Matkan varaaminen


Helppo ja vaivaton OnGolf-nettikauppa on aina auki

Nettikauppamme on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden! Sieltä voit varata golfmatkasi hetkessä ja maksaa varausmaksun joko verkkopankkisi kautta tai luottokortilla.

Nettisivuiltamme voi varata kaikki peli- ja opetusmatkat. Matkojen etsimisen ja varauksen tekemisen voi aloittaa suoraan etusivulta. Voit rajata hakua laittamalla hakuun ainoastaan pelimatkat tai kurssimatkat. Voit myös halutessasi rajata hakua päivämäärän tai matkakohteen mukaan. Mikäli rajauksia ei tehdä, saat hakuun kaikki vapaana olevat matkat.

Matkan varaus käy kätevästi myös kohdesivuilla. Vasemman laidan VARAA GOLFMATKA -valikossa näkyvät kaikki kyseisen kohteen pelimatkat ja opetusmatkat sekä niiden varaustilanne. Klikkaa haluamaasi lähtöä.

Omaan ikkunaan avautuvalla varaussivulla voit vielä tarkentaa hakuasi. Järjestelmä ohjaa varauksen tekemistä ja etenemistä. Hotellin osalta sinun tulee valita, montako huonetta haluat varata. Jatka painikkeella pääset eteenpäin varauksessa. Varausta tehtäessä pakollisia tietoja ovat nimi, sukupuoli, osoite, sähköposti ja puhelinnumero. Hyväksymällä matkaehdot pääset maksamaan matkasi ennakkomaksun. Kun varaat nettikaupasta, maksat ennakkomaksun varauksen yhteydessä.

Netistä varaat edullisemmin, aina ilman palvelumaksua!

Maksutavat

Mikäli varaat matkasi netistä, voit maksaa ennakko- ja loppumaksun seuraavien pankkien tileiltä: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.  Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Loppumaksun voit suorittaa myös kortillasi. Sähköpostin liitteenä on linkki josta pääset maksamaan matkasi loppusouuden kätevästi Paytrailin kautta. 

Mikäli haluat maksaa nettivarauksesi ennakko- ja loppumaksun Visa, Visa Electron, Amex, Diner Club tai MasterCard-korteilla, OnGolf toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa  Paytrail Oyj ja toimii Visa, Visa Electron, Amex, Diner Club tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, Puhelin: 0207 181830.

Maksupalvelulaki sallii asianmukaisten ja kauppiaalle korttimaksusta aiheutuneiden tosiasiallisten kustannusten (provision) veloittamisen kuluttajalta. Käteismaksuja emme vastaanota turvallisuussyistä.

Jousto Laskulla ja Osamaksulla
Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.
 

Puhelinmyyntimme neuvoo ja palvelee

Voit varata OnGolf-matkasi myös puhelimitse numerosta 0300 870 520. Jos sinulla on lomaasi liittyviä kysymyksiä, et välttämättä osaa päättää sopivaa lomakohdetta tai joku muu asia vielä mietityttää,  anna meidän auttaa. Etsimme sinulle mieleisesi vaihtoehdon valikoimastamme. Tavoitat meidät puhelimitse arkisin kello 09.00 – 17.00 (kesällä 10-16). Voit myös lähettää kyselysi sähköpostilla osoitteeseen info@ongolf.fi.

Puhelinpalvelusta varatusta matkasta lähetämme sinulle pankki- ja viitetiedot sähköpostiisi. Loppumaksun voit suorittaa myös luottokortillasi. Sähköpostin liitteenä on linkki josta pääset maksamaan matkasi loppusouuden kätevästi Paytrailin kautta. 

Puhelujen hinnat: 8,35 snt/puhelu + 25,65 snt/min.

Tarjouspyyntö ryhmille

Mikäli suunnittelet matkaa isommalle ryhmälle, eivätkä valmiit Peli- ja Opetusmatkat ole sopiva vaihtoehto, teemme sinulle mielellämme tarjouksen.  On kyseessä sitten golfklubisi sisäinen ryhmämatka, tai asiakkaille suunnattu edustusmatka, on OnGolf oikea kumppani hoitamaan matkaan liittyvät järjestelyt. Räätälöimme ryhmällesi mieleisen paketin!

Matkalippu ja matkavahvistus

Lennoille et tarvitse erillistä lentolippua. Lähetämme ohjeet lähtöselvityksen tekoon 1 vk ennen matkaa. Matkavahvistuksessa on paljon tärkeää tietoa matkaasi liittyen. Vahvistus kannattaa tulostaa mukaan matkalle. Näet vahvistuksesta lennonnumerot, aikataulut ja matkasi hintaan sisältyvät palvelut.
 

Matkavakuutus

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta.  Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan, mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.