ABC Golfin peli- & opetusmatka

Valle del Este, Espanja 18.11.-25.11.2024

ABC Golfin syksyn peli- ja opetusmatka Alicanteen,
Valle del Este 18.11.-25.11.2024

Golfmatkaltaan lämpöä ja edullista golfia etsivä suuntaa Valle del Esteen. Andaluciassa, Almerian provinssissa sijaitseva golfkeidas on Espanjan aurinkoisinta aluetta. Golfarille tämä tarkoittaa entistä pidempää pelikautta huippuluokan olosuhteissa. Rikun ja Pekun seurassa myös uuden oppiminen sekä viihtyminen on taattua!

Tällä matkalla keskitytään golfaamiseen; startit on varattu joka päivälle ja lisäkierrokset ovat maksuttomia! Lisäksi Riku ja Peku järjestävät iltapäivisin opetusklinikoita joihin saa vapaasti osallistua!

"Valle del Estessä on hyvä majoittautua keskellä kenttää sijaitsevaan neljän tähden hotelliin, joka on tehty täysin golflomailijan ehdoilla."

Valle del Esten kenttä on lomagolfia parhaimmillaan: avaukset vaativat tarkkuutta, vaihteleva väylät ovat mieleenpainuvia ja viheriöt isoja. Vaikka kentältä löytyy myös korkeuseroja, soveltuu se hyvin käveltäväksi. Valle del Estessä halutaan, että golfarit viihtyvät. Siksi kenttä ja laadukkaat harjoitusolosuhteet löytyvät vain lyhyen lähestymislyönnin päästä hotellilta.

Valle del Estessä on hyvä majoittautua keskellä kenttää sijaitsevaan neljän tähden hotelliin, joka on tehty täysin golflomailijan ehdoilla.

Täysihoidon aamiaiset ja illalliset tarjoillaan hotellin buffet-ravintolassa ja voit nauttia ateriasi myös ravintolan terassilla. Kierroksen ja treenien välissä pääsee nauttimaan hintaan kuuluvan golfarin lounaan. Hotellin ravintolassa on tarjolla mm. almerialaisen keittiön herkkuja. Golfklubi sijaitsee hotellin yhteydessä ja golfkentälle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Hotellin vieressä sijaitsee pieni plaza-alue, josta löytyy muutaman ravintolan ja baarin lisäksi myös supermarketti. Loman kruunaa hotellin viihtyisä uima-allasalue, ja hintaan kertaalleen sisältyvän kylpylän saunat ja jacuzzit.

Läheisestä, kymmenen minuutin päässä olevasta Garruchan kaupungista löytyy lisää hyviä ravintoloita ja baareja. Valle del Esteen matkustetaan Alicanten kautta. Suoran lennon jälkeen matkaa golfresortiin on pari tuntia. Andalucian koillisnurkassa, Almerian provinssissa sijaitseva golfkeidas on Espanjan aurinkoisinta aluetta. Golfarille tämä tarkoittaa entistä pidempää pelikautta huippuluokan olosuhteissa.

Golfpäivät koostuvat 18 väylän pelikierroksesta ja iltapäivän vapaaehtoisesta opetusklinikasta lounaan jälkeen. Opettajat pelaavat matkan aikana osallistujien kanssa, joten pelitilanteisiin on myös luvassa paljon vinkkejä.
Luvassa on myös Riku Aarnion jo legendaariseksi muodostunut musiikki-ilta.

ABC Golfin peli- ja opetusmatka Valle del Esteen

Hotelli: Valle del Este
Ruokailut: Täysihoito (Aamiainen, lounas, illallinen)
Golf: Unlimited golf (6 ennakkoon varattua kierrosta)
Opetus: Vapaaehtoiset opetusklinikat aina iltapäivisin
Lähtöpäivä: 18.11.2024
Hinta: 1 viikko 1850 €

Yhden hengen huoneen lisämaksu 260 €/vk

Valle del Este ****

Lisätietoja: Valle del Este on täyden palvelun resortti, joka sijaitsee noin 2 tunnin bussimatkan päässä Alicanten lentokentältä. 30 neliömetrin kokoiset huoneet on sisustettu moderniin ja kodikkaaseen tyyliin. Huoneissa on ilmainen wifi. Kaikkiin huoneisiin kuuluu myös parveke tai terassi. Puolihoito tarjoillaan hotellin Buffet-ravintolassa ja voit nauttia ateriasi myös ravintolan terassilla. Ruoka on laadukasta, mutta illallisen tarjonta on kohtuu suppea. Hotellista löytyy kahvila, joka tarjoilee lounas aikaan á la carte -listalta annoksia ja pientä purtavaa. Golfklubi sijaitsee hotellin yhteydessä ja golfkentälle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Iltaisin voit nauttia esimerkiksi hotellin Spasta, jonne hotellivierailla on yksi veloitukseton sisäänpääsy. Huoneessa on minibaari, joka toimii myös jääkaappina.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle

Lisätietoja hotellista: Valle del Este resort

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 142
 • Lentokentälle 2 tuntia
 • maksuton wifi huoneissa

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Matkalippu

Espanjaan lennetään Norwegianin suorilla lennolla.

Lähtöselvitys Norwegianin lennolle tehdään lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle 3-7 vrk ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Norwegian

Norwegianin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Lisäksi matkustamoon saa ottaa kaksi käsimatkatavaraa, joiden yhteispaino ei saa ylittää 10 kg. Yhden käsimatkatavaroista saa laittaa matkatavarahyllylle ja sinne laitettavan laukun mitat saavat olla enintään 55 x 40 x 23 cm. Toinen käsimatkatavaroista on sijoitettava edessä oleva penkin alle ja sen mitat saavat olla enintään 30 x 38 x 20 cm.

Golfbägi on aina erikoismatkatavara, joka on ostettava erikseen. Laukkua ei voi vaihtaa veloituksetta golfbägiin. Golfbägin hinta etukäteen OnGolfilta ostettuna on 70 € meno-paluu (max 23 kg).

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus kuuluu matkasi hintaan. Alicanten lentokentältä Valle del Esteen on matkaa noin 200 km ja matka kestää noin kaksi tuntia.

Matkavaluutta

Espanjan valuutta on euro.

Sähkö

220-230 V ja eurooppalainen pistoke. Adapteria ei tarvita.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfvetäjäsi jakaa päivittäin peliryhmät ja starttiajat. Seuraavan päivän starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Pelimatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ryhmän ensimmäiset starttiajat.

Tutustu kenttään > Valle de Este
Alustavat tiiajat
Kierroksen ja lounaan jälkeen iltapäivisin vapaaehtoinen opetusklinikka tai mahdollisuus hintaan sisältyvään lisäkierrokseen.

 • 18.11.2024 Valle del Este klo 9:06
 • 19.11.2024 Valle del Este klo 9:06
 • 20.11.2024 Valle del Este klo 9:06
 • 21.11.2024 Valle del Este klo 9:06
 • 22.11.2024 Valle del Este klo 9:06
 • 23.11.2024 Valle del Este klo 9:06

Kuvagalleria

ABC Golfkoulun opetusmatkojen vetäjinä toimivat Lahden Golfin PGA prot Riku Aarnio ja Seppo ”Peku” Pekkarinen. Riku ja Peku ovat järjestäneet golfmatkoja jo Aurinkomatkojen Sun Golf-kurssimatkojen vetäjinä, joten kaksikolla on pitkä ja vankka kokemusgolfmatkojen järjestämisestä.

Matkojemme mottona on aina ollut: ”Luota ammattilaisiin ja matkasi onnistuu varmasti!”

Varaa opetusmatka:

18.11.2024
1 vko
Alk. 1850€

Onko matka jo täynnä? Ole meihin yhteydessä info@ongolf.fi ja tarkistamme onko lähdölle mahdollista saada lisäpaikkoja.

Opetusmatkan hintaan sisältyy:

 • Norwegianin lennot Helsinki-Alicante-Helsinki
 • Käsimatkatavara 10 kg ja 1 x matkalaukku ruumaan 23 kg
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoitus Valle del Este hotellissa
 • Täysihoito (aamiainen, lounas ja illallinen)
 • Unlimited golf hotellin kentällä (6 ennakkoon varattua kierrosta)
 • 1 spa -käynti viikon aikana
 • Harjoitusalueiden käyttö sis. rangepallot
 • Rikun ja Pekun opetus- ja matkanvetäjäpalvelut

Lisämaksusta:

 • Norwegianilla golfbägin kuljetus +70 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huoneen lisämaksu 260 € /viikko
 • Työntökärryt 3 €, sähkökärryt 18 €, golfauto 37 €/kierros (maksetaan kohteessa)

Lentoaikataulu

Meno 18.11.
Helsinki 6:20 > Alicante 9:45 D82908

Paluu 25.11.
Helsinki 10:30 > Alicante 15:50 D82909

Matkanvetäjät

Riku Aarnio & Seppo Pekkarinen

Resortin 18-reikäinen kenttä tarjoaa vaihtelevaa haastetta.

OnGolf Birdiet

Unlimited golf, täysihoito ja päivittäiset opetusklinikat kuuluvat matkan hintaan!

OnGolf Birdiet

Jopa 300 aurinkoista päivää vuodessa.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golfia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Hotellin viereiset padel-kentät tarjoavat vaihtelua golfiin.

OnGolf Birdiet

Matka- ja maksuehdot

Ennakkomaksu 300 €/hlö erääntyy 7 vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Tarkistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan.

Tutustu yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdot Yleiset matkapakettiehdot