lääkkeitä, sinulta saatetaan pyytää englanninkielinen lääkärintodistus, josta ilmenee, että kyseessä olevan lääkkeen käyttäminen on sinulle välttämätöntä. Lisätietoja 

Matkalippu

Arabiemiraatteihin lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 50 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Dubain lentokentältä Ras Al Khaimahiin on on matkaa noin 75 km ja matka kestää noin tunnin.

Matkavaluutta

Arabiemiirikuntien valuutta on dirhami (AED). Voit ottaa matkavaluutaksi euroja tai uusia, hyväkuntoisia US-dollareita. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Sähkö

Arabiemiirikunnissa jännite on 220 V. Pistorasiat ovat kolmireikäisiä, joten tarvitset välikappaleen. Useimmat hotellit lainaavat välikappaleen, tai voit ostaa sen kaupasta.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfopettajat suunnittelevat päivä- ja viikko-ohjelman osallistujien mukaan. Seuraavan päivän opetusaikataulun ja starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Opetusmatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ensimmäisistä tiiajoista.

Tutustu kenttään > Al Hamra Golf
Tutustu kentään > Al Zorah
Opetusmatka 06.02.-13.02.2022
 • 7.2. Al Hamra 12:00
 • 8.2. Al Hamra 12:00
 • 9.2. Al Zorah 12:00
 • 10.2. Vapaapäivä
 • 11.2. Al Hamra 12:00
 • 12.2. Al Hamra 12:00

Kuvagalleria

Kartta

Henrikki ”Hank” Tolonen on toiminut golfopettajana ja -valmentajana jo yli 20 vuotta. Hankin intohimo on kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti ja olla sitä kautta joka päivä parempi valmentaja kaikentasoisille pelaajille.

Petri ”Pete” Parviaisen erikoisosaaminen on puttaamisessa ja lähipelissä.  Senior AimPoint-kouluttajana sekä puttaamiseen erikoistuneena valmentajana Pete osaa auttaa löytämään yksinkertaisen ja toistettavan tavan liikuttaa putteria ja lähettää pallo oikeaan suuntaan viheriöllä. Matkan treeneissä opit myös pituudenhallintaa ja greeninlukua.

Varaa opetusmatka:

06.02.2022
1 vko
Alk. 1890€

Opetusmatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Dubai-Helsinki
 • 1 x matkatavara 23 kg ja 8 kg käsimatkatavara
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoitus Hilton Double Tree Marjan Island *****
 • Puolihoito (buffetaamiainen ja illalliset)
 • 4 kierrosta golfia Al Hamran kentällä
 • 1 kierros Al Zorahin kentällä
 • Kuljetukset kentille
 • Golfautot kierroksilla
 • Rangepallot pelipäivinä
 • Hankin ja Peten opetus- ja matkanvetäjäpalvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen matkatavara ruumaan 50 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone alkaen 340 €/viikko

Lentoaikataulu

Helsinki 08:05 > Dubai 16:30
Dubai 17:40 > Helsinki 22:15

Matkanvetäjät

PGA Pro Henrikki Tolonen
PGA Pro Petri Parviainen

Ihanteellinen ilmasto talven golfmatkoille.

OnGolf Birdiet

Kaksi pelattavaa kenttää tuovat mukavan lisän peliohjelmaan.

OnGolf Birdiet

Al Hamran kentän 9 valaistua väylää mahdollistaa myös yögolfin.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Hotellin omalla hiekkarannalla rentoudut kierroksen jälkeen ja vapaapäivänä.

OnGolf Birdiet

Vapaapäivänä voit tehdä retken Dubain nähtävyyksille.

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matkaehdot

Haluamme että epävarmasta tilanteesta huolimatta, voit turvallisin mielin suunnitella tulevia matkoja. Tästä syystä tarjoamme joustavat peruutusehdot kaikkiin 2021 lähtöihin.

 • Matkan saa perua kuluitta 60 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa kohdetta tai lähtöpäivää kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa lähtijöiden nimiä kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Jos perumme matkasi koronatilanteen johdosta saat aina kaikki maksut täysimääräisenä takaisin
 • Peruutustilanteessa palautamme maksusi 7 vrk kuluessa.

Nämä ehdot ovat automaattisesti voimassa kaikkiin lähtöihimme 31.12.2021 asti ellei matka-esittelyssä muuten lue.

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.

Tutustu Yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdotYleiset matkapakettiehdot