ABC Golfin opetusmatka

Abu Dhabi | Arabiemiraatit

ABC Golfin opetusmatka Abu Dhabiin

Moderni ja värikäs Arabiemiraattien pääkaupunki Abu Dhabi tarjoaa ainutlaatuisen ja ensiluokkaisen golfloman. Abu Dhabissa on tarjolla upeita nähtävyyksiä, hyvät ostosmahdollisuudet ja paljon muuta ohjelmaa golfin lomaan.

"Lähi-Idän parhaaksi kentäksi valitun Yas Linksin väylät myötäilevät merenrantaa ja horisontissa siintää Abu Dhabin pilvenpiirtäjien siluetit".

Abu Dhabin kaikki kolme kenttää ovat tasoltaan maailman eliittiä, vaikka ne ovat tyyliltään hieman erilaisia. Lähi-idän parhaaksi valittu Yas Links on tyylipuhdas links-kenttä. Saadiyat Beach on upea merenrantakenttä, joka tarjoaa upea näkymät Persianlahdelle ja vitivalkoiselle rannalle.

Opetusmatkan hotelli on Yas Islandilla sijaitseva hyvätasoinen Crowne Plaza hotelli. Yas Island on tekosaari hieman Abu Dhabin keskustan ulkopuolella. Saarelle sijaitsee mm. Formula 1 rata, upea Ferrari Park sekä myös muutamia ostoskeskuksia.

Golfpäivät koostuvat aamupäivän opetusklinikasta ja 18 väylän pelikierroksesta. Opettajat pelaavat matkan aikana kaikkien osallistujien kanssa, joten pelitilanteisiin on myös luvassa paljon vinkkejä.
Luvassa on myös Riku Aarnion jo legendaariseksi muodostunut musiikki-ilta.

ABC Golfin opetusmatka Arabiemiraateissa

Hotelli: Crowne Plaza Yas
Ruokailut: Buffetaamiainen 
Golf:  5 kierrosta/viikko (3 x Yas Links, 2 x Saadiyat Golf)
Lähtöpäivä: 12.1.2022
Hinta: 1 viikko 2190 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu 300 €/viikko

Crowne Plaza Yas ****

Lisätietoja: Yas Islandilla sijaitseva Crowne Plaza sijaitsee Abu Dhabin varsinaisen keskustan ulkopuolella. Yas Islandin saarella on kuitenkin hyvä puitteet onnistuneeseen golflomaan. Matka-aika golfkentille on 5-30 min. Hotellin lähistöllä on muutama shopping mall sekä kuuluisa Ferrari Park. Hotellilla on kolme erityyppistä ja tasokasta ravintolaa. Hyvätasoisessa hotellissa on ulkouima-allas sekä tyylikäs terassi aurinkotuoleineen. Iltaisin hotellissa on ohjelmaa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc, parveke tai terassi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle.

Lisätietoja hotellista: Crowne Plaza Yas

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 428
 • Lentokentälle noin 1,5-2 tuntia
 • Maksuton wifi

Kohdeinfo

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Arabiemiirikuntiin matkustusasiakirjaksi passin jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Lapsilla tulee olla oma passi. Väliaikaista passia ei hyväksytä maahantuloasiakirjaksi, se käy vain maasta pois lähdettäessä tai Dubain lentoaseman kautta (transit) kotimaahan matkustettaessa. Mikäli passissasi on Israelin leima, katso lisätietoa Ulkoministeriön sivuilta www.formin.fi  Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Arabiemiirikuntien suurlähetystöstä Tukholmasta.

Henkilökohtaiset lääkkeet ja maahantulomuodollisuudet

Ota käyttämiesi reseptilääkkeiden resepteistä mukaan englanninkielinen käännös. Mikäli mukanasi on muita vahvoja lääkkeitä, sinulta saatetaan pyytää englanninkielinen lääkärintodistus, josta ilmenee, että kyseessä olevan lääkkeen käyttäminen on sinulle välttämätöntä. Lisätietoja 

Matkalippu

Arabiemiraatteihin lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys Finnairin lennolle tehdään internetissä, matkapuhelimella tai lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Voit tehdä lähtöselvityksen verkossa 36 tuntia ennen lentoa. Lähtöselvityksen yhteydessä pääset halutessasi valitsemaan istumapaikan koneessa ja lisäämään Finnair Plus korttisi numeron varaukselle.

Lähtöselvitystä varten tarvitset varaustunnuksen, jonka tulemme lähettämään sinulle noin viikko ennen lähtöä sähköpostiisi. Paluulennon lähtöselvitys tapahtuu kohdemaan lentokentällä lähtöselvitystiskeillä.

Golfbägin kuljetus ja matkatavarat lennolla

Finnairin lennoilla matkustajalla saa olla maksutta yksi ruumassa kuljetettava matkalaukku. Yksi matkalaukku saa painaa enintään 23 kg. Matkalaukun sijasta saa mukana olla yksi erikois- tai urheiluvaruste, jonka enimmäispaino on 23 kg. Matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka maksimikoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg.

Jos otat mukaan sekä matkalaukun että golfbägin voit ostaa etukäteen kauttamme kuljetuksen toiselle laukulle. Ylimääräisen matkatavaran hinta on 50 € meno-paluu.

Lisämatkatavaran voi maksaa myös lentokentälle. Lentokentällä maksettu matkatavara on kalliimpi kuin etukäteen ostettu. Halutessasi voit myös käyttää Finnair Plus pisteitäsi lisämatkatavaran ostamiseen. Olethan tällöin yhteydessä suoraan Finnair Plussaan.

Lisätietoja matkatavaroista Finnairin sivuilta

Matkanvetäjän tapaaminen

Tapaaminen on kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen tuloaulassa. Paikallisoppaamme tai matkanvetäjäsi on sinua vastassa OnGolf-kyltin kanssa. Mikäli matkanvetäjä lentää kohteeseen samalla lennolla kanssasi, tulee hän paikalle heti saatuaan omat matkatavaransa. Matkanvetäjä ohjaa sinut bussille, jolla jatketaan hotellille.

Lentokenttäkuljetus

Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Matka Dubain lentokentältä Abu Dhabiin kestää noin 1,5-2 tuntia.

Matkavaluutta

Arabiemiirikuntien valuutta on dirhami (AED). Voit ottaa matkavaluutaksi euroja tai uusia, hyväkuntoisia US-dollareita. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Sähkö

Arabiemiirikunnissa jännite on 220 V. Pistorasiat ovat kolmireikäisiä, joten tarvitset välikappaleen. Useimmat hotellit lainaavat välikappaleen, tai voit ostaa sen kaupasta.

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta. Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Viikko-ohjelma

Golfopettajat suunnittelevat päivä- ja viikko-ohjelman osallistujien mukaan. Seuraavan päivän opetusaikataulun ja starttiaikasi saat tietää vetäjältä aina edellisenä iltana. Opetusmatkoilla peliseura muuttuu päivittäin; toki toiveet pelikavereista otetaan huomioon. Alta löydät alustavan viikko-ohjelman, joista näet tiedot pelattavista kentistä sekä ensimmäisistä tiiajoista.

Tutustu kenttään > Yas Links
Tutustu kentään > Saadiyat Beach
Opetusmatka 12.1.-19.1.2022
 • 13.1. Yas 11:30
 • 14.1. Yas 11:30
 • 15.1. Saadiyat 11:30
 • 16.1. Vapaapäivä
 • 17.1. Saadiyat 11:30
 • 18.1. Yas 11:30

Kuvagalleria

Kartta

ABC Golfkoulun opetusmatkojen vetäjinä toimivat Lahden Golfin PGA prot Riku Aarnio ja Seppo ”Peku” Pekkarinen. Riku ja Peku ovat järjestäneet golfmatkoja jo Aurinkomatkojen Sun Golf-kurssimatkojen vetäjinä, joten kaksikolla on pitkä ja vankka kokemusgolfmatkojen järjestämisestä.

Matkojemme mottona on aina ollut: ”Luota ammattilaisiin ja matkasi onnistuu varmasti!”

Varaa opetusmatka:

12.01.2022
1 vko
Alk. 2190€

Opetusmatkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Dubai-Helsinki
 • 1 x matkatavara 23 kg ja 8 kg käsimatkatavara
 • Lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset
 • Majoitus Crowne Plaza Yas ****
 • Buffetaamiainen
 • 5 kierrosta golfia (3 x Yas Links, 2 x Saadiyat Golf)
 • Golfautot kierroksilla
 • Rangepallot pelipäivinä
 • ABC Golfin opetus- ja matkanvetäjäpalvelut

Lisämaksusta:

 • Toinen matkatavara ruumaan 50 €/meno-paluu
 • Yhden hengen huone 300 €/viikko

Lentoaikataulu

Helsinki 08:05 > Dubai 16:30
Dubai 17:40 > Helsinki 22:15

Matkanvetäjät

Seppo Pekkarinen
Riku Aarnio

Ihanteellinen ilmasto talven golfmatkoille.

OnGolf Birdiet

Yksi maailman upeimmista golfkohteista.

OnGolf Birdiet

Abu Dhabissa on golfin lisäksi muitakin harrastusmahdollisuuksia.

OnGolf Birdiet

OnGolf on parasta golffia pallon aurinkoisemmalla puolella!

OnGolf Birdiet

Lähiympäristöstä löytyy mielenkiintoisia retkikohteita.

OnGolf Birdiet

Vapaapäivänä voit rentoutua hotellin kylpylässä.

OnGolf Birdiet

OnGolf välittää golflomasi onnistumisesta.

OnGolf Birdiet

Matkaehdot

Haluamme että epävarmasta tilanteesta huolimatta, voit turvallisin mielin suunnitella tulevia matkoja. Tästä syystä tarjoamme joustavat peruutusehdot kaikkiin 2021 lähtöihin.

 • Matkan saa perua kuluitta 60 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa kohdetta tai lähtöpäivää kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Voit vaihtaa lähtijöiden nimiä kuluitta 35 vrk ennen lähtöä asti.
 • Jos perumme matkasi koronatilanteen johdosta saat aina kaikki maksut täysimääräisenä takaisin
 • Peruutustilanteessa palautamme maksusi 7 vrk kuluessa.

Nämä ehdot ovat automaattisesti voimassa kaikkiin lähtöihimme 31.12.2021 asti ellei matka-esittelyssä muuten lue.

Tutustu maakohtaisiin matkustuskäytäntöihin täällä.

Tutustu Yleisiin matkapaketti- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin.

OnGolfin erityisehdotYleiset matkapakettiehdot