OnGolf Pelimatkavetäjä

Tuomas Kiiskinen

Ensikosketukseni golfiin sain 80-luvun lopussa Vierumäellä jääkiekkoleirin aikaan. Joukkuekaverini Karri Kakko vei minut tutustumaan golfin ihmeelliseen maailmaan. Muutama tunti, 50 rangepalloa, kaksi par-3:sta ja missatut jäätrenit myöhemmin oli minun pelini selvä. Minusta tulisi golffari! Kolmen seuraava viikon aikana muistoihini on jäänyt kaksi hylättyä ja yksi hyväksytty green card -koe. Seuraavat kesät sitten vietinkin Pickalassa muiden junnujen kanssa. Nuorena aloitettu harrastus ja mailapelitaustat veivät tasoitukseni parhaimmillaan lähelle nollaa.

Vuonna 2002 aloitin työt Aurinkomatkoilla ja pääsin mukaan rakentamaan Suomen parasta golftuotetta. Työpaikkani myötä saatoin lisätä intohimojeni listalle uuden tulokkaan – matkailun. OnGolfin perustimme vuonna 2012, kun Aurinkomatkat päätti lopettaa golftuotteensa. 15 vuoden aikana olen päässyt tutustumaan mielenkiintoisiin kohteisiin, hienoihin kenttiin ja ennen kaikkea mukaviin ihmisiin, joita vetämilläni matkoilla on käynyt.

Vaikka golfista on tullut työtä, nautin edelleen sen tarjoamista suunnattomista haasteista ja onnistumisen tunteista. Teknisesti en ole enää takavuosien tasolla, mutta pidän itseäni nyt huomattavasti parempana golffarina, mittarit ovat vain hieman erilaiset. Parhaat kiksit golfissa saan hyvästä joukkuepelistä, jossa on sopivan suuruinen panos pöydässä.

Oma golfini on aina perustunut kahteen asiaan: vinoihin avauksiin ja hyviin pelastuslyönteihin.

Tumpin vetämät matkat