OnGolf Opetusmatka Pro

Jan Forsell

Jan Forsell on yksi Suomen kokeneimmista golfvalmentajista. Hän on toiminut kaiken tasoisten golfarien valmentajana Suomessa ja Ruotsissa vuodesta 1987.  Janne kuuluu sekä Ruotsin että Suomen PGA korkeimpaan valmentajakategoriaan ja hän on hankkinut laajan kansainvälisen koulutuksen Ruotsissa ja USA:ssa. Janne on saanut henkilökohtaista koulutusta maailman parhailta valmentajilta (mm. David Leadbetter, Butch Harmon ja Jim McLean). Tämä kaikki oman opetuskokemuksen myötä on antanut hänelle ainutlaatuisen ja vankan ammattitaidon.

Jannen opetustoiminta tapahtuu Kullo Golf Clubilla ja talvella Golf Areenalla, Espoossa. Hän on ollut pioneeri golfin svingin teknisten analyysiapuvälineiden hyödyntämisessä opetustyössään. Kullo Golfissa hänellä on yksi Pohjoismaiden monipuolisimmista, huippuvarusteltu studiorakennus.

Opetusmatkoilla käsittelemme monipuolisesti svingin tekniikkaa sekä kattavasti lähipeliä. Saat juuri sinun svingisi kehityksen kannalta kehittäviä harjoitteita. Olen mukana kentällä auttamassa strategiassa ja antamassa vinkkejä erilaisiin pelitilanteisiin. Yksi ilmainen, ennen matkaa tapahtuva, 50 min opetustunti sisältyy matkan hintaan, jotta voin räätälöidä opetuksen vastaamaan pelaajien tasoa ja tavoitteita.

Valitut matkakohteet ovat huippulaatuisia niin kenttien, harjoitusalueitten, hotellien kuin ruuankin osalta.  Pidän matkaryhmät pieninä. Tavoitteena on rento ja nautinnollinen lomakokemus, jossa kehitytään golffaajina ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Käy tutustumassa www.jfga.com

Janin opetusmatkat