Heinin Golf – opetusmatka

Portugali | Praia D’el Rey

Heini Haapalan opetusmatka Praia D'el Reyhin

Portugalissa riittää lämpöä ympäri vuoden, mutta pelikausi on parhaimmillaan loppusyksyllä kun kenttien kunto on parhaimmillaan. Erinomaiset kentät, suorat lennot, edullinen hintataso ja monipuoliset aktiviteetit luovat mahtavan golflomakohteen. Kun siihen lisätään ystävällinen palvelu, rento ilmapiiri ja monipuolinen ruoka- ja juomakulttuuri on tarjolla varmasti  elämyksellinen matka.

“Praia D'El Reyn golfkenttä on klassikko ja sen merenrannassa kulkevat väylien maisemat kruunaavat kierroksen.”

Portugalin rannikolla Lissabonista pohjoiseen sijaitseva, Euroopan parhaiden golfresortien joukkoon monta kertaa valittu Praia D’el Rey tarjoaa asiakkailleen golfi ja lomailua upealla paikalla Atlantin rannalla.

Praia D’el Reyn oman kentän lisäksi aivan resortin läheisyydessä on kolme erinomaista kenttää: West Cliffs, Royal Obidos ja Bom Sucesso. Harvalla golfalueella on näin hyvä tarjonta maailmanluokan kenttiä kuin Portugalin Silver Coastilla. Matkan kattaukseen kuuluu kolmen Praian kierroksen lisäksi kierrokset Royal Obidoksessa ja West Cliffsissä.

Praia D’el Reyn resorthotelli on laadukas ja avarat, tyylikkäät oleskelutilat ja kauniisti sisustetut huoneet takaavat viihtyvyyden. Resortin ulkopuolella, läheisissä pikkukaupungeissa pääset aistimaan myös ainutlaatuista historiaa ja tunnelmaa.

Praia D´El Reyn opetusmatka on konseptiltaan Heinin ENJOY-golfmatka, jossa keskitytään opetuksen lisäksi upeista kentistä nauttimiseen. Matkalle mahtuu vain 16 nopeinta, jolloin opetus on tehokasta ja henkilökohtaista. Opetusmatkoihin sisältyy noin 2 tuntia opetusta päivittäin.

Heinin Golf opetusmatka – Praia D’El Rey

Hotelli: Marriot Praia D’El Rey
Ruokailut: aamiaiset ja 2 illallista
Golf:  5 kierrosta (3 x Praia D’El Rey, 1 x West Cliffs ja 1 x Royal Obidos)
Lähtöpäivä: 23.10.2024
Hinta: 1 viikko 1960 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 270 €

Praia D'El Rey Marriott Golf & Beach Resort *****

Lisätietoja: Hyvätasoinen hotelli sijaitsee upealla paikalla meren rannalla Praia D’El Reyn golfkentän kupeessa. Hotelli on saanut myös kansainvälistä tunnustusta. Avarat, tyylikkäät oleskelutilat ja kauniisti sisustetut huoneet, joissa on parveke tai terassi. Huoneista on näkymät puutarhaan tai golfkentälle. Hyvinhoidetulla pihalla on uima-allas. Spa-osastolla on sisäallas, sauna, kuntosali ja hoitoja. Täällä nautit upeista maisemista, maailmanluokan golfista, erinomaisesta palvelusta ja portugalilaisen keittiön antimista.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke. 2 illallista. 5 green feetä/viikko.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle. 2) Huone osittaisella merinäköalalla.

Lisätietoja hotellista: Praia D’El Rey Marriott Golf & Beach Resort

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 175
 • Lentokentälle noin 93 km
 • Penicen keskustaan 15 km
 • maksuton wifi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Portugaliin matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Portugalin suurlähetystöstä.

Matkalippu

Portugaliin lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 60 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Lissabonin lentokentältä Praia D’el Reyhin on n. 93 km. Matka kestää reilun tunnin.

Matkavaluutta

Portugalin valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikon ohjelma

Golfopettaja suunnittelevat päivä- ja viikko-ohjelman osallistujien mukaan. Seuraavan päivän opetusaikataulun ja starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Opetusmatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ensimmäisistä tiiajoista.

Tutustu kenttään > Praia D’el Rey
Tutustu kentään > West Cliffs
Tutustu kentään > Royal Obidos
Opetusmatka 23.10.-30.10.2024
 • 24.10. Praia D´El Rey klo 8:30, treenit klo 14:30
 • 25.10. Praia D´El Rey klo 12:40, treenit klo 10:00
 • 26.10. West Cliff klo 11:00, treenit klo 9:00
 • 27.10. Vapaapäivä
 • 28.10. Royal Obidos klo 11:00, treenit klo 9:00
 • 29.10. Praia D´El Rey klo 9:00, treenit klo 15:00

Kartta

Jeah golfmatkoille pääset syksyisin ja keväisin!

Kaikki Jeah Golfmatkat ovat intensiivisyydestään huolimatta ensisijaisesti lomia. Matkoillamme nautitaan golfista ja siinä kehittymisestä hyvässä ja rennossa seurassa!

✅ ENJOY -golfmatkalla keskitytään opetuksen lisäksi upeista kentistä nauttimiseen.

TEHOSTARTTI -golfmatka on pelaajille, jotka toivovat intensiivisempää opetusta golfmatkan aikana, jolloin mukana on 3-4 opettajaa.

TRAIN LIKE A PRO -golfmatkoilla treenaaminen jäljittelee huippupelaajien valmennusleiriä ja matka on suunniteltu tavoitteellisesti harjoitteleville.

Jeah Golf on pääkaupunkiseudulla toimiva golfkoulu, jonka opetuksesta vastaavat PGA Golf Professionals Heini Haapala ja Ari Savolainen yhdessä kokeneen ja koulutetun opettajatiiminsä kanssa.

Varaa opetusmatka:

23.10.2024
1 vko
Alk. 1960€

Opetusmatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Lissabon-Helsinki
 • Matkatavaran ruumaan (23 kg) ja käsimatkatavara (8 kg)
 • Lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset
 • Majoituksen Marriot Praia D’El Rey hotellissa *****
 • Aamiaiset ja 2 illallista (ilman juomia)
 • 5 kierosta golffia (3 x Praia D’El Rey, 1 x West Cliffs ja 1 x Royal Obidos)
 • Range ja harjoittelualue pelipäivinä sis. rangepallot
 • Heini Haapalan opetus- ja matkanvetäjäpalvelut

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennolla +60 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone +270 €/viikko
 • Huone osittaisella merinäköalalla +140 €/huone

Lentoaikataulu

Helsinki 12:50 > Lissabon 15:40
Lissabon 16:15 > Helsinki 22:50

Matkanvetäjät

Heini Haapala

Pääset pelaamaan uuden West Cliffs-kentän, joka on saanut arvostusta erinomaisena linktyyppisenä golfkenttänä.

OnGolf Birdiet

Kolme pelattavaa kenttää tuovat mukavan lisän peliohjelmaan.

OnGolf Birdiet

Hotelli sijaitsee upealla paikalla Atlantin rannalla.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Pienet ryhmäkoot varmistavat, että Prolla on aikaa keskikttyä juuri sinun tarpeisiisi.

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot